Lucardi Juwelier Kampen

558 reviews in totaal   104 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de vriendelijkheid en het warme ontvangst van het personeel sterk. Het personeel wordt als zeer behulpzaam en meedenkend ervaren bij het maken van keuzes. Ook zijn klanten tevreden over de snelle service en de vlotte afhandeling van hun hulpvraag. Het ontvangen van goed en deskundig advies wordt door veel klanten als waardevol gezien. Verder wordt het assortiment omschreven als veelzijdig en zijn klanten blij met de leuke geschenkverpakking. Sommige klanten merken op dat de voorraad soms beperkt is. Daarnaast wordt er af en toe aangegeven dat de geschenkverpakking nog leuker kan.

ReviewsLucardi Juwelier Kampen

Aardig personeel
Ben in kampen geweest fijn geholpen goed advies gekregen
Zeer vriendelijke mensen
Netjes geholpen door een jonge dame. Vriendelijk tegen m’n kleinkinderen. Was een kadootje uitzoeken voor haar verjaardag. Helaas geen 10% gekregen van haar. Verpakken kan iets leuker vind ik het is een saai kadoktje om te geven.
Ondanks dat het zaterdag werden we vlug geholpen, de verkoopster ging ook enthousiast mee in het verhaal van mijn dochter over haar verjaardag.

Antwoord van Lucardi Juwelier Kampen

Hi Marjolein, Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! We waarderen het enorm dat je dit even hebt laten weten. 💜

Goed advies van de vriendelijke dames in de winkel

de dames in de winkel gaven mij goed advies, hadden geduld en hebben me prettig geholpen.
Snel geholpen en er wordt goed mee gedacht. En uiteraard zijn de prijzen ook zeer netjes.
Heel aardig geholpen ik wist zelf niet welke ringmaat ik nodig had en ze heeft rustig meegekeken. En ik wilde verschillende ringen passen waar helemaal niet moeilijk over gedaan werk. Ook een centrifugaal van diamanten echtheid gekregen.
Snelle hulp(ondanks dat de winkelmedewerker alleen stond) goed geholpen en kon (eerder dan verwacht) mijn bestelling weer ophalen. Super mooi resultaat!
Ik ben heel fijn geholpen om oorbellen te kopen en dat was zeer succesvol! Mijn inziens is het niet nodig om iets te veranderen aan de handelingswijze.
Heel fijn geholpen en behulpzaam 👍En personeel zijn aardig en super vriendelijk 🙏
Was een prachtige winkel, de keuze was reuze. Klantvriendelijk personeel.
Vriendelijke, duidelijke, meedenkende uitleg van het product en de vlotte afwikkeling van de koop
Vriendelijke personeel. Ze hebben mij goed geholpen!
De medewerkster naam de tijd voor ons en dacht met ons mee
Vandaag de Lucardi-winkel in Kampen bezocht. Het was best druk. Heel prettig werd ik geholpen door het personeel en professioneel stonden ze iedereen te woord. Het was een goede ervaring.
Bijzonder goed geholpen
Super fijn geholpen! Dochter is helemaal blij met haar nieuwe ringen! :)