Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

632 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

Nettenverkoop.nl- Logo - Reviews

Nettenverkoop.nl

632 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

De reviews voor Nettenverkoop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, die als stevig, mooi afgewerkt en duurzaam worden ervaren. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. Ook de service wordt geprezen als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht, met veel persoonlijke aandacht. Klanten waarderen daarnaast het maatwerk en de mogelijkheid om producten op maat te bestellen, waarbij de afwerking en het eindresultaat positief opvallen. De communicatie met de klantenservice is doorgaans prettig en duidelijk. Verder wordt de prijs-kwaliteitverhouding overwegend positief beoordeeld. Er zijn enkele negatieve ervaringen gemeld rondom bezorging en communicatie. Daarnaast zijn er verbeterpunten genoemd met betrekking tot de informatieverstrekking door de klantenservice en zijn er opmerkingen over extra kosten zoals transport.

Reviews voor nettenverkoop.nl

Goed product. Snelle levering. Levering volgens afspraak.
Goede service, ook nadat een bestelling is teruggestuurd
Goede levertijd, bij ophalen keurig geholpen. En het product is mooi en hangt prima
De netten zien er perfect uit. Ze zijn keurig op maat gemaakt.
Doek tegen hekwerk gemonteerd,‘s nachts meteen een storm erover en ‘s morgens alles nog heel. Dus goed spul.
Laatste aanpassingen keurig uitgevoerd en geen extra rekening ontvangen.
Werd netjes bezorgd, berichten hierover kwamen alleen in de spam map terrecht. Dus even opletten. Product goed en zoals omschreven. Volgende keer gewoon hier weer een bestelling doen. Dik tevreden
Fijn dat het net op maat is. Het net is sterk en goed afgewerkt. Kan lang blijven hangen om te voorkomen dat de zwaluwen in de nok gaan zitten.
Goede telefonische service en advies. Keurig op tijd geleverd
Goed productengamma Correcte manier van zaken doen Vriendelijke en efficiënte klanten dienst
Ik had twee schaduwdoeken besteld en twee sets bevestigings materialen. De netten kreeg ik thuis bezorgd terwijl ik een afleverpunt had ingesteld. De bevestigings materialen werden op het afleverpunt afgeleverd zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gesteld. Een vorige keer werden de doosjes bevestigings materialen bij de doeken gestopt. Na mijn klacht werd er even gezocht en kreeg ik de melding waar het afgeleverd was, eind goed al goed. Toch een puntje: bij het bestellen werd gevraagd of ik een verzekering af wilde sluiten voor het geval de levering mis zou gaan. Dit vind ik een vrijbrief voor de vervoerder om dingen te laten verdwijnen en dit kan gewoon niet. Oké, bij dhl gaan regelmatig mis maar mij een verzekering hiervoor opdringen vind ik niet in de haak. Ik bestel en het bedrijf waar ik bestel moet verantwoording nemen voor een goede levering! Door de verzekering eigenlijk op te dringen faciliteren zij gewoon diefstal, punt!

Transportkosten zijn een beetje tricky, kwaliteit goederen prima

Transportkosten zijn een beetje tricky, achteraf blijkt dat er moet bijbetaald worden voor de tweede rol. De app van de bestelpagina zou dit automatisch moeten doen, staat enkel vermeld voor meerder leveringen ons contacteren. Kwaliteit en prijs van de pvc zijn best ok
Wat mij betreft hoeft er niets verbeterd te worden.
Boven verwachting.we gaan het net op het balkon plaatsen zodat onze papagaai ook lekker buiten kan zijn.
Zeer klantvriendelijk, Snel geleverd en goede kwaliteit
Op maat laten maken, achteraf had het doek iets groter kunnen worden. Perfecte afwerking en zeer mooi om te zien. Ik wilde eerst een vouwdoek en Shadow Comfort heeft mij zeer goed geholpen welke afmeting ik moest hebben en toen zagen we deze schaduwdoek bij een restaurant en hebben we gelijk deze besteld. Enige nadeel is dat het even duurde voordat doek binnen was. Geen spijt van.
Meerdere netten met diverse afmetingen besteld. Allen tegelijkertijd geleverd en op juiste wijze afgewerkt
Snelle levering en goede kwaliteit
Goede service en goede communicatie, netjes geleverd

Goede kwaliteit

Het zonnedoek is van betere kwaliteit dan ik verwacht had. Bevestigingen aan de punten zijn solide, ik had alleen zelf ander soort touw erbij gedaan, maar dat is met een persoonlijke smaak. We hebben het doek nu verschillende keren gebruikt als tarp op vakantie. Onder het doek voel je geen hitte doorstralen zoals bij een pvc tarp. Levering was snel. Ik ben er blij mee!