De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen.
Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.
Geen kortingscode geven en het weer terug vorderen
Laten we beginnen met de voordelen dat is via Klarna achteraf betalen. En de retourlabel dat jullie dat regelen. Maar dan komt het een kortingscode geven dat is leuk maar niet als je iets retour zend dan komt het daarna een peperdure rekening want dan is alles echt duurder dan dat je het elders koopt.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hallo Marieke,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je het achteraf betalen via Klarna en het retourlabel als positief hebt ervaren.
Wat betreft de kortingscode: we begrijpen dat het vervelend is als de korting vervalt bij een retour. Zoals op onze website vermeld, is de korting gekoppeld aan een minimale bestelwaarde. Als je (een deel van) de bestelling retourneert en daardoor onder die grens komt, vervalt de korting automatisch. Dat is onderdeel van de actievoorwaarden.
Ik snap dat je het daar niet mee eens bent, zeker als je het product uiteindelijk niet houdt. In dat geval is het inderdaad zo dat je de aankoop ook elders had kunnen doen. We proberen onze voorwaarden zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar nemen je feedback mee om dit nog beter te doen in de toekomst.
Paul
Bergzeit
Helemaal goed, mag iets sneller
Goede producten tegen nette prijzen. Levering duurt een paar dagen en dat zijn we bijna niet meer gewend, dus houd daar even rekening mee.
Snelle service.
Jammer dat de site een iets andere kleurweergave heeft dan de ontvangen wandelsokken.
Leveren wat je besteld hebt in redelijk tijdsbestek.
Goede en snelle levering. Ook het retourneren altijd prima verlopen. Blij met de artikelen.
Eigenlijk 5 sterren. 1 minder voor de hoge kost om portvrij te laten verzenden.
Service goed/ producten goed/ kortingen goed!
Snelle bezorging, product (regenjack) voldeed aan de verwachtingen en was zorgvuldig verpakt