Nettenverkoop.nl

3.267 reviews in totaal

3.267 reviews since 23 nov 2021

Gecertificeerd sinds: 13 dec 2021
nettenverkoop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit, degelijkheid en afwerking van de producten. Ook de service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met name vanwege de snelle afhandeling bij problemen. Leveringen verlopen meestal snel, correct en volgens afspraak. Het deskundige en meedenkende advies, zeker bij maatwerk en keuzehulp, wordt gewaardeerd. Daarnaast noemen veel klanten het bestelproces, de montage en het gebruik als eenvoudig en prettig. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed gezien en de maatwerkopties sluiten vaak perfect aan op de wensen, met een snelle en correcte afhandeling van specifieke verzoeken. Er zijn enkele opmerkingen over leververtragingen. Ook vonden sommige klanten het gegeven advies op bepaalde momenten onvoldoende en worden de prijzen door enkelen als relatief hoog ervaren.

ReviewsNettenverkoop.nl

Goede informatie over het soort net wat ik het beste kon gebruiken. Levering binnen de afgesproken termijn. Het net ziet er goed uit en ik denk dat het lang mee kan gaan. Of de reiger er ook zo blij mee is weet ik niet. Ik hoop dat het gaat werken en dat Goofy de reiger het eindelijk gaat opgeven.

Prima product, goede service.

Prima product, goede snelle service. Wij bestelden een schaduwdoek driehoek, per ongeluk in de verkeerde maat. Netten fikste het snel: prima retourservice, snelle tweede bezorging, geld snel terug. Top. Mooie kwaliteit ook.

Afdekking zwembad prima

Wij hadden voor ons zwembad een afdekking besteld met een bijzondere vorm. Het geleverde product werd in ca 2 weken geleverd, was netjes afgewerkt en paste perfect! Chapeau!

Een derde schaduwdoek besteld, top schaduwdoeken!

Een derde schaduwdoek besteld, omdat wij heel tevreden zijn van de kwaliteit van deze doeken. Wij wonen op Sicilië en de zon is hier heel sterk. Ons veranda is nu goed gedekt💪. Ook de verzending was heel snel. Wij zijn heel tevreden over de professionaliteit van het bedrijf.

Fijne telefonische afstemming en vlotte levering

Fijne telefonische afstemming over het door mij gewenste maatwerk en vlotte levering. Verder was dit voor mij een herhaal aankoop van een kwalitatief goed product.
Zeer flexibele medewerkers! Voor ons bedrijf hadden wij een groot net nodig van 12x50, helaas was deze uitverkocht. Maar er was al inzicht wanneer de nieuwe levering zou komen. Daarom kon ik hem vast bestellen en is hij direct bij hun levering naar ons verstuurd zodat wij snel door konden met onze werkzaamheden.
Vrolijk en enthousiast geholpen door de dame van de klantenservice. Denkt mee met de gestelde vragen. Vriendelijk en beleefd. Zeker een aanrader!

We hadden een schaduwdoek besteld die bij nader inzien niet de gewenste grootte had. Het terugsturen én meteen een nieuw schaduwdoek met de juiste afmetingen bestellen ging allemaal super vlot. Dank daarvoor!
Niet verwacht van zo,n redelijk goedkope doek maar bevalt uitstekend. Laat de eerste regen van gisteren en vandaag goed door en staat na deze regen weer normaal strak. Dus: goed en betaalbaar.
Fijn om telefonisch contact te hebben met een medewerkster die echt is ;) en er verstand van heeft. Ook de snelheid waarmee zowel de staaltjes als de gekozen rol werden opgestuurd was fijn.

Schaduwdoek

Ik ben zeer tevreden ,alles was naar wens ook wat betreft de levertijd. Het product is van zeer goede kwaliteit vandaar deze positieve beoordeling 👍

Super service

De medewerkers hebben ons goed geholpen bij de keuze en opmeting van onze schaduwdoek. Het maatwerk is van zeer goede kwaliteit en prima afwerking.

Heel snel , goede kwalIteit, ziet er mooi uit. Ze doen wat ze beloVen. Wij hebben twee schaduwdoeken besteld. We Hadden spijt dat we niet ook het hittescreen niet bij nettenverkoop h gekocht.

Niets op aan te merken

Ik had 2 rollen privacydoek besteld. Helaas was er maar 1 geleverd. Na contact per email te hebben opgenomen. Werd er dezelfde dag nog een rol nageleverd.

Kwaliteit in orde, advies zeer matig

Kwaliteit van het product is in orde. Advies vie klantenservice matig en moeizaam. Je wordt verwezen naar de website terwijl je geen notie hebt van wat je nodig hebt. Daarom vraag je juist advies. Veel heen en weer gemaild met uiteindelijk onzekerheid of het wel goed komt. Het geleverde doek had uiteindelijk toch best wat groter mogen zijn. Een advies wat ik graag vooraf vernomen had. Maar het voldoet.
Prima schaduwdoeken, prijs/kwaliteit echt helemaal top, ook service is geweldig. Als je dergelijk producten zoekt is dit een absolute aanrader.

blij met de degelijke kwaliteit.

niet goedkoop (met name het montagemateriaal viel wel wat tegen qua prjs), maar het is echt degelijk materiaal waar niet op bezuinigd is, zodat ik er toch een goed gevoel over heb
Snelle en goede levering, mooi materiaal en kleur. Eigenlijk te laat in het seizoen gekocht. Volgend jaar eerder ophangen.
G V
Gerard v.

what you see is what you get

de artkelen zijn goed te onderscheiden op de site en worden vlot geleverd. De kwaliteit is prima, omdat ik geen ervaring heb met andere merken kan ik geen cijfer geven in prijs kwaliteit verhouding maar ik ben erg tevreden over mijn aankoop
Goed advies ontvangen voor maatwerk schaduwdoeken. Snelle levering en correcte en vriendelijke afhandeling. Ik zal de volgende keer zeker weer bij hun bestellen.