superbath.nl- Logo - Reviews

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

superbath.nl- Logo - Reviews

superbath.nl

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met superbath.nl. Klanten waarderen de snelle bezorging, de gunstige prijzen en de duidelijke, overzichtelijke website. Ook de vriendelijkheid van medewerkers en bezorgers wordt regelmatig geprezen. Het bestelproces wordt doorgaans als eenvoudig en soepel ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren lange wachttijden of vertragingen bij de levering. De communicatie wordt niet altijd als voldoende ervaren, met name door het ontbreken van updates of snelle antwoorden. Daarnaast zijn er enkele technische ongemakken tijdens het bestellen, en vinden sommige klanten het aanbod aan de dure kant of merken prijsverschillen op. Er worden ook suggesties gedaan om de website verder te verbeteren.

Reviews voor superbath.nl

Goede heldere site
Antwoord van superbath.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

fijne ervaring

eerste keer .. en een succes. Duidelijke website, correct beschrijving, levering binnen de beloofde termijn.
Moet al feedback geven MAAR NOG NIETS ONTVANGEN
antwoorden op een e-mail zou leuk zijn. De bestelling opzenden ook.
betrouwbaar en snel
Vorige bestelling correct
Als product geleverd is
Goede opvolging en snelle service bij aanpassingen lopende bestellingen

Groot aanbod tegen gunstige prijs. Snel geleverd.

Zeer gunstige prijs voor merkproduct. Groot aanbod. Snel geleverd. Ik zou Superbath zeker aanbevelen 👍
Al twee dagen thuis gebleven omdat GLS in de loop van de dag zou komen leveren Nog altijd niks ontvangen Er was zogezegt niemand thuis Terwijl we wel thuis Maar ja we zijn maar klanten En klanten genoeg waarschijnlijk
Antwoord van superbath.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We doen ons best om onze dienstverlening dagelijks te verbeteren. We versturen uw bestelling echter op de dag dat we deze ontvangen. Van onze kant is alles snel verlopen, maar het spijt ons dat onze logistieke partner de levering van uw bestelling heeft vertraagd. Met vriendelijke groet, Het SuperBath-team 🛁
TT
Tiny T.

Bestelling geannuleerd en toch zeer vriendelijk?

Ondanks dat ik de bestelling geannuleerd heb na 14 uur was de medewerkers super vriendelijk! 👍
Antwoord van superbath.nl
Hallo Tiny, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

Prima bedrijf!

Bestelde artikelen waren heel goed verpakt en snel geleverd!