haarplaneet.nl

4 reviews in totaal   4 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewshaarplaneet.nl

Leveren niet en reageren niet op mail, telefoon whatsapp

Wacht nu al een tijd op mijn bestelling, telefonisch niet bereikbaar reageren niet op mijn mailtjes en de mogelijkheid een WhatsApp te sturen daar wordt ook niet op gereageerd. Vandaag contact met mijn bank gehad zij raden aan aangifte te doen, ik heb ze nu de mogelijkheid gegeven om voor morgen mijn geld terug te storten en anders volgt morgenochtend een aangifte bij de politie ivm oplichting.

NOOIT bestelling gekregen & Haarplaneet onbereikbaar

NOOIT mijn bestelling gekregen van 2 artikelen van Creme of Nature; wél netjes voor betaald! Telefonisch onbereikbaar en tot 2x toe geen antwoord op mijn beide mails hierover... Waar blijft mijn bestelling?! Snelle helderheid gewenst, óf mijn geld terug, Haarplaneet!
Producten van de webshop dle niet op voorraad zijn gelijk melden niet wachten tot ze werden gesteld en betaal te zeggen sorry ik stort het bedrag terug op je rekening foute boel

Antwoord van haarplaneet.nl

Onze excuses. Het door u bestelde product was niet op voorraad, daarom hebben wij het bedrag aan u teruggestort. De terugbetaling is al verwerkt — wilt u alstublieft uw bankafschrift controleren. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling van 1 ster wilt aanpassen.
Jullie bieden dingen aan die jullie niet hebben. Zeer slecht! Wel mijn geld terug. Wel goed!