Energy Cans NL Reviews:
De reviews voor Energy Cans NL zijn constant positief. Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelheid van de levering, die vaak sneller is dan verwacht. De prijzen worden als scherp en voordelig beoordeeld in vergelijking met winkels en concurrenten. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige, stevige en nette verpakking die schade voorkomt. Het ruime en unieke aanbod, met zeldzame of buitenlandse smaken, wordt zeer gewaardeerd. Ook de service wordt als klantgericht, probleemoplossend en betrouwbaar ervaren. De website wordt verder omschreven als duidelijk, makkelijk en gebruiksvriendelijk. Sommige klanten merken echter op dat populaire smaken soms niet op voorraad zijn, wat als jammer wordt ervaren.
Reviews voor energycans.nl
Goede prijs snelle levering
Heel snelle levering, goed ingepakt
Goedkoop en snel
Veel goedkoper dan in de super markt en thuis bezorgd!
Zou het wel fijn vinden als ik ze ook zou kunnen ophalen, scheelt weer.
Niks op aan te merken
Goede verpakking, goed op de hoogte gehouden met track en trace. Goed assortiment. Niks op aan te merken
Ik bestel hier al jaren regelmatig en ben altijd zeer tevreden. Ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling. Altijd snel geleverd en zonder beschadiging.
Nooit gedacht
Was eerst een beetje sceptisch, dacht dat het een scam site was maar niets bleek minder waar, bestelde eerst bij Supspace groot aanbod maar duurder geworden, kwam bij toeval op de site van Energy cans, betere prijzen, zelfs met verzendkosten goedkoper als Supspace, zeker vaker hier bestellen.
Snelle levering en verpakt
Snelle levering en verpakking
goede prijs, netjes verpakt en goede service!