Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt meestal als uitstekend ervaren. Ook waarderen klanten het ruime en diverse assortiment aan producten. De producten worden zorgvuldig en netjes verpakt bij aankomst. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden beoordeeld. Klanten ervaren de klantenservice als vlot, behulpzaam en oplossingsgericht, vooral bij problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsqfbgardening.nl
goed verzorgd
Snel en goed product die netjs verpakt is
Antwoord van qfbgardening.nl
Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat de bestelling snel en netjes verpakt bij u is aangekomen. We wensen u veel plezier met de producten en een prachtige bloeitijd in de tuin! Team QFB Gardening
Planten moeten nog uitlopen maar ik kan zien dat alles gezond is.
Planten moeten nog uitlopen
Snelle levering, goed verpakt en dahliaknollen zagen er goed uit.
Antwoord van qfbgardening.nl
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de dahlia's goed zijn aangekomen en dat je tevreden bent over de verpakking en de snelheid. We wensen je heel veel plezier met het planten en hopen dat je deze zomer geniet van een prachtige, bloeiende tuin!
Snel en netjes verzonden
Antwoord van qfbgardening.nl
Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is aangekomen. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Team QFB Gardening
duidelijke website, veel keuze en snelle levering
Snelle en mooie levering
Antwoord van qfbgardening.nl
Hartelijk dank voor je positieve review! We doen ons best om alles zo snel en mooi mogelijk te bezorgen. Geniet van je aankoop! Team QFB Gardening
Zeer snelle bezorging, zorgvuldig verpakt
Antwoord van qfbgardening.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. We doen ons uiterste best om onze groene vrienden veilig en vlot bij hun nieuwe thuis te krijgen. Veel plezier met je aankoop!
Team QFB Gardening
Lijken goede ranonkels. Moeten nog wel uitkomen, net geplant.
Snelle, nette levering.
Antwoord van qfbgardening.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de ranonkels goed zijn aangekomen. Nu is het even geduldig afwachten, maar we weten zeker dat ze prachtig gaan bloeien. Veel plezier met het resultaat!
Prima alles netjes bezorgt
Antwoord van qfbgardening.nl
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is bezorgd. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!