163 reviews in totaal   38 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

163 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 1 dec 2025

avstyle.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de uitstekende service, waarbij klantgerichtheid, behulpzaamheid en het nakomen van afspraken centraal staan. De communicatie tijdens het bestel- en leverproces wordt als snel, duidelijk, eerlijk en prettig ervaren. De snelle levering wordt veelvuldig geprezen en eventuele vertragingen worden goed gecommuniceerd. Daarnaast zijn klanten zeer positief over het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies dat aansluit bij hun behoeften. De producten worden als van hoge kwaliteit, naar verwachting en tegen een goede prijs beoordeeld. Ook de goede bereikbaarheid van de winkel, zowel telefonisch als per mail, wordt gewaardeerd.

Reviewsavstyle.nl

Antwoord van avstyle.nl

Hallo Joris, Dank je wel voor je beoordeling, en heel veel plezier met je SVS subwoofer. Met vriendelijke groet, Team JVB Digital // Avstyle.nl
Snelle service en goed bereikbaar bedrijf

Antwoord van avstyle.nl

Dank je Richard wel voor je feedback! Het is altijd fijn om te zien en te horen dat onze snelle service en bereikbaarheid gewaardeerd worden. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team JVB Digital // Avstyle.nl

Antwoord van avstyle.nl

Thank you for your 5-star review, we really appreciate it. Enjoy your SVS subwoofer. If you have any questions, please feel free to contact us.” Kind regards, Team JVB Digital // AVstyle.nl

Antwoord van avstyle.nl

Dank je wel, Emiel Heel veel plezier met je SVS Speakers Met vriendelijke groet, Team JVB Digital // Avstyle.nl

Antwoord van avstyle.nl

Dank je wel voor de waardering en heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team JVB Digital // Avstyle.nl
Zeer goed. Gewoon zo door gaan!

Dank je wel.
Prettig gesprek gehad ivm levering Alles snel geregeld.... Mooie priducten... Top

Antwoord van avstyle.nl

Fijn om te zien dat het gesprek rondom de levering als prettig is ervaren en dat alles snel Daar doen we het voor 😊 Veel plezier met de producten en mocht er nog iets zijn – vragen, advies of uitbreiding – dan helpen we uiteraard graag.

Prima bedrijf

Waardeer de goede communicatie, binnen het proces van bestellen tot levering wordt je prima op de hoogte gehouden. Komt afspraken goed na en reageert snel.

Antwoord van avstyle.nl

Hallo Ate, Erg leuk om te zien dat je tevreden ben met ons en je aankoop, heel veel plezier met deze mooie speler.

Antwoord van avstyle.nl

Hallo Cristian, Leuk dat je ons deze beoorderling geeft. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Team JVB Digital // Avstyle.nl

Dank u wel.

Antwoord van avstyle.nl

Great to see this Thank you

Asv sb 3000

Uitstekende klantenservice, zeer behulpzaam en correct. Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen aan anderen.

Antwoord van avstyle.nl

Beste Istvan, Dank voor uw mooie 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u onze service als correct en behulpzaam heeft ervaren. We gaan ervan uit dat u de SVS SB-3000 bedoelt , die staat op dit moment extra scherp geprijsd in onze kerstactie 😉 Als vaste klant profiteert u bij een volgende bestelling van een loyaltykorting. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee. Of vraag tijdens de kerst om een xtra korting! Met vriendelijke groet, JVB Digital
Geïmporteerde review
Komt erg betrouwbaar over, reageert snel en houdt zich keurig aan de afspraak, prima terugkoppeling. Adviezen zijn eerlijk
Mars S.
Precies zoals verwacht

Daar doen we het voor Dank je wel Team JVB Digital // Avstyle.nl

Antwoord van avstyle.nl

Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie beoordeling!
Alles top! Perfect product, goede prijs, snel geleverd. Blije klant :-)

Antwoord van avstyle.nl

Hallo Jan, dank je wel voor je feedback
Geïmporteerde review
Na het plaatsen van de bestelling werd er snel gebeld om een ophaalafspraak in te boeken.
Uitstekend product Snel geleverd tegen goede prijs

Antwoord van avstyle.nl

Dank u wel voor uw beoordeling. We vinden het fijn dat de SVS-subwoofer snel en naar wens geleverd is. We zien u graag weer terug , vergeet hierbij niet om uw SVS-korting voor bestaande klanten aan te vragen. JVB Digital / Avstyle.nl
Mars S.

avstyle.nl

AVStyle is onderdeel van JVB Digital en het kloppend hart van premium audio en homecinema in Nederland. Wij zijn de grootste SVS-webshop van het land en verzorgen daarnaast de officiële SVS-distributi...