It's all about Christmas | kerstversiering.nl- Logo - Beoordelingen

It's all about Christmas | kerstversiering.nl

591 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.668 beoordelingen in totaal

5 apr. 2023
ik ben helemaal tevreden over mijn bestelling. ik had wat negatieve berichten gelezen, maar lette daarbij ook op de datum; het is natuurlijk gemakkelijk om medio december kerstspul te bestellen en dan te verwachten dat het de dag erna in huis is. ik ben zeeeeer tevreden over de zorg welke aan het inpakken is besteedt. leuke, mooie ballen (als je ze zo mag noemen). geleverd in een dag of drie. voor sommige mensen natuurlijk een no-go, maar als je dan even bedenkt dat men elk ornament met de hand in doosjes heeft moeten inpakken met bubble-wrap of papier, het mag gezegd worden: alle glazen ornamenten zijn heelhuids aangekomen, en nu maar wachten tot december. Bravo, ga zo door!

de meest kritische beoordeling

Het gekochte product is erg mooi en van een prima kwaliteit. Persoonlijk vond ik het erg jammer dat ik gekozen heb voor de cadeau verpakking. Voor €3,- is mijn gekochte product ingepakt in een papieren zakje. Voor dit bedrag had ik gehoopt dat er wat aandacht zou zijn besteed aan een leuke verpakking. Product en snelheid van bezorgen is 5 sterren. Jammer van mijn te hoge verwachting van de details bij deze bestelling.

Beoordelingen voor It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Blije en tevreden klant

Na het plaatsen van mijn bestelling las ik de slechte reviews. Dat maakte me wel wat zenuwachtig, want de site ziet er betrouwbaar en goed uit en ik had een grote bestelling geplaatst. Het duurde even voordat er bericht kwam en beweging was, maar er zijn keurig 2 hele grote dozen geleverd, die alles bij elkaar nog geen 5kg wogen, want voornamelijk gevuld met bubbeltjesplastic. In één doos hoor ik glasgerinkel, maar dat moet dan al gebeurd zijn voor transport. Ik heb echter 300 kerstballen besteld, zodat er wat marge zou zijn, dus die ene bal die nu kapot is neem ik op de koop toe. Kortom: een blije en tevreden klant, want de kerstballen zijn prachtig!
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Bedankt voor je attente woorden en mooie sterren! Top dat alles behalve die ene kerstbal heel is aangekomen. Wij willen jou voor die ene kerstbal graag tegemoet komen. Zou je contact met ons kunnen opnemen?

Het gekochte product is erg mooi. Zelf inpakken is een aanrader.

15 nov. 2023
Alles was netjes en prima! Snel en gemak! Leuke doos met kerstpoppetjes die je uit kan knippen en inkleuren. De kerstboom deurhangers met lapjes zijn heel mooi! Aandachtspunt zonder dat ik de reden weet achter deze keuze. Dus die kan heel relevant zijn. Het viel mij op dat de doos van de verpakking en de opvulling met luchtplastic wel heel groot en veel ten opzichte van de inhoud.
16 nov. 2023
Wij danken jou voor de mooie woorden en waarderen uw puntje van kritiek. Wij doen dit voornamelijk, omdat het om fragile artikelen gaat.
Nou, ik heb een ‘gnoom’ besteld met ledlampje. Gewoon als geintje voor mijn zoon van bijna 40. Bestelling mooi op tijd, kan ik niks van zeggen. Alleen een hele worsteling om er batterijen in te krijgen: klepje functioneert niet. En de timer ook niet. Dussssss niet voor niks afgeprijsd. Ik had het kunnen weten. Tijd om terug te sturen is er niet.

Blij met m’n aankoop!

Ze verzending duurde langer dan gehoopt en en zat een kleine beschadiging op 1 van de ballen. Daarom wel één sterretje minder, maar verder erg tevreden over de kwaliteit van de producten. Ook kwam het precies overeen met wat online afgebeeld stond, en vaak is dat niet zo met kleuren. Ben blij met m’n aankoop!
19 nov. 2023

Mooie artikelen, snel geleverd en zorgvuldig ingepakt

Op zondag kerstspullen besteld en op woensdag was de bestelling in huis. Alles was zorgvuldig ingepakt (zaten breekbare dingen bij) en het pakket is voorzichtig bij ons afgeleverd. Blij met alle spullen ☺️ vooral de gnomen, piek en slingers van de boom
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Wat is de kerstboom prachtig versierd! :) In volle kerstsferen met de gnoom. Leuk omk de foto's zo te zien.

