superbath.nl

886 reviews in totaal   87 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, het eenvoudige en duidelijke bestelproces, scherpe prijzen en de vriendelijkheid van medewerkers. Ook wordt de duidelijke productinformatie en de goede opvolging gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen en onduidelijke communicatie rond de levering. Enkele klanten ervaren technische problemen tijdens het bestellen of vinden de informatie niet altijd volledig. Er zijn opmerkingen over hogere verzendkosten en prijsverschillen. Daarnaast wordt soms aangegeven dat communicatie over de status ontbreekt of dat vragen niet altijd snel worden beantwoord. Taalbarrières en beperkte bereikbaarheid van het personeel worden eveneens als minpunten genoemd, net als de wens voor meer uitgebreide productbeschrijvingen en duidelijkere voorraadindicatie.

Reviewssuperbath.nl

Binnen 3 dagen thuis

Woensdag besteld, donderdags verstuurd uit Duitsland en vrijdags geleverd met GLS. Was precies wat ik bestelde, dus top.

Antwoord van superbath.nl

Hallo Rita, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

Aanrader

Degelijk product ( was reeds gekend ) , prima prijs , zeer degelijke verpakking . Vlotte levering
Uiterst gemakkelijke procedure! Wel forse stijging verzendkosten ivm de vorige keer (2021).

Antwoord van superbath.nl

Hallo Peter, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
product direct gevonden top
Jammer dat je die niet te lezen letters/cijfers moeten invullen

Antwoord van superbath.nl

Hallo Marteen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We doen ons best om onze diensten dagelijks te verbeteren. Het spijt ons te vernemen dat de CAPTCHA-verificatie uw ervaring heeft beïnvloed. Deze veiligheidscontrole is bedoeld om onze website en klanten te beschermen tegen frauduleuze activiteiten, geautomatiseerde aanvallen en spam. Wij begrijpen dat dit soms als ongemakkelijk kan worden ervaren en waarderen uw feedback hierover. Wij evalueren onze systemen voortdurend om ervoor te zorgen dat het bestelproces zo vlot en gebruiksvriendelijk mogelijk blijft, zonder daarbij de veiligheid van onze klanten in het gedrang te brengen. Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Alles verliep soepel. Van het uitzoeken tot en met het ontvangen van het pakket. Ik werd op de hoogte gehouden waar mijn pakket was en een dag voor de bezorging kon ik nog een neerzet of "geef af aan de buren toestemming" geven. De GLS bezorger belde ondanks de neerzettoestemming even aan. Top! En het product werkt goed.
Duidelijke informatie over de bestelling en levering. Snelle levering en goed verpakt dus in prima staat ontvangen. Product is wat we hadden verwacht

Antwoord van superbath.nl

Hallo Heleen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
snel geleverd

Antwoord van superbath.nl

Hallo Henri, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

Even in onwetendheid over verloop.

De bestelling, betaling en verzending verliepen zeer correct en overzichtelijk. Jammer dat er bij de bestelling geen bericht werd verstuurd omtrent het voorradig zijn en de te verwachten leveringsperiode. Slechts na telefonisch contact bleek het artikel besteld te zijn.