superbath.nl- Logo - Reviews

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

superbath.nl- Logo - Reviews

superbath.nl

86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden874 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met superbath.nl. Klanten waarderen de snelle bezorging, de gunstige prijzen en de duidelijke, overzichtelijke website. Ook de vriendelijkheid van medewerkers en bezorgers wordt regelmatig geprezen. Het bestelproces wordt doorgaans als eenvoudig en soepel ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren lange wachttijden of vertragingen bij de levering. De communicatie wordt niet altijd als voldoende ervaren, met name door het ontbreken van updates of snelle antwoorden. Daarnaast zijn er enkele technische ongemakken tijdens het bestellen, en vinden sommige klanten het aanbod aan de dure kant of merken prijsverschillen op. Er worden ook suggesties gedaan om de website verder te verbeteren.

Reviews voor superbath.nl

Bjr, je vais continuer après la livraison Meerci
gelijk antwoord op mijn telefoon gesprek
Snel en correct
Alles is goed verlopen en correcte levering.

Gewoon heel goed

goed, voordelig en een snelle bezorging
Antwoord van superbath.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
Snelle levering van product, paste precies
Antwoord van superbath.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Uw SuperBath Team 🛁
Zeer goede afhandeling erg aardig.
Antwoord van superbath.nl
Hallo Joke, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
goede bestelling
Antwoord van superbath.nl
Hallo Charis Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁
prijs 78,60 en als je daarop klikt staat er dan prijs 89,18
Snel en conform afspraak
Antwoord van superbath.nl
Hallo Chris, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze diensten. We hopen u snel weer op onze website te zien! Met vriendelijke groeten, Het SuperBath Team 🛁

Lange wachttijd voor levering en geen informatie

Lange wachttijd voor levering , en geen info