ophangsysteem.nl

46 reviews in totaal   46 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de eenvoudige montage en de robuuste kwaliteit van het systeem. Ook de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en eenvoudige afstelling worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de service als betrouwbaar en volgens afspraak beschreven. Enkele klanten noemen vertraagde of beperkte bezorgopties als minpunt, en er zijn opmerkingen over kleine uitdagingen tijdens de installatie. Er zijn incidenteel klachten over onvoldoende stevigheid of defecten, en sommige klanten ervaren beperkte flexibiliteit bij afleverafspraken.

Reviewsophangsysteem.nl

Stas bied een systeem dat bij ons in de woonkamer al jaren dienst doet.het geeft de fotos van onze kleinkinderen een extra tontje en savons een zachte sweerverlichting. Laats bij een schilderklus had ik een probleem waardoor er een lampje niet brande.met een nieuw contakt blokje was het opgelost.onderdelen zijn altijd na leverbaar.

Uitstekende producten en volgende dag geleverd !! aanrader

Eingenlijk zou dit niet bijzonder moeten zijn, goede producten duidelijke website en een beloofde levertijd nakomen .... Maar helaas is dit wel het geval .... Maar dit bedrijf komt echt alle na wat ze beloven !!!! Ga zo door !!!

Practische kantlathaken

Past precies. Kantlathaken zagen er erg klein uit, maar pasten toch precies op 100 jaar oude kantlat. Bijbehorende nylon kabel en haakjes doen het goed. Duidelijke omschrijving. Eenvoudig in gebruik. Snel bezorgd per brievenbuspakket.
Snelle en goede bezorging. Artikelen goed verpakt. De vorige keer hadden wij ook een positieve ervaring daarom blijven we terug komen. Jullie zijn echt een aanrader.

Een mooi bijna onzichtbaar systeem

Een mooie systeem wat bijna niet zichtbaar is, sterk ook en dat is nodig omdat het stalen platen zijn. 1 plaat is 6,5 mm dik en heb ik de haakjes moeten aanpassen en dat is gelukt, het resultaat is mooi zonder dat er geboord moest worden.
Voldoet aan de wensen. Was wel even zoeken om het juiste bij elkaar te vinden.( om te bestellen)
Doet wat het moet doen en zit perfect
De levering duurt lang, en is niet de volgende dag
Makkelijk foto ophangsysteem zonder ingewikkelde montage
Zeer snel geleverd en degelijk ingepakt.

Handig ophangsysteem

Afstand van 1,9cm tot plafond is met boormachine wat lastig, maar verder is het goed te doen.
Alles prima..
De hangdraden passen op alle bestaande rails en zijn eenvoudig in te stellen.
Snel en precies goed
Snelle bezorging, past perfect