De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen.
Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.
Reviews voor bergzeit.nl
Tevreden klant
Goed geregeld met terugzending.
Een pakket kwam wel wat later en communicatie via mail liep niet top.
Leek IA gestuurd. Dat is jammer
De schoenen die ik besteld en betaald had, bleken uiteindelijk toch niet op voorraad. De kosten werden wel onmiddellijk teruggestort.
Antwoord van Bergzeit.nl
Bedankt voor uw eerlijke beoordeling.
Het spijt ons zeer dat de door u bestelde schoenen niet meer leverbaar waren en dat we uw bestelling hebben moeten annuleren.
We zijn echter blij dat u uw terugbetaling snel heeft ontvangen.
We zouden het geweldig vinden als u in de toekomst nog eens bij ons zou bestellen.
Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Uw Bergzeit-team
Retourkosten is niet meer van deze tijd, ik mis 100 procent meeino en de gr/m van deze tijd stof is te licht
Antwoord van Bergzeit.nl
We bedanken ons voor uw beoordeling van onze winkel.
Helaas bent u niet tevreden over alle details van uw bestelling. Het spijt ons zeer dat te horen.
Bij Bergzeit hechten we veel waarde aan duurzaamheid.
Om zo duurzaam mogelijk te kunnen werken, nemen we verschillende maatregelen, waaronder ook het landenspecifiek regelen van de retourkosten.
Het spijt ons dat de geleverde goederen niet aan uw verwachtingen voldoen.
Mocht de artikelbeschrijving en de gedetailleerde informatie over onze producten in de winkel niet voldoende zijn, dan beantwoordt onze klantenservice graag persoonlijk specifieke vragen over ons assortiment.
Als u nog vragen heeft over een van de bovengenoemde onderwerpen of over uw bestelling, horen we dat graag van u.
Uw Bergzeit-team
Good products
The products are very good. It takes a long time between placing an order and receiving the products.