Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl- Logo - Beoordelingen

Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
Beoordelingen:

399 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden584 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Windows 10 Pro retail licentie besteld, deze vrijwel direct via email ontvangen. De ontvangen code werkte niet, foutmelding: "deze code wordt al op een ander apparaat gebruikt". Via email gemeld bij Productlicenties en om een nieuwe werkende code gevraagd. Na ongeveer 2 uur een werkende code ontvangen. Wat is goed: lage prijs en probleem met niet werkende code snel opgelost. Wat kan beter: indien mogelijk, vóór verzending controleren of de code wel werkt.
HD
Hennie D.
Oosterhout

Meest relevante negatieve beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb 💰 geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb 💰 geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag, Wat vervelend dat je licenties niet direct werkte. Dat kan soms gebeuren en wij raden dan aan contact met ons op te nemen ipv een review schrijven waarin je verteld dat wij oplichters zijn en je geld zat hebt. Ik heb gezocht naar een support ticket op je email adres & naam maar kan helaas niks vinden. Zou je alsjeblieft contact op willen nemen zodat wij je een werkende licentie toe kunnen sturen? Wij geven namelijk 100% activatie garantie.
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

2 windows licenties al in gebruik.

Ik heb 2 licentie codes gekregen en beide licenties waren al in gebruik door een andere gebruiker volgens windows licentie beheer. Ik ven geholpen door iemand die me de 2e licentiecode heeft gegeven. Ook die werkte niet en ze snapte niet wat er aan de hand was. Ik zou terug gebeld/gemaild worden. Dat is nog niet gebeurd. Uiteindelijk Windows zelf gebeld en met behulp van een medewerker mijn licentie geactiveerd.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
24 nov 2023
Fijn om te horen dat de licentie werkt! Onze excuses dat het langer duurde dan normaal, dat is uiteraard niet de bedoeling.
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

valse Windows 11 Pro-licentie

Ik kocht een windows 11 pro licentie van deze site maar de licentie is helemaal nep. toen heb ik contact opgenomen met microsofts en na een lange controle vertelde microsofts me dat de licentie die aan mij verkocht is niet echt is. ik krijg nietszeggende antwoorden op mijn mails van de site hierover. totale oplichterij, koop geen windows licentie van hier, het kost 2 keer meer dan andere sites en de licentie is nep.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag, wat vervelend dat de licentie niet direct werkt. Wij verkopen geen nep licenties zoals je ook aan andere reviews wellicht kan zien. Wij geven 100% activatie garantie en helaas zit er soms een rotte appel tussen de licenties, deze vervangen wij dan direct voor een nieuwe, wel werkende licentie. Ik heb je mail verkeer met onze support bekeken en onze antwoorden zijn vrij duidelijk. We vragen om screenshots van de foutcode die je krijg om het probleem te kunnen bepalen en op te lossen. Maar die hebben we helaas niet ontvangen. In je laatste mail vraag je om een retour, dit kunnen wij doorgaans niet doen omdat de licenties niet weer in voorraad genomen kunnen worden. Deze keer zullen we een uitzondering maken en het geld retourneren.
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de productpagina duidelijker aangeven of het een OEM of retail versie betreft. Op de afrekenpagina vermelden of het een OEM of retail versie betreft. Op mijn vraag via Whatsapp of de key overdraagbaar is naar andere pc's werd positief geantwoord. Derhalve schafte ik de key aan, om er vervolgens achter te komen dat het toch een OEM key betrof... Ik werd verkeerd geïnformeerd dus, omdat ik een onlogische vraag stelde, omdat ik tijdens de aanschaf geen feedback kon vinden over wat voor type key ik aan het aanschaffen was.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
12 okt 2023
Dat is vervelend om te lezen! Graag hoor ik of wij nog iets voor je kunnen betekenen. Uit de chat geschiedenis via Whatsapp die ik voorbij zag komen met mijn collega Floor zie ik dat er op zowel de shop als in de chat op meerdre plekken duidelijk is aangegeven dat er een verschil is tussen OEM en Retail. Wel gaan we met jouw ticket informatie kijken of we dat nóg duidelijker kunnen maken. Wij vinden het erg vervelend en willen graag frustratie wegnemen voor jou en volgende bezoekers. Support is heel belangrijk voor ons en wij proberen hier dagelijks in de verbeteren.
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet werkende licenties - W10+Office2021

