holzkern.com/nl

3.279 reviews in totaal   561 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit, afwerking en het unieke design van de producten. Het gebruik van natuurlijke materialen en het onderscheidende ontwerp worden vaak als bijzonder ervaren. De verpakking, en dan vooral het houten doosje, wordt als luxe en verzorgd omschreven. Ook de snelle en nette levering wordt gewaardeerd door de meeste klanten. Daarnaast zijn klanten positief over de klantvriendelijkheid en het oplossend vermogen van de serviceafdeling. Het kunnen aanpassen van armbanden en horloges wordt als pluspunt gezien, net als de duidelijke foto's en omschrijvingen op de website. Sommige klanten melden echter problemen met bezorgdiensten of ervaren vertragingen bij de levering. Enkele klanten vinden het aanpassen met het bijgeleverde gereedschap lastig of ondervinden hierbij problemen. Daarnaast zijn er opmerkingen dat producten er in werkelijkheid anders uitzien dan op de foto's, of dat er details ontbreken op de website. Hoewel de serviceafdeling overwegend positief wordt beoordeeld, zijn er ook enkele negatieve ervaringen gemeld.

Reviewsholzkern.com/nl

Mooi product!

Mooie producten. Had graag keuze gehad in houtsoorten. Soms design heel mooi, maar had dan graag een andere combinatie van hout gewild. Bestellen ging makkelijk en het werd vlot geleverd. Verpakking is geweldig. Minpunt: kortingscode deed het niet.
W P
Wim P.
Mooie artikelen van goede kwaliteit je krijgt het gevoel een uniek item gekocht te hebben wat bij je past. Snelle verzending met voldoende informatie van levering kortom een aanbeveling!
ik had eerder bij Holzkern een Solar horloge besteld. Ik was zeer onder de indruk en heb twee dames horloges (1 x Solar en 1 x batterij) en van mijn eerdere aankoop het zelfde Solar horloge in een andere kleur besteld. Tot mijn verbazing was van de dames Solar horloge niet te starten en de heren Solar horloge gaf de energiewijzer een onjuiste stand aan. ik heb dus Solar horloges weer terug moeten sturen.

Antwoord van holzkern.com/nl

Hallo Kamuran, Bedankt voor je review. Het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen op het gebied van kwaliteit hebben kunnen voldoen. Ook wij stellen hoge eisen aan onze producten, daarom nemen we dit soort feedback heel serieus. We geven je feedback door aan de verantwoordelijke afdeling. Hartelijke groeten, Het Holzkern-team
Heel mooi horloge, en de kleur vond ik prachtig. De jade van de wijzerplaat ook erg mooi,alleen er zitten 2 kleine gaatjes in de wijzerplaat links boven de bloem. Dat vindt ik niet zo mooi , maar het horloge op zich goed en robusten ook een goede sluiting.

Antwoord van holzkern.com/nl

Hoi Tjakko, Hartelijk dank voor je review. We kijken graag wat uitgebreider naar je situatie, maar we hebben hierover nog geen bericht van je kunnen terugvinden. Neem gerust contact met ons op via ons serviceformulier of per e-mail, zodat we kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen: https://www.holzkern.com/nl/faq/ hallo@holzkern.com Hartelijke groeten, Het Holzkern-team
nadat een uurwerk plots haperde na nog geen jaar in gebruik, kon ik vlot in contact komen met de klantendienst en werd ik snel en zonder aarzelen geholpen - uitstekende service!
Prima verloop van mijn bestelling. Wat kan beter, de klant op de hoogte brengen dat de bestelling later wordt gebracht dan de aangegeven tijd.
Geïmporteerde review
Inmiddels twee horloges van Holzkern gekocht. Supersnelle service en orachtige afwerking. Ik heb de Rhino, die niet spatwaterdicht is, dus daar ben ik echt zuinig op. Daarom wilde ik een horloge erbij die waterdicht was, zodat ik ook met slecht weer een Holzkern horloge kon dragen. Zodoende heb ik de Oceanswell erbij gekocht. Holzkern heeft intussen wel mijn liefde verdiend door de unieke ontwerpen. Binnenkort maar eens een nieuw horloge erbij kopen 😆
Prachtig concept en uitvoering. Kwaliteit altijd heel hoog. Laatste tijd wel een verandering in de stijl van sieraden die niet bij mij past, helaas. Wel heel blij met de diverse sieraden en horloges die ik heb van Holzkern!

Mooie producten

Goede verzending, mooie producten. Bij de dames bandlets was het me niet snel duidelijk hoe het kleiner maken moest..uiteindelijk gelukt!
Perfecte klantenservice. Na aanschaf van een armband, bleek deze te klein ondanks de meegeleverde tussen stukjes. Na een een mail, of ik deze kan bijbestellen, worden deze toegezonden. Top Top
Heel mooi horloge echt prachtig! De schakels kan je er makkelijk uithalen of erbij doen. Maar als je net in een tussenmaat zit is het lastig het horloge goed passend te maken

Mooie originele producten met kwaliteit

Mooie producten, origineel design, hoge kwaliteit, mooi verpakt en snel verzonden! Blij mee! De instructies om armband in te korten had wat duidelijker gekund.
Een schitterend en mooi product!!! Ik weet niet hoe, maar had de verkeerde armband besteld. Geen probleem, kon gelijk de andere bestellen en de verkeerde retour sturen.
Klantenservice. Geen antwoord op mijn vraag. Kreeg heel verkeerd antwoord. Misschien omdat ik in het Nederlands een vraag stelde en zij Duits zijn en ze daarom de vraag niet goed begrepen. . Er stond bij omdat de collega's die Nederlands spreken bezet zijn. Horloge en armband netjes binnen een week binnen, zien er mooi uit, nog niet in gebruik dus kan daar niets over zeggen.

Antwoord van holzkern.com/nl

Hallo Martina, Hartelijk dank voor je review. We hebben je aanvraag al behandeld en je daarvoor een oplossing aangeboden. We hopen dat die voor je behulpzaam was en heeft bijgedragen aan een goede oplossing. Als er voor jou nog iets openstaat, helpen we je natuurlijk graag verder. Hartelijke groeten, het Holzkern-team
Een hele mooie ring voor schappelijk geld! Hopelijk blijft de rind zo mooi zoals hij nu is! Het verzenden gaat super snel!! TOP!!!!
Ik ben heel tevreden met mijn moonbow horloge. Daarnaast ook een heel goed contact gehad met de klantendienst, die meteen klaar staan om te helpen. Bedankt!
Mooi horloge van mooie kwaliteit alleen jammer dat er toch nog stainless steel is gebruikt aan de sluiting en de horloge niet volledig van hout is.
A Z
Astrid Z.

Fantastisch. Zag eruit zoals op de afbeelding.

Zag er heel mooi uit en kwam overeen met de afbeelding. Werd geleverd in een mooi houten doosje. Echt een aanrader.
In principe vond ik alles perfect, van zoeken tot aan de bezorging en alles werd netjes afgehandeld door Holzkern en ze houden je goed op de hoogte.
We misten het schakeltje om de armband groter te maken dit werd gelijk verstuurd. Hele goede sevice. Het zag er allemaal heel mooi uit ook de verpakking. Een echte aanrader!