Bergzeit.nl- Logo - Reviews

983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.331 reviews in totaal

Bergzeit.nl- Logo - Reviews

Bergzeit.nl

983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.331 reviews in totaal

De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen. Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.

Reviews voor bergzeit.nl

Mooie en kwalitatief goede producten
MP
Maurice p.

Quilt en brandstof

Bestellen en de prijs helemaal ok, handig achteraf betalen. Levering duurt iets langer maar de informatie is goed.
Groot assortiment, verzendklaar maken duurt relatief lang.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent. We zouden graag meer horen over uw ervaring, zodat we ons verder kunnen verbeteren en u zo goed mogelijk kunnen helpen. Neem hiervoor alstublieft contact op met onze klantenservice via het contactformulier. We kijken ernaar uit om van u te horen. Met vriendelijke groet, Het Bergzeit-team
Mooie aanbieding.
op tijd

Besteld en betaald, maar geen levering, geen informatie en geen actie

Na bijna drie weken is er nog steeds geen spoor van mijn pakket. Het werd pas na twee weken verstuurd en wordt nu om onduidelijke reden vastgehouden door de bezorgerdienst, DPD. Klantenservice reageert, maar geeft geen zinvolle aanvullende informatie en onderneemt geen actie.
Antwoord van Bergzeit.nl
Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat uw bestelling niet naar tevredenheid verloopt. Wij houden voortdurend contact met u en doen er alles aan om u te helpen. Wij zullen dit blijven doen totdat uw bestelling volledig is afgerond. Met vriendelijke groet, Uw Bergzeit-team
Duidelijke communicatie vooraf en ook in de verdere afwikkeling van mijn bestelling
RF
Ru F.

Mooi aanbod

Prijzen liggen wat lager dan in reguliere winkels. Als je het niet erg vindt om een aantal dagen te wachten op het pakket (komt uit buitenland) dan zeer zeker een goed adres.
Snelle levering, prima producten

Tevreden

Prettige wijze van retourzenden. Netjes verpakt. Goede prijs

Snelle bezorging en retourbehandeling

Snelle bezorging, retour behandeling en terugstorting
nvt