Twee licenties gekocht, MS Office 2021 voor Windows, code wordt door MS niet herkend. MS Windows 10 Retail, code werkt niet. Ik ben Ict'er en weet hoe codes te activeren e.d. Deze verkochte codes zijn NIET ok. Een week na aankoop nog steeds geen oplossing. Edit: Na slechte beoordeling werd aktie ondernomen. Geld is teruggestort. Note: de mail van 6 Maart was de 4de, 1 Maart was de eerste mail.
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De licentie sleutel werkte niet was al in gebruik dus bij deze bedankt om 16 € te stelen van mij ga overal slechte recensies zetten van jullie want waarom goede recensies zetten ls jullie geld stelen met gebruikte sleutels gemakkelijk geld verdien ik stuur jullie site door aan Microsoft
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
12 okt 2023
Dag, Wat vervelend dat u zo negatief over ons denkt en de moeite neemt om op elk systeem een negatieve review te schrijven. Wij doen erg ons best om goede service te leveren maar die kans krijgen wij helaas niet van u. Wij geven namelijk 100% activatie garantie en wanneer een licentie niet werkt geven wij direct een nieuwe licentie. Soms zit er een slechte licentie tussen de batch die wij ontvangen van de leverancier helaas kunnen we daar weinig aan doen. Aan uw schrijfstijl te zien heb ik u volgens mij vanmorgen een mail gestuurd met meer informatie en de vraag wat uw bestelnummer is zodat wij het verder kunnen onderzoeken. De € 16,- die u betaald heeft is geen verloren geld, wij gaan u verder helpen tot uw product geactiveerd is. U mag onze site naar Microsoft sturen maar wij verkopen alleen legale licenties die op basis van het UsedSoft arrest wettelijk verkocht mogen worden in Europa. (Uitspraak van het Europese Gerechtshof)
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Licenties verkopen die werken of bij de juiste pakket passen. Ik heb Office 2019 Pro Plus (VXDNY-4GCTR-XYHT4-HDPG3-GF6KP) gekocht, 3 uur aan het kloten geweest en uiteindelijk bij concurent gekocht die binnen 5 minuten erop zat inclusief activering. Deze was nog goedkoper ook.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag Milo, Vervelend dat de licentie niet direct werkte. Ik raad het af om licenties weer te geven in een publieke review. De licenties die je hier boven hebt gepost is namelijk wel geldig en te koppelen via het account registratie systeem van Microsoft. Wij geven altijd 100% activatie garantie en hadden je graag verder willen helpen. Ik zie in ons support systeem dat het geld inmiddels is terug gestort aangezien je via een andere weg een licentie aangeschaft had. Excuses voor het ongemak, deze licenties moeten helaas via een specifieke weg geactiveerd worden en die communicatie is mis gegaan (ook in onze support door floor). Ik hoop dat wij je in de toekomst nog eens kunnen helpen met betere support/licenties.
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Licentie van w11 werkt niet. Nieuwe code opgestuurd gekregen werkt ook niet. Vervolgens geen reactie meer en dus 16 euro weggegooid. Chat is traag en email zou wel niet werken. Als je geen service wilt pdl gebruiken wil je service gok ergens anders wagen
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag, Ik zie in ons support systeem dat mijn collega nog bezig is met het onderzoek waarom de nieuwe licentie ook niet werkt. Wij komen hier spoedig op terug. De 16 euro is niet weggegooid!! Wij geven 100% activatie garantie en zullen er alles aan doen om je verder te helpen zodat je windows geactiveerd gaat worden.
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e keer voor mijn nieuwe pc gekocht en prima maar bij de 2de licentie die ik kocht voor een andere pc was de code al gebruikt. Wel contact gehad en andere code maar die was ook al gebruikt.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
24 nov 2023
Goedemiddag, dank je wel voor je review. Fijn dat je 1e licentie direct werkte! Doorgaans werkt het op die manier :) maar helaas zit er soms een rotte appel tussen en werkt de licentie niet direct. Dit kan meerder oorzaken hebben. Het kan aan de software liggen maar ook aan de batch licenties die wij ontvangen hebben van de leverancier. Helaas lijkt het nu dat de batch niet goed is. Wij geven 100% activatie garantie dus het gaat sowieso goed komen met de 2e licentie. Ik zie in ons systeem dat mijn collega er mee bezig is.
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb de afgelopen tijd 4 licenties gekocht de eerste 3 werkte prima de laatste werkte niet en ik krijg al een dag geen respons. Als ik geld uitgeef wil ik ook dat het werkt.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag, wat jammer dat je zo ontevreden bent over onze service. Ik zie dat er 1 dag voor je geplaatste review een reactie gestuurd is door ons op je laatste mail. Wij geven altijd 100% activatie garantie en willen naast de 3 werkende licenties ook de 4e werkend krijgen :) We hadden helaas een slechte batch ontvangen en willen zo spoedig mogelijk jou laatste licenties vervangen voor een werkende. Excuses voor het ongemak, we zijn het aan het onderzoeken en komen er spoedig op terug.
28 sep 2023
Geïmporteerde beoordeling

