Vloerglijders

19.776 reviews in totaal

19.776 reviews since 30 jun 2023

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2023
vloerglijders.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service. Ook het deskundige en persoonlijke advies via verschillende kanalen wordt gewaardeerd. De levering is vaak de volgende dag en wordt zeer positief ervaren. De producten worden als stevig, duurzaam en functioneel beoordeeld en zijn eenvoudig te monteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en het brede assortiment met ruime keuze is voor veel klanten een groot pluspunt. Daarnaast wordt de website meestal als duidelijk en informatief ervaren. Enkele klanten merken op dat het overzicht op de website verbeterd kan worden.

ReviewsVloerglijders

R K
Rob k.

top advies top product

Heb voor de 2e maal bestelling gedaan bij "voerglijders" wat een top service - gebeld - doen alle moeite de juiste types te adviseren - nemen de tijd - loodsen je door de site En, je ontvangt met één werkdag het product, werkt vervolgens perfect Kortom, ik bestel alleen maar bij Vloerglijders Rob Koldenhof / Vaassen
teflon glijder rond 12-13 mm nog niet zo makkelijk vast te zetten op Freifrau Leya stoel met slede-onderstel. Uiteindelijk gelijmd met siliconenrubber, blijft goed zitten. Stoel glijdt ondanks teflon alleen goed met duwen, niet met trekken, stuitert dan, net als met originele plastic/hard rubber glijders. De ondergrond is een twee componenten gietvloer. Een vilten plakkertje onder uw teflon glijder werkt tot nog toe het beste.

Antwoord van Vloerglijders

Hi J.W. Martens, Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de teflon glijders lastig te bevestigen waren en op jouw gietvloer niet het gewenste glijresultaat geven. Het effect van een glijder kan inderdaad sterk verschillen per type vloer, stoel en de richting waarin de stoel wordt bewogen. Goed om te horen dat je met een vilten plakker onder de teflon glijder inmiddels een oplossing hebt gevonden die beter werkt. Mocht je nog op zoek zijn naar een duurzamere oplossing met vilt, dan denken we natuurlijk graag met je mee. Tom. Vloerglijders.nl

Solide matten

Zeer solide matten die door hun zware kwaliteit goed blijven liggen. De stevige borsteltjes bieden goede weerstand en vegende zolen goed schoon.
Goede informatie,….verzending is op tijd, ….klantvriendelijk,…goede gesprekken aan de telefoon en daar om de 5 Sterren Hartelijke groeten van Roelof uit Hoogeveen!!

Gewoon goed

2 x iets besteld. Beide keren heel snel en goed het product geleverd. Bij de levering van de laatste bestelling ontbrak een klein onderdeeltje (een borgringetje om een stiftje). Met de klantenservice gebeld. Tijdens het gesprek liep de mevrouw naar het magazijn om gelijk te kijken wat ik bedoelde. Bood gelijk aan om het betreffend onderdeel na te sturen. Ik hoefde niet thuis te blijven, want het paste door de brievenbus De dag erna lag het betreffende onderdeel in de brievenbus. Geen extra kosten verder. Prima, snelle, klantvriendelijke service. Goede producten, snelle levering, prima verpakt.
Heel fijn geholpen via de Whatts app, gelijk antwoord en goede service gehad. Netjes op tijd binnen gekregen en past perfect 👌. Absolute aanrader voor iedereen. Top 👍
Eerste keer verkeerde maat besteld. Dit werd per omgaande gecrediteerd en met creditfactuur terug gestort. Uitstekend! Tegelijk juiste maat besteld, volgende dag ontvangen. Prima service.
De vloerglijders waren aan het verkeerde adres bezorgd. Ik had doorgegeven: huisnummer 11F. Maar ze zijn afgeleverd aan huisnummer 11. Dat scheelt hier ongeveer 200 meter. Dit komt helaas wel vaker voor bij webshops. Niet alleen bij Vloerglijders dus. Maar ik vind het toch slordig. De vloerglijders zitten als gebeiteld. En dat is fijn. Hopelijk kunnen de stoelen hiermee weer een paar jaar vooruit.

