Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke, behulpzame en klantgerichte personeel, dat bovendien persoonlijke aandacht en tijd voor de klant biedt. Ook het ruime en gevarieerde aanbod van sieraden en cadeaus wordt gewaardeerd, evenals de snelle service en efficiënte afhandeling van bestellingen. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Er zijn echter incidenteel klachten over defecten aan producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Oosterhout
Fantastisch geholpen. !
Goed geholpen, mevr. nam de tijd!
goed geholpen
vriendelijk geholpen
Super goed geholpen
Veel keuze van sieraden, netjes geholpen, mooie winkel,
Niets
Dat ik geluk had dat 2 bepaalde lettersxer nog waren .
Snel en goed geholpen
De hulp van de verkoopster.
De mogenlijkheden die er zijn ivm combinatie en t inpakken ervan met vriendelijk personeel
Goed geholpen zeer aardige verkoopster
Ik was me achterkantje van me 2e oorbel kwijt geraakt dus 1 oorbel
Ik had alleen nog mini knopjes liggen dus die in gedaan vandaag naar Lucardi Oosterhout gegaan voor andere 2e gaatjes oorbellen vriendelijk geholpen door een oudere dame ze heeft ze zelfs bij me ingedaan heel erg bedankt
Vriendelijke medewerkster
Aardige dame
Het was gezellig druk
Ik had een mooie Lorus horloge uitgezocht waarvan de band te wijd was.
Twee heel vriendelijke verkoopsters hebben dit ,,samen,,.(viel niet mee) hielpen tussendoor ook nog andere klanten.
Dus…..ZEER TEVREDEN!!!
Veel geduld
Veeel geduld voor mijn eigenwijze dochter die oorbellen wilde maar het toch eigenlijk te spannend vond! Maar nu is ze er super blij mee.