Klanten melden meestal positieve ervaringen met huskynl.nl. Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten als uitstekend ervaren. Daarnaast waarderen klanten de behulpzame en vriendelijke service. Ook worden de prijzen doorgaans als scherp en eerlijk beschouwd in verhouding tot de kwaliteit. Er werden enkele vertragingen bij de levering genoemd. Daarnaast waren er een enkele negatieve ervaring met de klantenservice en kleine opmerkingen of defecten aan producten.
Reviews voor huskynl.nl
Het retour beleid van Husky is in principe goed, het vergt alleen wat werkzaamheden om dit uiteindelijk tot stand te laten komen. De retour naar Tsjechië gaan via GLS, deze site van GLS open je voer je bestelnummer in vervolgens krijg je een code, die print je uit plak je op je pakket en gaat op zoek naar een GS af. Daarna ja. gaat het voor de rest vanzelf.
Ik ben heel tevreden! de tent Husky Sawaj camel 2 werd snel opgestuurd, binnen een paar dagen had ik 'm in huis. Ik heb er nog niet in gekampeerd maar wel opgezet in de woonkamer. Dat ging heel makkelijk, ook in mijn eentje.
Great products, fair prices, quick delivery. Love it!
Scherpe prijs, uitstekende levering
Prima service goede prijs!
Het ging helemaal goed.
Snelle levering!
Top
Zeer tevreden met compacte tas. De rugzak is nog pas kort in gebruik. Hij is Is bedoelt voor wandelingen van rond de 30 km en bij het mountainbiken (dat laatste is niet geprobeerd ermee). Fijn dat er een hoes geïntegreerd is om de tas te beschermen tegen modder tijdens het fietsen. Genoeg vakjes buiten en binnen. Vakje buiten kon wat groter. Het is jammer dat het er aan binnenzijde geen vakje met rits is.
Na bestelling slaapzak kregen we de status van de levering die aangaf dat het nog vanuut tjechie verzonden moest worden..,,
Toen zagen we de bui al hangen omdat we deze een paar dagen later al nodig hadden.
Maar 3 dagen later al netjes geleverd, helemaal super!! En mooi spul
Goede en directe afhandelinh
Goede kwalitijd
Product voldoet aan verwachting.
Goede producten en snelle levering. Goede service
Voor mij is het de eerste keer dat ik bij Husky wat hebt besteld,ook telefonisch kontakt gehad ivm de bestelling,keurig geholpen!!
Kom zeker nog een keertje shoppen.
Prima wandelrugzak.
De rugzak (Cingy 30L) zit goed en is makkelijk verstelbaar. Ik ben zeer tevreden over dit product.
Mijn bestelling was in eerste instantie geannuleerd omdat ik volgens huskynl de betaling niet had afgerond. Echter was het bedrag wel van mijn rekening afgeschreven. Na contact met de klantenservice via email is mijn bestelling alsnog verzonden. Hierdoor had mijn bestelling een paar dagen vertraging.