It's all about Christmas | kerstversiering.nl- Logo - Beoordelingen

It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Beoordelingen:

619 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.088 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na het plaatsen van mijn bestelling las ik de slechte reviews. Dat maakte me wel wat zenuwachtig, want de site ziet er betrouwbaar en goed uit en ik had een grote bestelling geplaatst. Het duurde even voordat er bericht kwam en beweging was, maar er zijn keurig 2 hele grote dozen geleverd, die alles bij elkaar nog geen 5kg wogen, want voornamelijk gevuld met bubbeltjesplastic. In één doos hoor ik glasgerinkel, maar dat moet dan al gebeurd zijn voor transport. Ik heb echter 300 kerstballen besteld, zodat er wat marge zou zijn, dus die ene bal die nu kapot is neem ik op de koop toe. Kortom: een blije en tevreden klant, want de kerstballen zijn prachtig!

Meest relevante negatieve beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had drie dingen besteld en dit had een reden, ik wilde de drie dingen samen in een krans hangen. Nu bleek één van de drie toch niet te bestellen te zijn maar dat mailden ze terwijl de andere twee al verzonden waren Ik heb vaker gehad dat een bestelling niet geheel geleverd kon worden maar dan werd gevraagd of ik de bestelling nog wel wilde hebben. Ook gezien de verzendkosten die relatief steeds duurder worden. Maar bij deze site werkt het niet zo. En als je iets retour stuurt moet je er zelf voor betalen. Ik heb twee mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. De site om vraag/ klacht in te dienen is een drama omdat je cijfers en letters moet invullen (captcha) en dit geeft steeds een foutmelding. Leuk ontmoedigingsbeleid Wat een rot site is dit!! Ik raad het een ieder af om te bestellen. Want als niet alles geleverd kan worden dan krijg je dit!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kersthangers waren erg leuk. Bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
5 jun 2024
Wat fijn dat je blij bent met onze kersthangers, bedankt voor de leuke review!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
13 dagen geleden
Fijn dat je tevreden bent :)!
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijne artikelen! Jammer genoeg wel een halve week mogen zoeken waar het pakket terecht gekomen is.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
29 mei 2024
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet direct het pakket hebt kunnen lokaliseren. Mocht het nog eens gebeuren, horen we het graag.
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke spullen snelle levering

Leuke spullen, mooie kwaliteit en snelle levering..
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
29 mei 2024
Bedankt voor je leuke review! We hopen je snel weer te mogen ontvangen op onze webshop!
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwam netjes aan
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
29 mei 2024
Fijn dat alles goed is bevallen, heel veel plezier met je bestelling!
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
29 mei 2024
Bedankt voor je 5-sterren review!
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
29 mei 2024
Bedankt voor je goede feedback!
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
25 mrt 2024
Bedankt voor je review :)!
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie materialen
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
7 mrt 2024
Bedankt voor je review!!
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle bezorging.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
26 feb 2024
Bedankt voor je review! :)
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
7 mrt 2024
Bedankt voor je feedback! :) Fijn om te horen dat alles naar wens is!
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Blije en tevreden klant

