De Lappenkraam- Logo - Reviews

111 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden111 reviews in totaal

De Lappenkraam- Logo - Reviews

De Lappenkraam

111 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden111 reviews in totaal

De reviews voor De Lappenkraam zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en levering van hun bestellingen. De klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht worden vaak genoemd als grote pluspunten. Ook waarderen klanten het deskundige advies en de hulp bij het kiezen van stoffen en patronen. Het ruime en vernieuwende assortiment aan stoffen en patronen wordt positief ontvangen. Daarnaast wordt het toevoegen van een persoonlijk kaartje of briefje bij de bestelling als zeer attent en positief ervaren. De kwaliteit van de stoffen wordt overwegend positief beoordeeld, maar er zijn enkele opmerkingen over afwijkingen.

Reviews voor delappenkraam.nl

Het stof wat ik besteld heb is niet de Echte Punta di Roma , deze is echter veel Fijner van structuur. Dat vond ik erg jammer.
Antwoord van De Lappenkraam
Wat jammer dat de stof niet aan je verwachtingen voldeed, wij doen ons best om de beschrijvingen zo nauwkeurig mogelijk te maken. We hopen dat we nog een tweede kans krijgen en adviseren je in dat geval om een staaltje van tevoren te bestellen.
Hoge verzendkosten. Wel heel snel, wat supergoed is. Maar de stof die ik twee keer kocht, aanbevolen als een “deadstock” van een merk, is na het proefwassen al licht vaal. Toch niet zo leuk om dan nog aan je creatie te beginnen.
De bezorgkosten zijn vrij hoog - brievenbuspakjes voor 7.50.

bestelling ORD22227

Kreeg de stof binnen die is mooi echter er was al een stuk uit de stof geknipt daar baal ik van. Ik moest er een broek uit knippen past nu net niet
Antwoord van De Lappenkraam
Wat jammer dat je niet tevreden bent! Wij hebben het hoekje zeker wel gezien: dat was namelijk het staaltje wat je eerder bestelde. We zijn pas gaan meten ná het uitgeknipte hoekje. Als je contact met ons opneemt kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing.
Ik mis actuele kwalitatieve stoffen