Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering. Ook de goede staat en kwaliteit van de ontvangen apparatuur worden gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Daarnaast zijn klanten te spreken over de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestellingen en eventuele vertragingen. Het deskundige en duidelijke advies bij aankoop wordt als positief ervaren. Problemen worden snel en naar tevredenheid opgelost, vaak zonder extra kosten. Enkele klanten ervaren echter dat de klantenservice soms moeilijk bereikbaar is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsqwerty-tech.nl
Goed spul, eerlijke prijs
Happy met de keuzemogelijkheden en het assortiment. Puntgave laptop gekregen. Super makkelijk bestellen en nette informatie over de voortgang van de bestelling. Laptop is goed verpakt in een herbruikbare doos zonder onnodig vul materiaal.
Snelle en goede service bij aankoop ongebruikte Thinkpad.
Lang zitten dubben welke laptop ik, nu de ondersteuning voor Windows 10 afloopt, zou aanschaffen ter vervanging van de Thinkpad Yoga X1 die ik in 2013 kocht, toen de ondersteuning voor Windows XP op mijn IBM Thinkpad X31afliep. Uiteindelijk besloten dat het nieuwste van het nieuwste misschien wel aantrekkelijk lijkt, maar ook relatief veel kost. Had al jaren geleden enkele keren op de site van Qwerty geneusd en daar een positieve indruk aan overgehouden. Dus hen maar eens per e-mail mijn gebruik en wensen uitgelegd en advies gevraagd, wat goed aansloot bij de richting waarin ik zocht. Over enkele onduidelijkheden, deels foutjes, in de beschrijvingen op de site, had ik daarna nog nuttig telefooncontact en vervolgens heb ik een bestelling geplaatst. Twee dagen later in het bezit van een ongebruikte, maar niet meer nieuw te verkrijgen TP X1 Yoga gen 9 met nieuwe batterij en 2 Tb ssd voor een nette prijs. Inmiddels zowat alles wat ik van de oude Yoga nog blijf gebruiken gemigreerd en enkele dagen gebruikservaring opgedaan, alles zeer positief. De als gevraagde en vervolgens als kosteloos extra beloofde ethernet-adapter zat er niet bij, maar werd na mijn melding daarvan per omgaande nagestuurd. Prima en snelle service! Geeft mij het vertrouwen dat ik hier de komende tijd wel mee uit de voeten kan, met een betrouwbare leverancier op de achtergrond voor het geval er toch een probleem(pje) zou opkomen.
Goede computer en snel kunnen afhalen. Prima uitleg bij afhalen. Alleen even zoeken naar waar ze precies zitten in het verzamelgebouw.
Zeer correcte communicatie. De vertraging in hun ogen werd direct voorzien van een e-mail. Ik heb geen vertraging ervaren. Laptop werkt perfect. Is een 2e hands toestel. Dus krasjes op het beeldscherm kan ik tolereren.
Snel verstuurd, mooie laptop voor een mooie prijs
Mooi product, perfect bezorgd
Bestelde goederen worden snel en in goede conditie geleverd. Een item kwam later i.v.m. met een door mij gewenste geheugenuitbreiding die niet voorradig was. Dit werd netjes gecommuniceerd en na twee dagen alsnog geleverd.
Snel levering
Super bedrijf! Hele goede service! Iedereen aan te raden. Ook telefonisch goed en netjes contact!! Nette spullen. De status uitstekend zag er als nieuw uit!!!
Tot noch toe goede service en deugdelijke apparatuur.
Heb de desktop wel nog geen maand in huis maar àlles functioneert prima.
Snelle levering en goede laptop
Duidelijke omschrijving.
Snelle en goed verpakte levering
Tevreden.
Professionele hulp en uitstekende laptops
Ik heb twee Lenovo laptops gekocht bij QwertyTech en ben uitstekend geholpen. De service was vriendelijk en professioneel, en de laptops verkeren in uitstekende staat. Een betrouwbare partij die ik zeker aanbeveel.
Zeer tevreden.