It's all about Christmas | kerstversiering.nl

3.879 reviews in totaal   444 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de zorgvuldige verpakking en de hoge kwaliteit van de producten. Ook wordt het ruime en leuke assortiment aan kerstspullen en versieringen, evenals de overzichtelijke presentatie op de website, zeer gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding krijgt veel lof. Sommige klanten merken op dat de verpakking soms milieubewuster kan en dat bij drukte vertragingen in de levering voorkomen. Er zijn af en toe klachten over beschadigingen of teleurstellingen in het product en bij fouten kan de afhandeling door de klantenservice trager of onduidelijk zijn. Daarnaast worden verzendkosten of retourkosten soms als aan de hoge kant ervaren.

ReviewsIt's all about Christmas | kerstversiering.nl

Prachtige spulletjes, goede klantenservice

Prachtige spulletjes, helaas had een deel van de producten beschadigingen bij ontvangst maar het is snel en netjes opgelost door de klantenservice.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Wat een fijne review om te lezen! Dankjewel voor je vertrouwen in ons en voor deze mooie woorden. Het betekent veel voor ons team!
M V
Marco v.

Prima webshop

Betrouwbare webshop met heel veel leuke spullen. Artikelen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Klantenservice ook dik in orde.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en voor het vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je weer te mogen helpen.
Leuke artikelen besteld, precies zoals op de webshop te zien is. Verpakking ook keurig en alles met 3 dagen ontvangen! Blij mee!

M R
Margret R.
Precies zoals op de afbeelding en gezien de prijs ook niet teveel betaald

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er om onze klanten blij te maken, en jouw woorden motiveren ons om dat iedere dag weer te doen.
Besteld en keurig bezorgt, alleen verkeerde artikel, gebeld en door dame aan de telefoon keurig opgelost en juiste paketje weer onderweg naar mijn adres.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw vriendelijke woorden. We hopen u snel weer terug te zien bij It's All About Christmas.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bedankt voor je positieve feedback!
Ik had twee gouden glitter boompjes besteld. Kwam netjes op tijd en goed verpakt binnen. Tevreden over de kwaliteit. Ze staan op de tv meubel

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw kerstartikelen.

TOP!

Super nette doos en de geleverde artikelen waren nóg mooier dan verwacht! Kan niet wachten om mijn huis om te toveren tot kerst huis mede dankzij jullie. Thanks IAAC team ❤️

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bedankt voor je prachtige review! Zo fijn om te horen dat de artikelen nog mooier waren dan verwacht. Veel plezier met het omtoveren van je huis tot een kerstsfeer!

Complete kerstboom in een bezoek

Duidelijke website, mooie versiering, veel keuze. In één keer boom, ballen, lampjes piek, slingers en lampjes gekocht. Nu alleen nog opzetten. En de verpakking is leuk, zit een kerststal voor kinderen op gedrukt, knippen en kleuren.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Wat een leuke en enthousiaste reactie – dank je wel! Wat fijn om te horen dat je alles in één keer hebt kunnen vinden voor de complete kerstboom. Veel plezier met het opzetten én met het knutselen van de kerststal – dat maakt het extra feestelijk, zeker voor de kinderen. We wensen je alvast een hele fijne kerstperiode toe!
Snelle reactie en goede service. Producten zorgvuldig verpakt. Helaas toch een defect product ontvangen maar een nieuwe werd direct gratis opgestuurd.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Wauw, dankjewel voor je lieve woorden! We doen ons best om iedere keer de beste service te leveren, en het is fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt.

Mooie kerstartikelen

Ruime keuze op de website met mooie artikelen. De bestelling was echt heel netjes en goed verpakt, alles kwam onbeschadigd aan.

I D
Ingeborg D.

Fijne website …

Kom wel een paar keer per jaar even kijken op de site en iedere keer is het weer verrassend. Dit is echt een fijne website.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bestelling tip top verpakt. Snelle levering. Producten zijn zoals op de foto. Ik ben zeer tevreden en zou ook aanraden om bij jullie te kopen. Ga zo door !!!

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Hartelijk dank voor je mooie reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Kapot artikel

Bij kapotte artikelen vind ik dat er de keuze gegeven moet worden voor een nieuw product. Datgene wat kapot is aangekomen. Nu krijg je de optie om je aankoopbedrag terug te krijgen of een voucher van 5 euro. Dit terwijl de verzendkosten alleen al 8 euro zijn of je moet minimaal 50 euro besteden.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Dank u wel voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling en vinden het vervelend dat uw artikel beschadigd is aangekomen. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u gehad en de beschikbare opties toegelicht op basis van uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben of als we verder kunnen helpen, laat het ons gerust weten, we staan altijd klaar om mee te denken.
Keurige levering zo vlak voor kerst. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Keurig verpakt

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Heel erg bedankt voor je mooie review!

Super mooie spullen...erg blij mee

Super mooie spullen...erg blij mee

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Dankjewel voor je lieve woorden! We doen ons best om iedere keer de beste service te leveren, en het is fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt.

Heel blij mee

Alles werd snel geleverd en de ornamenten zijn superleuk. Bestel er volgend jaar zeker weer wat bij

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bedankt voor je positieve feedback!
Pakket was zo zorgvuldig ingepakt. Producten zijn precies wat ik verwacht had. Snelle levering.

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Vogeltjes waren precies zoals ik had verwacht…. erg mooi!

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

De kerst spullen zijn mooi ik zal daar vast en zeker nog wel eens wat bestellen en de bestelling is ook snel binnen

Antwoord van It's all about Christmas | kerstversiering.nl

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat alles naar wens was. Veel plezier met uw aankoop!