Vloerglijders

19.514 reviews in totaal   1.858 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service. Het deskundige, persoonlijke en proactieve advies, zowel telefonisch als via WhatsApp of e-mail, wordt gewaardeerd. De snelle levering is een groot pluspunt en vertragingen komen zelden voor. De kwaliteit van de producten wordt omschreven als uitstekend en duurzaam. Ook prijzen veel klanten het eenvoudige bestelproces, de duidelijke website en het makkelijke monteren van de producten. Sommige klanten merken op dat het kiezen van de juiste maat belangrijk is, omdat producten alleen goed en precies passen als de maten juist zijn.

ReviewsVloerglijders

Om een advies te krijgen over wielen onder tafelstoelen heb ik gebeld. Advies was uitstekend, na vragen naar de specifieke omstandigheden, eigen ervaringen en uitleg van ons gebruik. Heb ik opgevolgd door de geadviseerde producten te bestelen. Zeer tevreden over de producten.
Prima stoelpoot doppen. Daar diam. van 12mm wat krap bleek voor deze doppen, nogal wat moeite gekost bij montage. Met behulp van R hamer ze toch op z’n plaats gekregen. Glij kwaliteit perfect. Kom toch graag in bezit van 8 reserve vilt kussentjes.
Prima produkt, vloerglijders vervangen. Er ,aten 2 gritere maten in het zakje. Na mailcontact en aanvullende bestelling hebben ze er 2 extra bij gedaan. Top service!
Product gevonden op internet en omdat ik in de buurt werk zelf even opgehaald. Er werd meteen een account aangemaakt en kon de matten direct mee nemen. Mooie kwaliteit.
Super service! Via de whats app service helpen ze je met het bepalen van het juist product en super snel verzonden. Het is even een uitgave maar het is me alles waard!
supersnelle levering, goed telefonisch contact, geen computer. De telefoniste kon mijn oude bestelling opzoeken en herhalen ivm aankoop meer stoelen, erg tevreden.
De service is spectaculair goed te noemen, zonder moeilijke vragen te stellen.stuurden ze een neiuw artikel op, En dat het de volgnede dag al binnenkwam was helemaal bizar......, net op tijd voor onze vakantie.....!

Beantwoording mail en hoe te meten

Onze vragen werden dezelfde dag beantwoordt. En hoe ik de afstand/omtrek moest meten van stiften van de rol wieltjes werd heel simpel en duidelijk uitgelegd
Jullie kunnen weinig beter doen. Fijn telefonisch contact, behulpzaam en goede adviezen. Goede ervaring die ik zeker zal delen en aanbevelen.
Zeer goed geholpen bij het juiste artikel dmv whatsapp contact. De eerder bestelde foutieve artikelen netjes gecrediteerd na retourzending
Simpel te bevestigen, diameter stoelbuis opmeten wel/geen nippeltje en juiste maat kiezen en bestellen maar. Snel geleverd
Goede beschrijving van het wiel met duidelijke foto want we hadden geen referentie van het artikel en daardoor konden we goed vergelijken om het juiste te bestellen, wat dus gelukt is. Bijgevoegd op foto het gemonteerde wiel. Zeer tevreden!

goede kwaliteit

Niet echt goedkoop, maar wél een degelijk product. Mijn vorige vloerglijder zijn jaren meegegaan voordat er af en toe eentje begon te lossen. En dat voor stoelen die dagelijks over en weer geschoven worden. Stevig spul. Top product
E V
E.H. v.
Werkelijk niet tegeloven in 15 minuten 4 eetkamer stoelen van nieuwe glijders voorzien. Zelfs m n vrouw was enthousiast die normaal gesproken nog geen spijker in een plank kan slaan. Het zijn mooie kantelbare stevige glijders en bevallen ons Super!
Snelle levering en ook telefonisch support. Je krijg echt een persoon aan de lijn die je te woord staat. Heel prettig!
ik heb de vloerglijders voor de 2 maal besteld na ruim 1 jaar op laminaatvloer. de oude glijders maakten het bekende geluid als ze op raak raken en storend voor ons. Voor de geringe kosten hoef je dat niet te laten, ben zeer tevreden met de makkelijke en duidelijke manier van bestellen en de kwaliteit.

De juiste stoelpoot voorziening

O.b.v. foto' van de vloer en van de voorziening van de stoelpoot ontvingen wij 'doppen' geen krassen veroorzaken.
Binnen 24 uur kon ik de stoelen repareren met nieuwe vloerglijders. Prima passend en snel oude (defecte) te vervangen door nieuwe.
Snelle levering en zeer tevreden over het product. Nu 4 extra besteld( eerst 2 geprobeerd voor buizen frame)

Snelle levering en mooi product

Ik had de insteekdopjes met vilt besteld voor 19:00 en de volgende dag in huis! Ze pasten perfect in onze nieuwe stoelen! Alsof het ervoor gemaakt is. Wij zij blij.