inductiebeschermer.nl

2.978 reviews in totaal   386 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 okt 2021

inductiebeschermer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van het product, het mooie uiterlijk, de heldere print en de mogelijkheid tot maatwerk met eigen afbeeldingen. De matten passen meestal perfect en de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, snel en meedenkend ervaren. Ook zijn veel klanten tevreden over de snelle levering, correcte verzending, en het eenvoudige en duidelijke bestelproces op de website. Er zijn echter enkele klachten over de dunheid van het product, rafelende randen, of tegenvallende afwerking. Soms is er sprake van vertraging door vakantie of verkeerde producten bij de levering. Daarnaast zijn er af en toe klachten over de maatvoering, kleurafwijkingen en teleurstellingen over de randafwerking. Enkele klanten missen nazorg bij problemen en ervaren onduidelijkheden tijdens het bestellen.

Reviewsinductiebeschermer.nl

Snelle service nadat ik een matje had verknoeid met aangebrande pan, inductieplaat gelukkig niet beschadigd dankzij het matje!
Doordat ik een domme fout heb gemaakt hebben ze mij perfect geholpen en het aangepast? Nogmaals mijn dank daarvoor
De snelle levering en de juiste maat en gekozen afbeelding
Heel netjes gemaakt en goede kwaliteit

Goede kwaliteit…

Het is een goede kwaliteit inductiebeschermer! Een nieuwe met hetzelfde dessin besteld na ruim 3 jaar omdat de ‘oude’ echt ook gebruikt is als aanrecht en dus daar sporen van heeft. Hij is nog prima maar ik wilde weer een nieuwe, mooie!
De site is duidelijk. De verzending vlot. Het artikel is netjes verpakt. De kwaliteit valt tegen.
We hadden een eigen foto opgestuurd en het is fantastisch geworden. Erg blij mee. Zeker een aanrader.
Snelle bezorging. Induxtiebeschermer is in het echt veel mooier dan op de foto. Top!!!
We gebruiken de inductie beschermer op onze tafel met een glazen blad op. Is koud gevoel maar dat blad er op kunnen we er spelletjes op doen en hebben dan geen koude armen en zo. Geweldig blad 💐

Antwoord van inductiebeschermer.nl

Bedankt voor de mooie review & foto! Veel plezier ermee.

Bestelling nog niet binnen

Wij hebben de bestelling nog niet ivm dat het bedrijf vakantie heeft dus....
Mooie- nieuwe inductie beschermer! Ik hoop dat deze niet zo snel gaat rafelen. Dat ging bij de oude snel en moest ik die regelmatig met een scheermes te lijf!!

Top!

Echt top eigenlijk niks op aan te merken. Alleen hij was voor bij in de breedte eigenlijk te kort. Terwijl ik de cm’ers er wel goed af gehaald heb want qua lengte is die perfect!
Supermooi. Voldoet aan verwachting!! Blij jee
Snel geleverd en zoals gezien op de site

Bescherm mat slecht afgewerkt.

Voor de bescherming van onze nieuwe Bora kookplaat hebben we een dikke bescherming gekocht. Voordelen: - dikte is prima Nadelen: - het is gewoon uitgesneden d.w.z. de mat heeft geen afgeronde hoeken, iets wat je wel zou verwachten voor het bedrag. - de randen van de mat rafelen, ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat verder afraffelt. De kook pads zijn wel een aanwinst, pannen staan goed op het fornuis en inductie wordt goed doorgegeven aan de pannen.