Mr. E-ZY

986 reviews in totaal   807 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, persoonlijke en oplossingsgerichte klantenservice, die vaak direct en met veel aandacht reageert op vragen en problemen. De meeste klanten waarderen het eenvoudige en snelle opblazen, het lichte gewicht en het gemak van meenemen en opbergen. De loungers en bedden worden als comfortabel ervaren, mede door de hoogte en stabiliteit. Veel klanten noemen de snelle levering als positief punt. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit. Covers en hoezen worden gewaardeerd als praktische aanvulling. Sommige klanten vinden het materiaal soms wat dun of kwetsbaar en merken op dat bij stevig wind de loungers en bedden snel kunnen wegwaaien, waardoor extra bevestigingen of aanpassingen gewenst zijn. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten, en sommige covers of hoezen zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of hebben langere levertijden.

ReviewsMr. E-ZY

Ik heb er ondertussen 4! 2 in de camper en 2 voor hier in Nederland als we naar het strand gaan. Ik heb sinds kort de premium lounger met de bijpassende hoes! Ik wacht alleen nog op de hoes voor het sunbed,maar die is in ontwikkeling heb ik begrepen! Fijn dat er een zakje in de hoes zit voor spulletjes.
Prima artikel. Premium Lounger, supersimpel en ziet er sterk uit. De praktijk gaat het leren maar de verwachtingen zijn hoog. Ik heb later de hoes er bijbesteld, maar dat kun je gelijk wel doen, is n.l een fijne aanvulling. Trouwe metgezet op onze camperreizen. Veel beter dan die kl...te klapstoeltjes.

Echt goed.

Uitstekende levering, dat ten eerste. Ik heb de lounger gekocht. Ik ben behoorlijk zwaar maar geen probleem. Hij ligt precies goed, echt relaxed. Inderdaad prima opgeblazen en precies hard/zacht genoeg. Echt een kwaliteitsproduct!
Vandaag voor het eerst uitgeprobeerd. Ligt prima, vult snel en loopt ook redelijk snel leeg. Ik ben er blij mee. Denk wel dat ik de hoes erbij ga bestellen, maar vooralsnog voldoet een handdoek ook. Een tip: wellicht een kussen van hetzelfde materiaal.
Het bed is prima tot dusverre. Maar, we hebben het twee dagen in huis en dat is natuurlijk niet voldoende voor en echte beoordeling. Jammer dat nergens is vermeld dat het kan gebeuren dat het laadlampje niet gaat branden als je de powerbank oplaadt. Je denkt dan dat er iets mis is met het bed.
Heerlijk en verschrikkelijk makkelijk wij waren op mykonos daar kost een ligbedje tussen de 20 en 70 euro kan je nagaan wat wij hebben uitgespaard En heel veel bekijks gehad en vele foto’s Van Grieken ,Engelsen , Amerikanen en Spanjaarden Dus een perfect product voor de export.
Inlaat pomp had in het hoofdstuk kunnen zitten. Beter met oprollen. Badstof overtrek is erg klein. Als de loungebed is opgeblazen, past de overtrek er niet meer op Erg jammer. Dit is een fout welk is uitgevoerd of een verkeerd product geleverd. Graag verneem ik dit terug van u. Maar de loungesebed had ook iets (5cm ) hoger mogen zijn. Hebben wat oudere mensen er ook wat aan. Het is net iets te laag. Verder op zich een goed concept. Graag wil ik.wat meer weten over de postbank wat het vermogen is. 20 a 30 opblazen is leuk maar als ik dit deel 5 is dit 8 amp/hr.

Antwoord van Mr. E-ZY

Goedemorgen meneer Christianen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen feedback enorm, omdat wij als klein familiebedrijf iedere dag proberen onze producten én service verder te verbeteren. Betreffende de positie van de ingebouwde powerbank wil ik graag aangeven dat hier tijdens de ontwikkeling van de Mr.E-ZY jarenlang zeer uitgebreid over is nagedacht en getest. Wij hebben verschillende posities geprobeerd, maar juist de huidige positie bleek uiteindelijk de beste oplossing te zijn op het gebied van comfort, stabiliteit, gewichtsverdeling én het eenvoudig terugplaatsen van de Premium Lounger in de draagtas. Inmiddels hebben wij meer dan 70.000 producten verkocht en eerlijk gezegd hebben wij hierover nog nooit eerder een negatieve reactie ontvangen. Veel klanten ervaren juist het gemakkelijk terugplaatsen in de draagtas als een groot pluspunt van de Mr.E-ZY. Wat betreft de cover denken wij eerlijk gezegd dat deze waarschijnlijk niet helemaal op de juiste manier geplaatst wordt? De covers zijn namelijk speciaal op maat gemaakt voor de Premium Lounger en worden uitvoerig gecontroleerd. Ik vermoed dat mogelijk het hoofd- en voeteneinde omgedraaid gebruikt worden? U kunt dit heel eenvoudig controleren door te kijken of het zijvakje zich aan dezelfde kant bevindt als de ingebouwde powerbank? Wanneer dit niet zo is, zit de cover inderdaad niet goed geplaatst en zal deze te strak of moeilijk passend lijken. Maar één ding vinden wij belangrijker dan wat dan ook: dat u tevreden bent. Mocht blijken dat er ondanks alles toch echt iets niet goed is met uw cover, dan lossen wij dat uiteraard direct en netjes voor u op. Daar doen wij absoluut niet moeilijk over. U gaf daarnaast aan dat u graag meer informatie had willen zien over het vermogen van de ingebouwde powerbank. Deze informatie staat overigens duidelijk vermeld op zowel onze website als op de verpakking van het product. Wij proberen daar juist zo transparant mogelijk in te zijn, omdat wij juist trots zijn op het unieke systeem dat wij zelf ontwikkeld hebben. Verder vinden wij het jammer om te lezen dat u onze klantenservice als gemiddeld heeft ervaren, terwijl wij tot op heden nog geen direct contact met u hebben gehad? Juist persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk en wij helpen klanten normaal gesproken direct wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Omdat u volgens ons niet ver van ons kantoor in Purmerend woont, nodig ik u graag persoonlijk uit om eens langs te komen. Dan laat ik u met alle plezier zien hoe de cover correct geplaatst wordt en hoe eenvoudig de Premium Lounger weer terug in de draagtas kan worden opgeborgen? Uiteraard staat de koffie of thee dan ook gezellig voor u klaar. U kunt mij hiervoor ook altijd rechtstreeks bellen op: 06 - 55 85 85 70 Met vriendelijke groet, Simon Rutz Mr.E-ZY
Simpel en gemakkelijk bestel proces. Snel geleverd. Even uit de verpakking gehaald om te testen voor de zomervakantie. Gemakkelijk op te zetten, uit de zak halen, afrollen en pomp aanzetten. Leeg lopen en opvouwen net zo eenvoudig. Een extra iets grotere zak wordt meegeleverd waarin de lounchbank makkelijk in kan worden opgeborgen. Lig/zit comfort is geweldig. Door de hoogte is het nog makkelijker om te gaan zitten en weer te gaan staan. Prijs is hoog, je moet het ervoor overhebben. Als opstaan vanaf een handoek op het straand nauwelijks meer kan is dit een prima alternatief en voor mij de prijs waard.
Privéprofiel

