inductiebeschermer.nl

2.936 reviews in totaal   397 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de goede kwaliteit en het mooie materiaal van de producten. De snelle en correcte levering wordt vaak geprezen. Ook de mooie, scherpe en persoonlijke afdrukken vallen in de smaak. De mogelijkheden tot maatwerk, de vriendelijke en behulpzame service, en het eenvoudige bestelproces dragen bij aan een positieve ervaring. Daarnaast beschermt het product de kookplaat of tafel goed, wat veel gebruikers waarderen. Er zijn enkele kritische opmerkingen over de duurzaamheid en afwerking van de producten. Soms zijn er negatieve ervaringen met vertragingen in de levering. Klanten merken daarnaast op dat er kleur- of scherpteafwijkingen kunnen zijn bij de afdrukken en dat de keuze voor maatwerk soms beperkt is of kleine afwijkingen vertoont. Ten slotte zijn er suggesties voor verbetering van het bestelproces en gebruiksgemak.

Reviewsinductiebeschermer.nl

Op tijd en netjes verstuurd.
Het is gemakkelijk een bestelling op Maat te maken.

Afwijkwnde kleur snijranden.

Ja, het zou fijn zijn, als de snijranden, dezelfde kleur hebben, als de basiskleur van de mat. In mijn geval zwart. Witte randen zijn dan lelijk.
Goede en sterke bescherming. Fijn materiaal.

Keurige levering maatwerk

Keurige levering. Inductie beschermer is op maat gemaakt voor groot fornuis.
prima bescherming van de inductieplaat. Ziet er ook nog mooi uit
J S
Judith S.
Hele mooie inductieplaatbeschermer, we zijn er blij mee. De verzending ging vlot, de website is makkelijk toegankelijk.

Wat een miskoop

Kwaliteit van de mat is opzich prima. En daar is verder alles mee gezegd. Ik heb gekozen voor een eigen foto en dat kan ik iedereen afraden. Je wordt ervoor gewaarschuwd op de pagina dat het wat in kleur kan afwijken. Maar dat de afwijking zo groot zou worden, kun je uiteindelijk zien op de foto. Alsof ik een hele andere foto heb ingestuurd. Weggegooid geld want je eigen opdruk kun je niet retourneren. En dan is €70 euro een hoop geld voor iets wat nergens op lijkt.
J R
J.J. R.
Mat op maat besteld. Keurig op maat en snel en netjes bezorgd.
E Z
Esmee Z.
Mooie bescherming
Hele prettige service en goe hulp en advies gekregen over mijn bestelling
Heel tevreden van en oogt mooi
Prachtig , de aangeleverde foto bevatten veel pixels en het eind resultaat was uitstaand . Rolt makkelijk op . aan te bevelen ..