Fotogeschenk- Logo - Reviews

267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.202 reviews in totaal

Fotogeschenk- Logo - Reviews

Fotogeschenk

267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.202 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Fotogeschenk. Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De meeste gebruikers vinden het bestelproces eenvoudig en het systeem makkelijk te gebruiken. De kwaliteit van de afdrukken wordt doorgaans als hoog ervaren en de klantenservice wordt veelal als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam beschreven. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige en nette verpakking, en wordt de communicatie meestal als duidelijk en prettig gezien. Sommige klanten ervaren echter tegenvallende of inconsistente resultaten bij de afdrukkwaliteit. Daarnaast worden er negatieve ervaringen gemeld bij de afhandeling van klachten, waarbij het uitblijven van een reactie als punt van verbetering wordt genoemd. Ook zijn er kleine verbeterpunten aangedragen voor het bestelproces.

Reviews voor fotogeschenk.nl

Erg snel, mooie afdruk
Antwoord van Fotogeschenk
Fijn dat onze kwaliteit en snelheid bij Fotogeschenk zo wordt gewaardeerd.
Snelle levering, mooi verpakt, leuk kaartje erbij. Super!
Graag gedaan!
Service en vooral het contact is perfect alles netjes geleverd kan er alleen maar goeds over vertellen zal hier de volgende keer zeker weer bestellen.
Antwoord van Fotogeschenk
Fijn dat u zo tevreden bent, mede namens onze oprichter / founder Wilfried Vonk.
Goede afdruk snel geregeld en verzonden
Fijn en bedankt!
Perfect, mooie foto & snelle service
Antwoord van Fotogeschenk
Bedankt en top dat u zo tevreden bent met de Fotogeschenk fotoafdrukken.
Goede kwaliteit, snelle levering
Antwoord van Fotogeschenk
Fijn dat u tevreden bent met deze foto op canvas van Fotogeschenk.nl
Antwoord van Fotogeschenk
Hartelijk dank, we hebben de stickertjes graag voor jullie geprint!
Antwoord van Fotogeschenk
Fijn dat u zo tevreden bent met de fineart prints, forex foto's en aluminium foto's.

Top foto's op aluminium

Leuk hoe de foto's op aluminium doen wat ik verwachte.
Antwoord van Fotogeschenk
Gaaf! Deze foto's zijn inderdaad zeer passend bij het gekozen fotoproduct!
IV
Irene v.
super
Op zich hele mooie foto's, maar de afdruk van een enkele foto liet echt te wensen over. Ik had foto's met formaat 10,5 x 14,8 cm laten afdrukken, maar bij ontvangst van de foto's stond er alles er net niet helemaal op, terwijl dat op het online afdrukvoorbeeld wel het geval was.
Goede kwaliteit.
Ja de snelheid , ik betaal 5 euro extra vor spoed en dan duurt het nog enkele dagen , terwijl op de website staat voor die tijd besteld de andere dag klaar voor verzending !. Ik wilde de bestelde foto voor de begrafenis van mijn vader en dus extra betaald , maar na 3 dagen nog niks dus komt het morgen ook niet en dan is het te Laat om bjj de uitvaart te gebruiken !
Snelle service en mooie foto's
Antwoord van Fotogeschenk
Super en dank voor uw order bij Fotogeschenk
Mooie kwaliteit en snelle levering.
Antwoord van Fotogeschenk
Super dat je zo enthousiast bent over onze foto's op plexiglas!
Antwoord van Fotogeschenk
Dank voor uw 4 sterren beoordeling.