600 reviews in totaal   114 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

600 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel. Ze waarderen dat het personeel actief meedenkt en behulpzaam is tijdens hun bezoek. De service wordt als vlot en efficiënt ervaren, waarbij klanten snel geholpen worden. Daarnaast zijn klanten tevreden over het duidelijke en deskundige advies dat ze ontvangen. Ook vinden zij de winkel schoon, overzichtelijk en prettig om in te verblijven. Klanten merken op dat het assortiment soms beperkt is.

ReviewsLucardi Juwelier Kampen

Goede service

Vriendelijke meedenkende verkoopster 👌

Vriendelijke meedenkende verkoopster 👌

Fijn geholpen

Mijn dochter wilde graag een horloge en een ring kopen. We zijn fijn geholpen. Ze mocht passen wat ze mooi vond en we kregen handige info erbij. Goed geslaagd gingen we naar huis
We zijn prima geholpen. De medewerksters was behulpzaam, rustig en dacht met ons mee. We zijn met een leuke aankoop de deur uitgegaan.
Verkoopster nam ruim de tijd om ons te adviseren. Prettige dame. Assortiment was matig. Veel artikelen waren uitverkocht. Jammer
Overzichtelijke vitrines , veel keus .
Alles was netjes heel lieve dames om te helpen dus en goed geholpen voor mij een 10
vriendelijke medewerkster, snel geholpen en korting wat wil je nog meer.
Prima geholpen, leuke prijsjes, beetje oude winkel.
goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen door de verkoopster!
Jullie zijn een goeie juwelier
Altijd goed en altijd mooi. Vanmiddag ook weer super geslaagd en zo fijn geholpen. Helemaal tevreden.
Goed geholpen in de winkel

Lucardi Juwelier Kampen

Kampen ligt in de regio IJsseldata, hier vindt je veel natuur en ook veel water. Kampen is een gezellige stad met een sfeervol en historisch centrum. Als je hier voor een dagje uit naar toe gaat, wor...