Reece Sportswear

887 reviews in totaal   180 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als hoogwaardig, mooi en duurzaam worden ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk en aantrekkelijk beschreven. Ook de pasvorm van de kleding voldoet aan de verwachtingen en zit comfortabel. De klantenservice krijgt veel waardering vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en een snelle, correcte afhandeling van problemen. Daarnaast wordt het retourproces als eenvoudig en vlot ervaren, en wordt de snelheid van levering vaak positief genoemd. Enkele klanten merken op dat de beloofde levertijd niet altijd wordt gehaald.

ReviewsReece Sportswear

Goede pasvorm en kwaliteit. Verzending ging vlot. En fijn dat er al een retourlabel bij zit voor het geval dat het product niet is wat je er van gehoopt had. Maar uiteraard het label niet nodig gehad.

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je positieve review en de 5 sterren! Goed om te horen dat de pasvorm en kwaliteit naar wens zijn. Fijn ook dat de verzending soepel verliep en het retourlabel duidelijk was. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick – team Reece NL

Heel snel, mooie producten en mooie korting!

Supersnelle verzending (wel een heel grote doos). Mocht zowel de black-Friday-korting als mijn opgebouwde tegoed inzetten, heel fijn!

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over de supersnelle verzending. En mooi dat je zowel de Black Friday-korting als je opgebouwde tegoed kon gebruiken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Reece NL
Draag al jaren alle seizoenen de Reece Jack als fietsjas. Deze was onderhand aan vervanging toe.

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn om te horen dat je met plezier het Reece Jack draagt en dat het tijd was voor een nieuwe. Mooi dat je opnieuw voor Reece kiest. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Reece NL
Top bedrijf ! DHL had het niet goed gedaan Maar ze herstellen de fout supersnel Klantenservice is keurig !

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes is hersteld nadat DHL een fout had gemaakt. Goed dat je tevreden bent over onze klantenservice, daar doen we het voor. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Reece NL
Snel bezorgd

Antwoord van Reece Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat de bestelling snel is bezorgd en alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Reece NL
Mooie en goede kwalitatieve kleding, snel verstuurd en mogelijk om gratis te retourneren als het niet past.

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en de snelle verzending. Goed ook dat je de mogelijkheid tot gratis retourneren waardeert, zo maken we het graag makkelijk. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Stanno NL
Snelle levering en een hoogwaardig product. Prijs kwaliteit super.

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Reece NL
goede kwaliteit goede verhouding kwaliteit vs prijs houdt goed warm
Goede kwaliteit, interessante aanbiedingen, mooi model en pasvorm!

Antwoord van Reece Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je positieve review! Fijn om te horen dat de kwaliteit, aanbiedingen en de pasvorm zo goed bevallen. Altijd leuk om te lezen dat het model ook in de smaak valt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Reece NL