sanispecials.nlReviews

: 8.144Goed

4,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
sanispecials.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sanispecials.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
sanispecials.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sanispecials.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sanispecials.nl

15 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8.144 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jan. 2023
De site is vlot en helder. Ik dacht dat ik een ouder type Clage doorstroom toestel zou bestellen doch kreeg de nieuwe versie. Daar klaag ik zeker niet over. En de prijs was scherp in vergelijking met andere verkopers.Het verschil met andere sites is wel dat de correspondentie wel correct is maar toch wel karig. Slechts 1 terugmelding van de bestelling. Ik ben dat niet meer gewoon, dikwijls krijg je er 3 of 4.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 dagen geleden
 
van S v.
Voor het voor front van mijn kick space moet ik ook nog verzendkosten betalen terwijl het samen met mijn gekochte kickspace in een bestelling geleverd werden. Dat viel mij erg tegen van deze zaak. Voor de rest is alles naar behoren uitgevoerd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sanispecials.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
De site is vlot en helder. Ik dacht dat ik een ouder type Clage doorstroom toestel zou bestellen doch kreeg de nieuwe versie. Daar klaag ik zeker niet over. En de prijs was scherp in vergelijking met andere verkopers.Het verschil met andere sites is wel dat de correspondentie wel correct is maar toch wel karig. Slechts 1 terugmelding van de bestelling. Ik ben dat niet meer gewoon, dikwijls krijg je er 3 of 4.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede chat gesprek gehad..goede informatie Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Goede info op de site en de juiste informatie via de chat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Op tijd geleverd precies wat er gevraagd was !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Keurig en op tijd geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
van Jos L.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
van S v.
Voor het voor front van mijn kick space moet ik ook nog verzendkosten betalen terwijl het samen met mijn gekochte kickspace in een bestelling geleverd werden. Dat viel mij erg tegen van deze zaak. Voor de rest is alles naar behoren uitgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van sanispecials.nl
4 dagen geleden
Wat jammer dat u ons 1 ster geeft. We kunnen niet terug vinden wat er mis is gegaan. Kunt u aangeven waarom u ons 1 ster geeft zodat we hier de volgende keer rekening mee kunnen houden of dat we u misschien nog kunnen helpen?
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
 
van M. I.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Product niet optijd geleverd
Beoordeling melden
Geïmporteerd
22 nov. 2022
Perfect afgehandeld! Snel en correct!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
8 nov. 2022
Snelle levering….proficiat
Beoordeling melden
Geïmporteerd
31 okt. 2022
door omstandigheden werd het bestelde product in eerste instantie niet afgeleverd op het opgegeven afleveradres en teruggezonden door B.post. Na een eenvoudige email werd het product echter meteen opnieuw op ons thuisadres aangeboden. Wij zijn zeer tevreden over de vlotte service.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
23 okt. 2022
Sanispecials is altijd goed bereikbaar geweest voor ons. Ondanks dat er wat tegenzat vanuit de leverancier is Sanispecials op een persoonlijke manier probleemoplossend gebleven wat ertoe heeft geleid dat wij toch op tijd voor de verbouwing onze bestelling hebben ontvangen.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
1 nov. 2022
Via google shopping op de laagste prijs uitgekomen op gezocht onderdeel. Ook overige onderdelen voor reparatie eenvoudig te vinden. Besteld en reeds volgende dag in huis. Super wanneer je spoelmechanisme van je toilet defect is. Duidelijke website, snelle verzending! Top.
Beoordeling melden