De reviews voor outledtl.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend ervaren door de behulpzaamheid, het probleemoplossend vermogen en de klantgerichtheid. Deskundig en duidelijk advies helpt bij het maken van de juiste keuze. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed gezien. Producten worden doorgaans als mooi, degelijk en van goede kwaliteit omschreven. Communicatie verloopt duidelijk, snel en prettig, mede dankzij actieve updates. Soms is er teleurstelling over lichtkleur of onderdelen van de producten. Ook wordt incidenteel een probleem met de bezorging genoemd, hoewel dit meestal goed wordt opgelost.
Reviews voor outledtl.nl
Snelle levering.
Lampen zijn mooi en degelijk, driver te groot
Lampen zijn mooi en degelijk. Alleen de driver die er bij zit is te dik. Mijn gatmaat was 70mm en de inbouwdiepte 32mm. Maar ik moest het beschermkapje verwijderen om met veel gepruts de driver door het gat tussen het plafond te krijgen. Plaatsing lamp ging verder soepel en solide.
Goed bedrijf snelle levering top
Prima advies gehad
was snel afgehandeld en snel verzonden.
Mooie spotjes en snel geleverd
Uitstekende service, snelle bezorging en scherpe prijzen. Absolute aanrader.
Snelle verzending en mooie spotjes. Blij mee!
Juiste keuze spots
Gevraagd welke spots ik moest toepassen en deze gebruikt