Na het plaatsen van mijn bestelling las ik de slechte reviews. Dat maakte me wel wat zenuwachtig, want de site ziet er betrouwbaar en goed uit en ik had een grote bestelling geplaatst. Het duurde even voordat er bericht kwam en beweging was, maar er zijn keurig 2 hele grote dozen geleverd, die alles bij elkaar nog geen 5kg wogen, want voornamelijk gevuld met bubbeltjesplastic. In één doos hoor ik glasgerinkel, maar dat moet dan al gebeurd zijn voor transport. Ik heb echter 300 kerstballen besteld, zodat er wat marge zou zijn, dus die ene bal die nu kapot is neem ik op de koop toe. Kortom: een blije en tevreden klant, want de kerstballen zijn prachtig!
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
23 nov 2023
Bedankt voor je attente woorden en mooie sterren! Top dat alles behalve die ene kerstbal heel is aangekomen. Wij willen jou voor die ene kerstbal graag tegemoet komen. Zou je contact met ons kunnen opnemen?
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kerstboom Djill besteld op 28 november. Zelfde dag bevestigingsmail plus een mail met de factuur. Betaling met creditcard gedaan uit onzekerheid over de organisatie. 30 november bericht dat de boom in de verzendlijn was gegaan bij DPD met een trackingnummer. App van DPD gedownload en tracknummer ingevuld. Pakje zat voorin de lijn voor afwerking. In de app het pakket niet kunnen volgen doordat dit niet ingevuld werd maar zaterdag 2 december lag het pak op de plek voor "niet thuis" aflevering. Dat ging dus heel vlot en netjes. Alleen het track en trace liep achter bij de bezorging maar verder heeft deze organisatie alles goed op orde. Heel fijn.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
6 dec 2023
Bedankt voor je lieve complimenten! Wij wensen jou een vrolijk kerstfeest! :)
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De dinosauriërs voor in de kerstboom zijn echt heel leuk en mooi. Helaas, ondanks dat er veel beschermende verpakkingsmaterialen waren gebruikt, kwam er toch 1 met een ‘gebroken poot’ aan omdat ze in een te klein doosje waren gestopt. Voor de Kerst kreeg ik dit niet meer geruild, ben onder ‘ tijdsdruk’ met de secondenlijm gaan herstellen. Ben zelf ooit werkzaam geweest in de verzendbranche, dit was niet nodiggeweest. Doosje was te klein. Ik neem de moeite omgeving reageren zodat dit hopelijk verbeterd wordt, het product was nl zeer de moeite waard.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
2 jan 2024
Goed dat u ons hierover informeert. Wij willen dit graag nog met u oplossen, vandaag zijn wij tot 17:00 telefonisch te bereiken. Uiteraard waarderen wij elke vorm van feedback en nemen wij dit zeker voor volgend jaar mee.
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
artikel besteld en snel verstuurd maar niet aangekomen. Bezorger DPD beweerde dat ik het pakje had ontvangen en ook nog voor ontvangst getekend had. Dit was niet waar. Gebeld met jullie en jullie hebben direct een nieuw exemplaar verstuurd die ik de volgende dag wel heb ontvangen. Gebeld dat ik hem ontvangen had en wat ik moest doen als eventueel het 1e pakje ook nog binnen zou komen. Mocht ik houden. Dat is fijn, dan heb ik een reserve. Maar het zou misschien handig zijn als jullie een andere betrouwbare vervoerder kunnen contracteren.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
8 dec 2023
Dankjewel voor je complimenten! Veel plezier ervan :).
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige kerstspullen en heel fijn bedrijf! Ik heb al meerdere keren wat besteld. De producten zijn precies zoals op de foto en worden heel zorgvuldig verpakt en verstuurd. Ook onze nieuwe kunstboom komt hier vandaan, hij is echt geweldig! 10x beter dan menig tuincentrum boompje. Helaas ontbrak de voet, dus tijdelijk even opgelost met de voet van onze oude boom. We hebben een mailtje naar de klantenservice gestuurd en kregen al heel snel reactie dat de ontbrekende voet wordt nabezorgd. Kan gebeuren maar super fijn en snel opgelost!
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
5 dec 2023
Wat is de boom prachtig versierd! Helemaal klaar voor het feest. Bedankt voor je lieve complimenten :)
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Trage actie

Ik zit al een week te wachten op hoe ze om gaan met een "niet tevreden over kwaliteit" product. Ik kreeg twee hangers die enorm van kwaliteit verschilden, na een dag kreeg ik een vriendelijke reactie dat ze het na ontvangen foto's op gingen lossen, maar het is inmiddels een week radiostilte ondanks twee herhalingen van mijn kant. Een mooie en een "lelijke" kerstoma, zoals je op de afbeelding kan zien. En ik snap dat het druk is in kerstland, maar het was fijn geweest als het op tijd opgelost kon worden.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
17 dec 2023
Goed dat u contact met ons opneemt. Helaas lopen wij op de mails achter, telefonisch gaat dat wat sneller. Wij zijn van ma t/m vr vanaf 8:30 uur bereikbaar.
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie ornamenten

Mooie speciale glazen ballen, had wel bij 1 dat het ijzeren “kapje” waar hij aanhangt niet goed over het uiteinde van de bal paste en dus helemaal schuin zit(er zit een glazen druppel waar hij niet goed over heen past). Maar de bal blijft er wel goed aan hangen, dus in de boom zie je er niks van dat hij schuin hangt. Ook de verpakking waarin het gestuurd is was mooi stevig en goed ingepakt, dus alle glazen ballen zijn goed overgekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
17 dec 2023
Leuk en creatief opgelost! Fijne kerst :)
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Het gekochte product is erg mooi. Zelf inpakken is een aanrader.

Het gekochte product is erg mooi en van een prima kwaliteit. Persoonlijk vond ik het erg jammer dat ik gekozen heb voor de cadeau verpakking. Voor €3,- is mijn gekochte product ingepakt in een papieren zakje. Voor dit bedrag had ik gehoopt dat er wat aandacht zou zijn besteed aan een leuke verpakking. Product en snelheid van bezorgen is 5 sterren. Jammer van mijn te hoge verwachting van de details bij deze bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
4 dec 2023
Wat erg vervelend om te horen, dat het niet naar verwachting is geleverd. Wilt u even telefonisch contact met ons opnemen, dit willen wij graag met u oplossen!
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een artikel besteld maar pakket was zoek. Dus heb ik in de winkel het artikel nogmaals aangeschaft. Pakket is inmiddels toch bezorgd dus ben ik naar de winkel gegaan om het artikel terug te brengen want ik had hem nu dubbel. In principe krijg je geen geld terug staat ook op de bon. Medewerker heeft toch hoofdkantoor gebeld en bij uitzondering kreeg ik toch mijn geld terug. Keurig geregeld zeer goede service
Beoordeling melden
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
6 dec 2023
Bedankt voor je lieve complimenten! Fijn dat het zo met u is opgelost. Wij wensen jou een vrolijk kerstfeest.