Antwoord van Vloerglijders

Hi Erik, Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling bij huisnummer 11 is afgeleverd in plaats van bij 11F. Zeker als dat zo’n 200 meter scheelt, begrijpen we dat dit slordig overkomt. We nemen dit signaal mee richting de bezorging. Gelukkig horen we dat de vloerglijders zelf als gegoten zitten! We hopen dat de stoelen er inderdaad weer heel wat jaren mee vooruit kunnen. Tom, Vloerglijders.nl

super glijders

in tegenstelling tot de standaard viltjes vanaf fabriek, zijn jullie vloerglijders echt glijders. de stoelen zijn hierdoor veel makkelijker verplaatsbaar, ze glijden over de stenen vloer.

Gewoon geweldig!

Zeer prettige medewerker. Om 14.00 uur, met uitstekend advies, geholpen. Juiste producten de volgende dag in mijn brievenbus ontvangen! Gewoon geweldig!!

snel de bestelling ontvangen en voldoet aan verwachting

Supersnel de bestelling ontvangen. Vilt op rol is exact de goede breedte, laat makkelijk los van de beschermlaag en hecht meteen goed aan de blokjes onder onze stoelen.

Wat een prima product

Ik had ze zelf onlangs gekocht en was er erg tevreden over. Ze blijven goed zitten. Toen mijn zoon een woning kreeg zag ik dat hij plakkertjes had geplakt op de stoelpoten, daarom heb ik voor hem ook dezelfde pootbeschermers besteld en betaald en bij hem laten bezorgen. Ook hij is er erg blij mee en zal zeker ook mondreclame maken voor jullie artikel.

De zeer goede service!

Wat mij bijzonder goed beviel is de snelle en goede communicatie. De service en daarmee vertrouwen is zeer goed. In mijn geval het zonder pardon opnieuw toesturen van de artikelen, omdat PostNL de eerste zending niet geleverd had. Dit bedrijf is dus zeker een aanrader!
Na via de app contact te hebben gehad kreeg ik een passend advies. Besteld en echt razendsnel in huis. Er direct op gemonteerd, dit ging supermakkelijk. Nu geen beschadigingen meer op mn vloer.
De zwenkwieltjes van 2 jaar oude stoelen waren krom en draaiden slecht. De oude waren eenvoudig te verwijderen en gelijk nieuwe besteld. De nieuwe zien er degelijker uit, en zijn eenvoudig geïnstalleerd. En ze zijn snel geleverd, ik had ze de volgende dag in huis.

Vloerglijders voldoet aan mijn verwac

Mooie website en duidelijk, ook bij vragen snel en correct beantwoord. Ook snel geleverd na het bestellen van de goederen. Misschien de portokosten schrappen bij grotere bestellingen.

Goede bereikbaarheid en afwerking

Vloerglijders was goed telefonisch te bereiken en gaven een goed advies. Aflevering was heel snel. Ook bij de tweede bestelling ging het heel voorspoedig.
Om een advies te krijgen over wielen onder tafelstoelen heb ik gebeld. Advies was uitstekend, na vragen naar de specifieke omstandigheden, eigen ervaringen en uitleg van ons gebruik. Heb ik opgevolgd door de geadviseerde producten te bestelen. Zeer tevreden over de producten.
Helaas lukte het niet de bestelde wielen goed temomteren onder onze stoelen. Teruggestuurd en kregen binnen de kortste keren obs terug gestort. Klasse service.
Prima stoelpoot doppen. Daar diam. van 12mm wat krap bleek voor deze doppen, nogal wat moeite gekost bij montage. Met behulp van R hamer ze toch op z’n plaats gekregen. Glij kwaliteit perfect. Kom toch graag in bezit van 8 reserve vilt kussentjes.

Vloerglijders verkoopt sinds 2006 een groot aanbod vloerbeschermende artikelen. Sinds die tijd maken we jaarlijks duizenden mensen blij met de juiste bescherming. (Klantbeoordeling 4,9/5 uit 15.000+ b...