sanispecials.nl

9.492 reviews in totaal   403 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten en waarderen de scherpe, eerlijke prijsstelling. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam, snel reagerend en oplossingsgericht ervaren. Ook de verpakking krijgt regelmatig positieve feedback. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: klanten geven aan dat de levertijd soms afwijkt van de beloofde termijn en uiten frustraties over externe bezorgdiensten zoals DHL, UPS en Bpost. De communicatie over bestellingen, levering en statusupdates wordt wisselend beoordeeld, waarbij onduidelijkheid of te late updates als aandachtspunt worden genoemd. Af en toe zijn er kleine opmerkingen over de productkwaliteit en verpakking.

Reviewssanispecials.nl

snelle service en goed geholpen! het pakje was even zoek maar dat was de fout van UPS, een verkeerd pakje afgeleverd en direct gemeld maar de persoon van UPS had er niet bij stilgestaan dat hij dus een ander pakje moest leveren, we konden ons niet uitdrukken want ik wist niet welke taal hij sprak. Dus moest ik het pakje afhalen op een servicepunt in Pelt, de vrouw van Sanispecials heeft mij hier goed door het proces geleid, waarvoor dank. Pakje is terecht

Levering pakket

Snel kunnen aanpassen van het bezorgmoment dat dit niet in het weekend is, omdat naar mijn werk werd opgestuurd. De levertijd was 1 dag langer dan de website voorspelde, waardoor ik het bezorgmoment moest aanpassen. Ik had speciaal het naam van mijn werk er op gezet omdat we met meerder bedrijven in 1 pand zitten en deze was niet mee genomen.

Info over bezorging kan beter

Het is jammer dat de levering vanuit een ander bedrijf gebeurt en dat je daarvan geen track en trace code krijgt. Ik wilde express een dag later geleverd hebben omdat wij dan thuis zijn. Levering zou die vrijdag plaatsvinden maar kwam niet. Geen e-mail waarom niet. Maandag met Sanispecials gebeld. Zij hebben dan een e-mail ontvangen met nieuwe info. Zou volgende werkdag geleverd worden. Dat lijkt mij dan maandag maar dat werd dinsdag op een dag dat ik juist weer niet thuis ben.
Uitstekende klantenservice. Toen ik na bestelling hoorde dat de installateurs eerder kwamen dan verwacht heb ik een belletje gepleegd, en de volgende dag stond de bestelling voor de deur. Nogmaals dank!

Antwoord van sanispecials.nl

Beste, Graag gedaan! Heel veel plezier met uw wandcloset en closetzitting. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Het product is in goede staat aangekomen, de volgende werkdag was niet gelukt waar ik wel vanuit ging. Het kwam met DHL het zal daar wel, niet geheel goed gegaan zijn. Maar goed er zijn ergere dingen. De verpakking had wel wat beter gekunnen.
Prima. Pakketbezorger kon door achterstanden de beloofde bezorging volgende werkdag niet waarmaken. Maar het contact hierover was prettig en werd zelfs per mail geupdate over de bezorging. DHL als pakketbezorger verdient dan weer een min. Geen info over status en bezorgd bij de buren, terwijl er bij wijze van spreken gewoon iemand naast de bel zat te wachten.
Boven verwachting, nette mail met aflevertijd en netjes op die tijd afgeleverd. Reviews zijn niet overal even positief maar mijn ervaring is goed tot nu toe.

Communicatie kan beter

Beetje raar dat ik de mail met verzoek om beoordeling al krijg voordat ik de producten überhaupt binnen heb gekregen. De communicatie over levering kan ook beter; ik kreeg pas om 8:48u 's morgens een mail dat er op die dag zelf binnen 2 uur iemand een pakket kwam brengen. Product is wel zoals verwacht.

Antwoord van sanispecials.nl

Beste, Dat klopt, wij versturen de track & trace-nummers in de ochtend. Deze ontvangen wij doorgaans pas in de avond en nacht van onze vervoerder, waarna wij ze zo snel mogelijk naar al onze klanten doorsturen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat u de track & trace- informatie pas kort voor de bezorging ontvangt. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Bij de bestelling het afleveradres aangegeven. Het pakket is echter bij een DHL afhaalpunt bezorgt.
product prima. Echter bezorgdienst moet duidelijker worden of product een postpakket of brievenbuspakket is. Voor brievenbuspakket hoef ik niet persé thuis te blijven.

Douche slot

De afmetingen zijn correct weergegeven en het douche slot paste precies , maar het apparaat om het douche slot te verwijderen is veel te zwak.
Ik had een vraag en belde de firma. De verantwoordelijke belde me terug nadat ze het antwoord had geverifieerd met een collega. Port kosten zijn wel duur ( ik ontving het kleine pakje per post , dit kostte me wel 25 Euro...)

Radiators

Op donderdag radiators besteld. Vrijdag al in huis. Onze complimenten voor deze snelle service en voor Hans voor de fijne communicatie. Gr Monique Smeets
Goed geholpen door een sympathieke dame, supersnelle bezorging en scherpe prijs voor product. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Prima

Snel, prijs, snelle verzending, producten conform bestelling, alles eigenlijk. Track en Trace kan beter, kan ook aan DHL liggen, bij de 1e of 2e mail was alles al bezorgd, bij mijn buren, geen bericht daarvan gekregen, ben zelf bij buren gaan vragen….
Oude Verwarmingsknoppen die ik wilde vervangen, kon ik nergens vinden. Bij dit bedrijf wel. Helemaal blij.
Artikel volgen tot en met DHL en zorgen dat dit voorraadartikel ook daadwerkelijk binnen 1 dag geleverd wordt. De verantwoording van Samispecials houdt niet op bij alleen maar afdragen aan DHL en er vanuit gaan dat het wel goed komt……… Artikel van dinsdag jl is nog steeds NIET geleverd.

Antwoord van sanispecials.nl

Goedemiddag, Vervelend om te lezen dat uw zending nog niet is geleverd. Ik heb een ticket aangemaakt bij DHL om dit uit te zoeken en als nog z.s.m. bij u te krijgen. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs

Pakketje was iets later dan verwacht maar goede service

Pakketje was iets later dan verwacht. Wel heel goed geholpen aan de telefoon en uiteindelijk goedgekomen.

Antwoord van sanispecials.nl

Beste, Helaas door Hemelvaart en Pinksteren waren wij gesloten en hebben de levering een vertraging opgelopen. Hierdoor hebben wij niet op de juiste datum kunnen leveren. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Spoelreservoir nodig. Vandaag besteld morgen in huis en geïnstalleerd. Echt top.

Snelle levering via de brievenbus zonder extra kosten

Snelle levering via de brievenbus terwijl andere leveranciers hetzelfde product in een doos versturen met extra verzendkosten. Product pas perfect. Zo zijn we snel uit de nood geholpen.