www.3Dprintportaal.nl- Logo - Reviews

106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden359 reviews in totaal

www.3Dprintportaal.nl- Logo - Reviews

www.3Dprintportaal.nl

106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden359 reviews in totaal

De reviews voor www.3Dprintportaal.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De printkwaliteit wordt doorgaans als uitstekend ervaren. De service wordt als persoonlijk en behulpzaam omschreven, met snelle en oplossingsgerichte reacties bij eventuele problemen. Ook de communicatie via WhatsApp of telefoon wordt geroemd om haar duidelijkheid, snelheid en vriendelijkheid. Verder wordt de prijs als eerlijk en acceptabel ervaren en zijn de meeste klanten tevreden over de verpakking. Sommige klanten merken op dat de afwerking of nabewerking van de producten beter kan. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen dat de prijzen aan de hoge kant zijn en dat de verpakking soms lichte schade vertoont of niet altijd voldoende bescherming biedt.

Reviews voor 3dprintportaal.nl

BN
Bastiaan n.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
bedankt voor je sterren
Print arrived with significant errors - unusable
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
We hebben dat model gecontroleerd en we hebben geen probleem gezien. Kunt u ons laten weten welk probleem u ondervindt? We willen u graag verder helpen als we begrijpen wat het probleem is.U kunt contact met ons opnemen via e-mail