Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

1.957 reviews in totaal

1.957 reviews since 28 sep 2023

Gecertificeerd sinds: 9 okt 2023
productlicenties.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen erg positief over de snelle levering van licenties, de vlotte afhandeling van het bestelproces en de scherpe, eerlijke prijzen. De webshop wordt als betrouwbaar ervaren en het installatieproces wordt doorgaans als eenvoudig en duidelijk omschreven dankzij heldere instructies. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar goede bereikbaarheid en behulpzaamheid. Problemen met niet-werkende codes worden meestal snel en adequaat opgelost door het verstrekken van nieuwe codes. Er zijn echter enkele aandachtspunten: een klein aantal klanten meldt trage of ontbrekende reacties van de klantenservice en incidenteel zijn er twijfels bij niet-werkende codes. Daarnaast ontbreekt soms specifieke informatie in de instructies en ervaren sommige klanten installatieproblemen.

ReviewsSoftware licenties kopen bij Productlicenties.nl

Goed Produkt en service

Snelle bezorging van de e-mail, duidelijke instructies en werkt in een keer.
Werkte perfect, per mail ontvangen. Downloaden instaleren en nummer invullen.
J T
John T.
Gekocht licentienummer kon niet geactiveerd worden. Contact met leverancier hier over en ander nummer ontvangen, kon ook niet geactiveerd worden, probleem OEM pc, weer ander licentienummer ontvangen, geen activatie, weer ander nummer ontvangen dat wel geactiveerd kon worden. Hulp was zeer goed en heeft uiteindelijk resultaat gehad.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

De aanhouder wint! Fijn dat het uiteindelijk opgelost is.
had eerst via email contact voor advies. Snel geholpen

Snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle afhandeling van bestellen, betalen en ontvangen van het product. Overzichtelijke webshop met duidelijke uitleg en adviezen.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

Dank je wel voor je review. We zijn blij om te zien dat het zo duidelijk was.

Windows retail code werkt gelijk

Windows retail code aangeschaft, direct in de mail ontvangen. De code werkte prima tijdens de installatie. Top!
Op aanraden van een collega windows 11 pro licentie hier gekocht, na installatie bleek dat ik de versie niet kon activeren. De link die mijn collega gestuurd had was echter niet geschikt voor het AAOEM lock die op mijn zelfbouw pc zat. Contact via email opgenomen met Productlicenties.nl en geholpen door Floor. Zij gaf aan dat ik een retail licentie nodig had, vervolgens heeft zij de eerst gekochte licentie laten vervallen en kostenloos een andere licentie toegestuurd. In eerste instantie leek het erop dat deze ook niet werkte, zelfs na activatie via telefoon en pc paar keer opstarten. De dag erna starte ik de pc op en was de licentie wel geactiveerd. Snelle goede service van Floor. Zeker aan te raden.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

Dank je wel voor je review, fijn om te zien dat het uiteindelijk allemaal gelukt is!

Snel!

Licentie was zeer snel binnen en kon zonder problemen ingevoerd worden. De installatie kon zonder problemen afgerond worden.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

Fijn om te zien dat alles vlot en simpel werkte. Dank je wel voor de review!
Door onduidelijkheid op website per ongeluk 2 licenties gekocht ipv 1.Dit was niet meer te herstellen.....
Nadat de key niet werkte, zeer snel reactie en oplossing, super!!
Jullie hebben mij goed geholpen
Licentie werkt ook voor Win 11 Pro ARM
M S
Martin S.
Had een nieuwe licentie nodig, snel geregeld

Simpel en een duidelijke bevestiging

Simpel, goed te vinden wat je zoekt. eenvoudig te bestellen. Duidelijke bevestiging

Eerste key deed het niet, klantenservice hielp goed

De eerste licentie die ik kreeg, deed het niet. De klantenservice kon me snel helpen, maar de extra vertraging en interactie is niet prettig, en zou niet nodig moeten zijn.
heel handig en goed begeleidende handleiding erbij.
Eerste code Windows 11 werkte niet, netjes een nieuwe code gekregen en een upgrade naar Windows 11 Pro. Goed opgelost binnen een half uurtje.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

Fijn om te zien dat het zo snel is opgelost!

Tussenkomst Floor en Winwdos 11 werkt prima.

Update Windows 11 Home naar Windows 11 Pro. Foutmelding na invoer code licentie. Via Floor nieuwe code ontvangen. Alles werkt nu prima na tussenkomst Floor.

Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

Fijn om te horen dat alles goed verlopen is.

✔️ Direct geleverd per mail ✔️ Persoonlijk contact bij vragen ✔️ Duidelijke installatie instructies ✔️ 100% activatie garantie Welkom bij Productlicenties.nl, dé webshop waar je voordelig Windows en...