sanispecials.nl
Beoordelingen:

378 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.603 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben recentelijk uitstekend geholpen door Hans en Irma bij Sanispecials en wil graag mijn positieve ervaring delen. Vanaf het begin tot het einde van mijn aankoopervaring waren ze zeer professioneel en behulpzaam. Hans en Irma toonden zich ware vakmensen; ze waren niet alleen accuraat in hun aanpak, maar dachten ook actief met me mee om ervoor te zorgen dat ik de juiste keuzes maakte. Bij eventuele vragen of behoefte aan hulp stellen ze je gerust en geven ze duidelijke uitleg. Mijn aankoop, een prachtig Clou fonteintje met een designkraan en sifon, was niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook zeer betaalbaar. De prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend, waardoor ik het gevoel had een goede deal te hebben gesloten. Wat de klantenservice betreft, was deze zeer goed te bereiken. De website van Sanispecials is helder en overzichtelijk, waardoor het winkelen een plezierige ervaring was. Ik waardeer ook de snelle reactietijd van het bedrijf, vooral omdat het door slechts 4 mensen wordt bemand. In vergelijking met sommige klachten van andere kopers over de reactiesnelheid, vind ik persoonlijk dat het bedrijf het nog steeds netjes en snel doet. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Sanispecials en zou ik zonder aarzeling opnieuw bij hen bestellen. Dankzij Hans, Irma en het hele team voor hun uitstekende service!

Meest relevante negatieve beoordeling

1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi douchrek van Novellini besteld, zwart op foto, geen indicatie of foto’s van andere kleuren. Best prijzig. Ontvangen, blijkt het een wit rek te zijn. Inderdaad op de bevestiging staat in kleine letters in omschrijving “wit”. Uiteraard kan ik omruilen voor zwart, maar moet dan wel ook verzendkosten betalen (dus in totaal 3 x verzendkosten). Daarnaast staat er ook volgende werkdag geleverd, maar ze bedoelen volgende werkdag verzonden.
FT
Femke T.
Roosendaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sanispecials.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service en een TOP-klantenservice!

Zeer goede en snelle service en zeer goede klantenservice. Thermokoppel besteld bij sanispecials.nl en de volgende dag een leeg pakketje bezorgd, met alleen de bon in het pakketje. Contact opgenomen met de klantenservice die op de bon vermeld stond. Binnen 3 minuten was het geregeld door een zeer vriendelijk en kundig medewerker van de klantenservice. Volgende dag werd de bestelling geleverd. Wat kan beter: 100% controle op doosinhoud en bon voor het dichtplakken en versturen van de bestelling.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prima geleverd montage set voor Clou closet, dagje later, maar prima afgegeven en kan weer verder met de klus , ook goed telefonisch contact gehad, vriendelijk, duidelijk, deskundig
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

de goedkoopste

De prijs voor mijn artikel is de laagste die ik kon vinden, dus dat geeft in dit geval een redelijke prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Snelle service. Wel had het bestelde misschien gewoon in de brievenbus gepast. Dat was nog makkelijker geweest.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het is geen levering binnen de 24 u maar binnen de 42 uren!
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede informatie, en vlotte levering zoals afgesproken
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in goede staat en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling. Goed ingepakt.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle duidelijke afhandeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zorgvuldig ingepakt en snel
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PZ
Peter Z.
Bergen op Zoom
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niet het juiste artikel ontvangen, ze doen er niets aan. Foto 1 ontvangen , foto 2 besteld. Het antwoord daarop is plaatje kan afwijken.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht bereikbaar door trainingsdag (!?) en geen verzendbevestiging rondom product dat binnen 1 werkdag verzonden zou worden.
Beoordeling melden