Breekbare kerstman besteld

Via de website iets besteld. De levering was snel en zorgvuldig ingepakt. Het ging om een beeld van de kerstman met verlichting. Precies zoals de website toonde. Erg blij mee. Zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen.
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Ook wij waarderen jouw tijd en moeite voor het schrijven van deze review! Een vrolijk kerstfeest.
WV
Wilma v.
Jubbega
4 nov. 2023

Mooi product en snelle levering

Had vraag over openingstijden. Kreeg snel en vriendelijk antwoord. Kon helaas niet naar de winkel dus online besteld. Keus genoeg en netjes geprijsd. Pakket kwam vlot en goed verpakt, de bestelde rendieren zijn prachtig.
6 nov. 2023
Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor je positieve feedback.

Producten waren prima, late levering

Producten waren prima, werd alleen ipv 2-3 dagen pas na 8 dagen geleverd. En dat is in November dus niet in Kerstdrukte. Jammer, verder leuke spullen en alles keurig verpakt. Niets gebroken. Alles zoals besteld
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Wij stellen jouw review erg op prijs! Wij doen ons uiterst best om alles op tijd te kunnen leveren. Dit jaar liep de drukte wat eerder dan verwacht op. Desondanks wensen wij jou veel plezier met je aankoop!

Makkelijk en overzichtelijk

Op telefoon geeft de site steeds aan dat sessie verlopen is, maar items komen wel in winkelmandje. Je kan ook gewoon afrekenen. De terugkomende melding is alleen irritant tijdens het shoppen.
7 nov. 2023
Makkelijk te bestellen met snelle levering. Waar voor je geld, mooi producten die hetzelfde zijn als op de foto's die getoond worden. Producten worden zorgvuldig en goed ingepakt.
8 nov. 2023
Wat fijn om te lezen dat alles naar verwachting toebehoren is!
9 nov. 2023
Artikel voldoet aan verwachting. Snel geleverd! Zat alleen in een veel te grote doos dat kan beter/anders, zonde van het verpakkingsmateriaal en kosten voor verzending.
9 nov. 2023
Bedankt voor je review en de tip voor de verpakking. We nemen dit mee in onze interne evaluatie!
De kerstballen zijn prachtig en exclusief. Ben ze nergens anders tegen gekomen. Zeer zorgvuldig verpakt en in goede staat aangekomen. Snelle levering!

Aanrader!!

Ik had behoorlijk veel besteld, van kerstballen tot decoratie. Alles keurig verpakt en netjes bezorgd. Ik ga hier zeker weer bestellen! Aanrader!
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Fijn dat je zo tevreden bent! Dank je voor deze review!
10 nov. 2023
Leuke items voor een prima prijs en lekker snel geleverd. De bestelde glazen kerstballen waren super goed verpakt. Wel zo fijn. Bedankt!!
11 nov. 2023
Bedankt voor de feedback! Wij zijn blij dat alles naar wens is!

Pakket netjes en goed ingepak geleverd

Pakket netjes en goed ingepakt geleverd. Verzending duurde wel iets langer dan 2 dagen dan aangegeven, maar was voor mij geen probleem.
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Jouw lieve woorden doet ons heel goed! :). Wij wensen jou heel veel plezier met je aankoop.
15 nov. 2023

Top bedrijf

Dat alles heel is aangekomen,dus goed verpakt. Ook telefonisch contact gehad en enorm goed geholpen, Top. En blij met mijn bestelling.
16 nov. 2023
Dat vinden wij fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de aankoop!
Bestelling deels beschadigd aangekomen, foto gemaild naar klantenservice, wacht op reactie, tot nu toe heb ik nog niets gehoord.
LM
Lucinda M.
stad aan’t haringvliet
19 nov. 2023

Fijne webshop, mooie spullen!

Fijne webshop, duidelijke foto’s en de producten komen súper goed ingepakt binnen, dat is heel fijn met veel glazen kerstballen!
Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl
Wat leuk om te lezen! :) Veel plezier met de aanwinst.
4 nov. 2023
Zeer snelle levering, goede communicatie goed verpakt en mooie makkelijk te gebruiken website met duidelijke keuzemogelijkheden
6 nov. 2023
Leuk om dit te lezen! Fijn dat alles naar verwachting.