Headsetwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Headsetwinkel.nl
Beoordelingen:

156 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.685 beoordelingen in totaal  

4,28
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Headsetwinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het 5e sterretje kan ik niet geven vanwege een misleidende mededeling op de webwinkel. Daar staat namelijk vermeld dat indien de bestelling voor 21:00u is gebeurd, dat de levering de volgende dag is. Dit is dus niet waar. Ik heb hem pas twee dagen later ontvangen. Bestelling was om 20:50h... Verder niets dan lof over het gemak van bestelling en de grote keuze van headsets.

de meest kritische beoordeling

22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering 1 tot 3 dagen. Vergeet het maar. totaal geen informatie omdat de levering later zal zijn. Klant onvriendelijk noemen ze dat. Chat optie staat meer uit dan aan. Na een week (7 dagen) maar eens gebeld, omdat de persoon die mij moest helpen zou ik terug gebeld worden. Niet dus. Hierna heb ik op het eind van de dag nog maar eens gebeld. Nu werd ik wel geholpen, was een foutje van het bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Headsetwinkel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leverings probleem netjes opgelost

Bij het artikel staat vermeld levering binnen 1-3 werkdagen. Echter dit duurde wat langer.. Ik ben gebeld door het bedrijf en deze hebben een nette oplossing gevonden
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was prima, snel. Maar bel je voor hulp/support dan is het jammer dat de tijd niet wordt genomen om te helpen. Jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor je review. Balen te horen dat je niet goed genoeg geholpen bent, dit is niet de bedoeling. We nemen contact met je op!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede service; je krijgt snel een reactie op je vraag of e-mail.
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor het delen van je ervaring!
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en levering, meedenkend
Beoordeling melden
GK
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed geholpen

Goede raad over wat ik nodig had.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed gerief en tot service !!!
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
6 feb. 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring!
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Wachtend op terugbetaling

Onduidelijke standaard mail ontvangen van headsetwinkel om meer als het reeds overgemaakte bedrag bij te betalen. Het sprak voor zich dat ik in dat geval opteerde voor een terugbetaling. Wel een bevestiging van headsetwinkel ontvangen van creditering, maar tot hiertoe heb ik dit bedrag nog niet ontvangen op m'n rekening.
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
2 dagen geleden
Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. We gaan uitzoeken hoe het precies zit en nemen contact met je op!
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na ruim een week bestelling nog steeds niet ontvangen...
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
6 feb. 2024
Bedankt voor je review. Jammer te zien dat je niet tevreden bent. We nemen contact met je op!
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk. Prima zoals het is.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juiste product en snel ontvangst.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service!
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima bedrijf

Gewoon goed.
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leveren headset

Er is een e-mail gestuurd dat de Axitour AXIWI HE-009 niet volgens de afgesproken levertijd te leveren is. En dat het nog niet bekend is wanneer wel. ER is een mogelijkheid tot alternatief aangeboden.
Beoordeling melden
Antwoord van Headsetwinkel.nl
19 dec. 2023
Onze excuses voor het uitstel van de levering van de Axitour AXIWI HE-009. We werken aan een snelle oplossing en informeren je spoedig over de nieuwe levertijd. Bedankt voor je begrip en geduld.