Missing link naar downloadpagina voor programma waarvoor licentie is gekocht.

De licentie en betaling daarvan was heel gemakkelijk te doen op jullie website.Maar ik had een licentie voor Windows 10 professional besteld en gekregen en mocht daarna zelf op internet gaan zoeken naar een downloadpagina voor dat programma. Ik had minstens verwacht dat op jullie pagina een link zou staan naar een betrouwbare downloadsite, echt jammer dat jullie die service niet leveren.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
25 sep 2023
Dag Rob, Op zowel de product pagina's als de meest gestelde vragen pagina's staat installatie hulp met de link naar de officiële website van Microsoft waar je Windows kan downloaden. Ook in ons chat systeem staat dit duidelijk vermeld. Jammer dat u dit niet heeft kunnen vinden, we gaan kijken of we ook in het mail verkeer een link mee kunnen sturen. Het is echter wel zo dat 90% van onze klanten Windows al geïnstalleerd heeft en alleen wil activeren met de licentie die wij bieden.Bedankt voor uw bericht, we gaan er mee aan de slag :)
18 sep 2023
Geïmporteerde beoordeling
Bij installatie van mijn systeem, kort geleden, werkte alles prima. Maar ik weet niet of dat zo blijft.Belangrijke vraag, waar ik bij jullie geen antwoord op kon vinden, is hoe lang een licentie geldig is. En als je dat bij Microsoft probeert op te zoeken, krijg je ook bij hen daar geen duidelijk antwoord op. En de licentie documenten zijn hoogstens leesbaar voor een getrainde jurist.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 sep 2023
Dag Toon, Licenties blijven voor altijd geldig en actief. Er is een duidelijk verschil (met uitleg) op onze site tussen OEM en RETAIL licenties. OEM licenties worden gekoppeld aan de hardware van uw computer en zijn dus niet te verhuizen naar nieuwe apparaten. RETAIL licenties worden gekoppeld aan uw Microsoft account en zijn eeuwig geldig/bruikbaar
1 okt 2023
Geïmporteerde beoordeling
Ik zou 5 sterren geven als ik direct de juiste code had gekregen, maar ik kreeg eerst een niet werkende code, en pas na een poos heen en weer gemail/geapp kreeg ik een werkende code. Ik zie ook in de andere reviews dat ik niet de enige ben met dit gedoe. Ik snap niet waarom dit niet anders kan, dat scheelt een hoop frustraties voor de kopers van de licenties.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
31 mei 2023
Hi Jeroen, bedankt voor de feedback! Fijn om te horen dat wij met een oplossing hebben kunnen komen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk verder te helpen met het probleem.
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De licentie die ik gekocht heb werkte niet. Ik heb 1 mailtje gestuurd en daarop kreeg ik een reactie waarin mij werd gevraagd om de bon met de licentie terug te sturen. Na het terugsturen heb ik hierop ondanks diverse herinneringsmailtjes geen reactie meer ontvangen. De licentie wel betaald maar niet een werkende licentie reactie.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
29 nov 2023
Hi! Bedankt voor jouw bericht via Trusted Shops. Op basis van het bestelnummer heb ik de corresponderende chats gevonden met onze klantenservice. Afgelopen zondag kwam om 17:39 kwam jouw laatste reactie binnen. Dezelfde dag om 17:47 heeft mijn collega jou een nieuwe licentie toegestuurd. Heb je deze e-mail wellicht niet binnen gekregen? Voor de zekerheid heb ik dezelfde mail opnieuw opgestuurd. Ik hoor graag of ik jouw hiermee heb kunnen helpen! Nog een hele fijne avond gewenst! :)
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
microsoft office pro licentie. gaf helaas aan dat de code niet werd herkend. hoop dat ik geholpen word na contact (wel snel reactie), helaas nog geen oplossing gekregen. Aangezien het andere product wel direct goed werkte heb ik nog enig vertrouwen dat het wordt opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
6 mrt 2024
Hi! Bedankt voor jouw bericht via Trusted Shops. Op basis van het bestelnummer heb ik geen corresponderende chats gevonden met onze klantenservice. Wij geven 100% activatie garantie zoals we duidelijk vermelden op onze website en mail verkeer. Zou je contact willen opnemen met info@productlicenties.nl of de livechat op de website? Wij zijn iedere dag (inclusief weekend) van 09:00 tot 21:00 geopend. Groet, Wouter
12 sep 2023
Geïmporteerde beoordeling

