Fotogeschenk- Logo - Reviews

267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.202 reviews in totaal

Fotogeschenk- Logo - Reviews

Fotogeschenk

267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.202 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Fotogeschenk. Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De meeste gebruikers vinden het bestelproces eenvoudig en het systeem makkelijk te gebruiken. De kwaliteit van de afdrukken wordt doorgaans als hoog ervaren en de klantenservice wordt veelal als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam beschreven. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige en nette verpakking, en wordt de communicatie meestal als duidelijk en prettig gezien. Sommige klanten ervaren echter tegenvallende of inconsistente resultaten bij de afdrukkwaliteit. Daarnaast worden er negatieve ervaringen gemeld bij de afhandeling van klachten, waarbij het uitblijven van een reactie als punt van verbetering wordt genoemd. Ook zijn er kleine verbeterpunten aangedragen voor het bestelproces.

Reviews voor fotogeschenk.nl

Privéprofiel
Order
Antwoord van Fotogeschenk
Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven naar continue verbetering. Ook in de verzending en levering van onze producten, hierbij zijn we wel mede afhankelijk van onze partners DHL, DPD, POSTNL en UPS. Grotere orders leveren wij altijd op afspraak met onze eigen Fotogeschenk Bezorgservice.
Echt een hele mooie foto van mijn dierbare hondje. Dankjewel
BG
Bernard G.
Ziek mooi!

Super goed bedrijf

Heel goed geholpen en supernetjes bezorgd
Mooie kwaliteit, heldere kleuren, kleur echt

Mooi!

Reuze handige foto-upload, en perfecte afdruk en levering, mooi!

Netjes geholpen

Ik was niet helemaal blij met het ontvangen artikel. Door Fotogeschenk netjes opgelost na mailcontact en een oplossing naar tevredenheid geboden.
Grote kaarten zijn leuk om te versturen.
Mooie kwaliteit. Vlugge levering. Goede bezorging. Prijs kwaliteit verhouding, geweldig.
CV
Cisca V.

Aanrader

Was wat mis gegaan wat ik over t hoofd had gezien. Hebben ze super opgelost. Dus gewoon een aanrader, geen twijfel.
De foto is prachtig van kleur op het hout ! Erg tevreden!
Heb foto zelf niet gezien want was cadeau maar de ontvanger vond hem heel mooi. Het was een vergroting van een foto en werd gelijk de volgende dag bezorgt dus ook heel snel
Zo laten.
Eerst verkeerde doos, daarna te weinig kaartjes..
Antwoord van Fotogeschenk
Vervelend dat hier een menselijke fout is gemaakt. Gelukkig komt dit zelden voor. Inmiddels is in overleg met de klant het aankoopbedrag van dit Fotomemoryspel teruggestort.