Bergzeit.nl- Logo - Reviews

982 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.329 reviews in totaal

Bergzeit.nl- Logo - Reviews

Bergzeit.nl

982 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.329 reviews in totaal

De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen. Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.

Reviews voor bergzeit.nl

Snelle levering Goede kwaliteit
Nvt
Ik word goed op de hoogte gehouden over de levering van pakketten.
AM
antoine m.
Snelle levering, goed verpakt. Product volledig volgens verwachting
Ik heb op 2 april een petje en een zonnenklep besteld en nu nog steeds niet ontvangen
Antwoord van Bergzeit.nl
Geachte klant, Het spijt ons dat u nog steeds op uw bestelling moet wachten. Onze excuses voor het ongemak. Vandaag hebben we echter een update over uw zending ontvangen. Uw pakket is onderweg. De bestellingen worden vanuit Duitsland verzonden en daar eerst aan PostNL overgedragen. Dit kan helaas leiden tot verschillende verwerkingstijden, waar wij geen directe invloed op hebben. We begrijpen dat het wachten vervelend is en danken u hartelijk voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u natuurlijk graag verder. Met vriendelijke groeten, Uw Bergzei team
mooi assortiment en duidelijke communicatie over de levering
Goed assortiment. Verzenden duurt langer dan 3 dagen.
Belofte houden aan de bezorgd tijd. Inmiddels is het nu 13 januari. Heb op 3 januari schoenen besteld. Tot op heden geen updates over de levertijd van de bestelde schoenen.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Het spijt ons dat de levertijd van uw bestelling enigszins is vertraagd. Wij zijn ons bewust van het belang van een tijdige levering en doen er alles aan om de opgegeven levertijden na te komen. Helaas is uw bestelling te laat opgehaald door de dienstverlener, wat tot deze vertraging heeft geleid. Volgens de verzenddienstverlener wordt uw bestelling naar verwachting in de loop van de dag geleverd. Met vriendelijke groet, Uw Bergzeit-team