Maak een goede gebruiksaanwijzing.

Nadat je de key hebt krijg je niet veel instructies. Het downloaden en installeren van Windows was nog best een werk en de video op jullie site was niet heel prettig en ging veel te snel.Ik mis echt een goede stap voor stap gebruiksaanwijzing.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
10 jul 2023
Dag Helianthus, Wij verkopen alleen licenties en geen software. Bij de meeste klanten is windows al geïnstalleerd en moet deze alleen geactiveerd worden. Desalniettemin zijn we bezig met nieuwe installatie video's maken en betere activatie instructies. Fijn dat u bevestigd dat dit nodig is, dan weten we dat we goed zitten! Afgelopen periode hebben we onze support systeem aangepakt en verbeterd, onze chat reageert nu super snel en daar proberen we dit soort vragen op te vangen totdat we betere video's hebben.Bedankt voor uw review, ben u wel tevreden met de werking van de licentie?
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Licentie reeds gebruikt

Helaas kreeg ik de melding na het invoeren van de licentiecode voor windows 11 home versie de melding dat deze reeds is gebruikt. Ik heb net de reviews gelezen. Sprake van domme pech? Bestelling #PL-295342977] (28 november 2023)
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
7 dec 2023
Goedemiddag! Ik heb u net gebeld. Wat vervelend dat de licentie niet direct werkt. Wij geven 100% activatie garantie en helaas zit er soms een rotte appel tussen de licenties, deze vervangen wij dan direct voor een nieuwe, wel werkende licentie. Echter kwamen wij er in het telefoongesprek achter dat u geen contact had opgenomen. We zijn nu op de hoogte van de situatie en zullen u een e-mail sturen. In vervolg kunt u zelf altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de livechat op de website of door een e-mail te sturen naar info@productlicenties.nl
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
licentie werkt uiteindelijk wel , de melding kwam dat deze code al gebruikt was voor een activatie.... Een telefoon gesprek met Microsoft van 20 minuten heeft ervoor gezorgd dat alles uiteindelijk wel werkt.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
19 dec 2023
Fijn om te horen dat het allemaal uiteindelijk toch gelukt is!
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gebruikte licentie toch vrijgegeven

Microsoft gaf aan dat de licentie al in gebruik was en dat het niet de bedoeling is om licenties her te gebruiken. Gelukkig hebben ze mij wel geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
25 okt 2023
Hi Antonie, helaas kan het voorkomen dat er een keer iets mis gaat systematisch. Uiteraard heb je gewoon recht op een werkende licentie en leveren wij deze zonder problemen als je contact opneemt! Ik hoop dat alles naar behoren werkt.
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Krijg m'n geld niet terug na verkeerde bestelling. Er werd een voorwaarde op m'n mouw gespeld. Voor mij geen twee keer meer.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
27 nov 2023
Dag, Helaas kunnen wij geen licenties terug nemen. Deze zijn namelijk niet opnieuw te verkopen net als vele andere producten die je online besteld. Dit kan overigens bij geen één bedrijf dat licenties verkoopt en is wettelijk ook verboden om licenties terug te nemen. Wij bieden meestal een kortingsbon aan van 50% voor het aanschaffen van de juiste licentie via onze webshop. Het is natuurlijk super vervelend dat je nu met een licentie zit die je niet kan gebruiken. Zou je contact willen opnemen dan kunnen we samen kijken of we de juiste licentie met korting kunnen leveren.