superbath.nl

910 reviews in totaal

910 beoordelingen sinds 8 apr 2022

Klanten zijn positief over de snelheid en stiptheid van de levering wanneer deze goed verloopt. Ook wordt het bestelproces als eenvoudig en duidelijk ervaren, en vinden veel klanten de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt de prijs vaak als scherp genoemd en verloopt de betaling doorgaans probleemloos. Er zijn echter ook negatieve ervaringen: sommige klanten melden vertragingen en problemen bij de levering. De verzendkosten en bepaalde producten worden als duur ervaren. Daarnaast zijn er klachten over het gebrek aan updates en de bereikbaarheid van de klantenservice. Verder werken niet alle betaalmethodes altijd even goed, vooral betalingen met Mastercard leveren soms problemen op. Tot slot zijn er enkele klachten over de functionaliteit van de website.

Reviewssuperbath.nl

bestellen was makkelijk, de prijs ok. Hopelijk gaat het leveren ook zo soepel.

Antwoord van superbath.nl

Hallo Maarten, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Makkelijk site correct geprijsd

Antwoord van superbath.nl

Hallo Colette, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Super prijzen !!

Binnen 3 dagen thuis

Woensdag besteld, donderdags verstuurd uit Duitsland en vrijdags geleverd met GLS. Was precies wat ik bestelde, dus top.

Antwoord van superbath.nl

Hallo Rita, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

Aanrader

Degelijk product ( was reeds gekend ) , prima prijs , zeer degelijke verpakking . Vlotte levering
snelle levering en stukken goedkoper dan elders

Antwoord van superbath.nl

Hallo Henk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
De producten die we bestellen komen steeds op tijd.
Doelgerichte en efficiënte site om online te bestellen
Doen wat ze wordt gevraagd

Antwoord van superbath.nl

Hallo Johan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
snel geregeld

Antwoord van superbath.nl

Hallo Mustafa, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Uiterst gemakkelijke procedure! Wel forse stijging verzendkosten ivm de vorige keer (2021).

Antwoord van superbath.nl

Hallo Peter, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
bestelde onderdelen tegen scherpe prijs en snel geleverd

Antwoord van superbath.nl

Hallo Arie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Alles perfect verlopen en snel Mvg Armand devos

Antwoord van superbath.nl

Hallo Armand, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Goede prijs kwaliteit !

Antwoord van superbath.nl

Hallo Ria, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