heerlijk om mee te nemen aan het water of eigenlijk ook waar je naartoe wil

gisteren een hele dag heerlijk vertoeft aan het water . Kinderen waren heerlijk aan 't spelen op het water. Heerlijk liggen op m'n bedje heb ik kunnen kijken hoe de kinderen zich vermaakt terwijl ik comfortabel lekker lag Zeker een aanrader

Supersnelle reactie!!

Het contact met Mr. E-zy verliep bijzonder prettig en erg snel! We plaatsten de bestelling op zondagochtend en kregen direct een persoonlijke reactie. We vragen ons af of deze zakenman nog wel een privé leven heeft???
De luchtbedden zijn perfect,had alleen een klein gaatje erin gekregen.Er zit een reparatie setje bij.Maar dat werkt niet.Dus heb maar weer een nieuwe besteld.Dit is het enige nadeel,als hij lek gaat
A E
Astrid E.

Blij met Mr.-Ezy wel nog verbeterpunten vind ik.

Wat mij is opgevallen is dat je de Mr E-zy bij wind op een open plek kunt gaan zoeken. Mogelijkheid om vast te zetten zou niet overbodig zijn. Verder als je een gladde broek aan hebt dat je minder vast zit en wegglijdt. Derhalve heb ik een overtrek gekocht die ik nog moet uitproberen. Positief is snel opgeblazen en opgeruimd.

Uitmuntend vriendelijk en fantastische service

Ik heb zelden zo’n vriendelijke klantenservice meegemaakt, zeker 5 sterren waard. Er werd direct met mij meegedacht en naar een oplossing gezocht en gevonden. Ze namen alle zorgen uit handen. In de middag een berichtje dat er 2 nieuwe producten aankwamen en dat zij gingen uitzoeken hoe het mis had kunnen gaan. We praten hier over totaal 300 euro. Petje af, Dank je wel Simon.

Antwoord van Mr. E-ZY

Hallo Dajenne, Ik ben blij dat ik u naar volle tevredenheid heb kunnen helpen en ben blij met uw mooie beoordeling. Groet, Simon

Prima betrouwbare service

Er wordt goed en snel gereageerd bij vragen. Ik had een probleem met levering ( lag niet aan mr-eazy) Dit is snel en naar volle tevredenheid opgelost. Werd zelfs persoonlijk bij mij thuisgebracht, waar maak je dat nog mee tegenwoordig. Ik ben zeer tevreden
Net een verkeerd bericht gestuurd dat was bedoeld voor een ander heb hem van de week binnen gekregen meteen even op laten blazen en even erop liggen dat was allemaal super hij ligt nu in de camper we gaan hem in de vakantie veder uitproberen maar ben er van overtuigd dat hij ons zeer goed gaat bevallen
Geweldige klantenservice.Je krijgt gelijk een reactie nog dezelfde dag als je een e-mail stuurt en als je klachten hebt, worden deze vakkundig en direct opgelost, echt geweldig.
Heb het getest en loopt niet leeg. Daar was ik echt een beetje bang voor maar heb er 5 uur opgezeten en gelegen en prima! Een bijpassende handdoek zou mooi zijn. En denken jullie nog aan de kleur roze!! Ik wil er graag nog eentje maar dan in roze. Ik gebruik m op balkon en camping, ook bij het zwembad. Wat zat ik de blits maken. Haha. Heb er nu al zin in!
Ik heb de mr Ezy premium lounger voor mee op vakantie dus nog niet actief uitgeprobeerd. Wel heb ik m thuis uitgeprobeerd 2 x en de verwachtingen zijn hoog voor de vakantie. Ligt echt heerlijk.

Top service zo hoort het

Het bestellen gaat gemakkelijk, het leveren van je bestelling gaat snel. Wanneer je een vraag hebt wordt er snel een reactie teruggegeven dus dat is echt top service. De hoes voor de lounger is ideaal, misschien voor de stoel ook een maken.

Dit is ons tweede “bed” van mr. E-zy

Dit is ons tweede “bed” van mr.E-zy. De eerste is een loungbed en nu een ligbed. Van de winter in Spanje al regelmatig duimpjes van mensen gehad. Hebben er al veel plezier van gehad.