De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

231 reviews in totaal   99 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de snelle, nette en accurate bezorging. De communicatie wordt vaak als prettig en duidelijk ervaren. Ook waarderen klanten het nakomen van afspraken en de mogelijkheid tot persoonlijke afstemming over het bezorgmoment. De prijs wordt als gunstig en concurrerend gezien en de kwaliteit van de producten en verpakking wordt meestal positief beoordeeld. Daarnaast wordt de afhandeling en het oplossen van klachten doorgaans als snel en adequaat ervaren. Er zijn incidenteel klachten over onaangekondigde aankomst of de locatie van levering. Een enkeling noemt slechte bereikbaarheid en gemiste meldingen bij de communicatie. Ook zijn er enkele klachten over kapotte of gescheurde zakken.

ReviewsDe Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

J V
Jorgen v.

Gewoon TOP

Keuze en info staan uitgebreid beschreven op de website; het hele bestelproces gaat gemakkelijk en de levering volgt heel snel, zelfs helemaal aan de andere kant van het land. Een verbeterpuntje zou kunnen zijn dat de palletwagen van de transporteur een categorie beter zou kunnen. In onze situatie (huis staat iets verhoogd) kon de bestelling niet bij het huis worden afgezet. Goed voor onze conditie om met de kruiwagen aan de slag te gaan, maar dat hadden we ons echt anders voorgesteld.
Heb voor de tweede keer mijn wintervoorraad besteld, wederom voor een prima prijs. Bestelling proces gaat eenvoudig en snel, duidelijke terugkoppeling. Ook de bezorging door de vervoerder is perfect geregeld, accuraat, netjes en zorgzaam met de verpakking.
Bezorgdienst stond onaangekondigd voor de deur, terwijl ik de avond tevoren nog het traceernummer geraadpleegd had. Daar stond vermeld dat de zending nog niet bij de transporteur was. Bij het lossen ging de pallet al in het laadruim van de vrachtauto kapot, waardoor ik 65 zakken van 15 kg met de hand naar binnen moest dragen en opnieuw stapelen. Dat ligt niet aan de Groene Kolenboer, maar was evengoed niet zo'n prettige ervaring
Met schroom bestelden we pellets. Bij Verlinden zijn we bedonderd. Wel bestellenen aardige mails maar NIET leveren. Geld weg! Terwijl er zulke mooie reviews stonden! Maar bij de groene kolenboer verliep het perfect. Zeer attente schauffeur.
2 kub beukenhout besteld, was keurig afgeleverd, op de plaats gezet die ik graag wilden een hele volle pallet. bij groene kolenboer, bestel ik de volgende keer weer. Theo uit Veenendaal
Erg prettige winkel! Vriendelijk contact van afspraak maken tot en met bezorgen. En de prijs is natuurlijk ook goed maar bijzaak.
Ik vond het prettig, dat ik even door Glenn werd gebeld over het tijdstip van de levering. Verder een prima vervoerder, die de pallets met hout voor mijn deur plaatste. Met vriendelijke groet, Peter

uiteindelijk goede levering

Het duurde wat langer m.b.t. de levering maar dat is goed opgelost vanuit de groene kolenboer.
Alles wordt keurig netjes geleverd.
Doen gewoon wat je van heb verwacht
Word heel netjes bezorgd, en goede pallets
Prettige communicatie, denken mee en heel behulpzaam.
Snelle levering en gemakkelijke betaalwijze
Geen gedoe ,bestellen en alles gaat vanzelf mijn ervaring met de groene Kolen boer is goed al meerdere malen besteld.

Antwoord van De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank voor de complimenten!
De hout pellets werden keurig in de garage gezet door de chauffeur die de pellets bracht .
Top zaak Briketten beukenhout besteld voor een heel nette prijs en netjes geleverd bestellen kon via mijn bol.com account en het betalen ook zeer tevreden