Headsetwinkel.nl

1.831 reviews in totaal   104 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2019

Headsetwinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn tevreden over de snelle levering en prijzen het ontvangen advies en de deskundigheid van het personeel. Ook wordt de productkwaliteit over het algemeen als goed beoordeeld. De service wordt vaak als prima of top ervaren. Er zijn echter klachten over het niet op voorraad zijn van producten en het gebrek aan alternatieven of duidelijke informatie rondom voorraden. Daarnaast wordt de communicatie soms als onvoldoende ervaren, vooral bij vertragingen of onduidelijkheden, en zijn er enkele opmerkingen over tegenvallende onderdelen en niet nagekomen beloften.

ReviewsHeadsetwinkel.nl

C S
C S.
Weer een goed advies, zoals ik gewend ben. Prima headset.
Snelle levering.
Correcte levering en verzending.
snelle levering en prima product, netjes verpakt.
Wat besteld is werd snel geleverd, wat wil je nog meer.
Het verzenden van 2 oorhoesjes voor een headset had ook gewoon in een envelop verzonden kunnen worden ipv een doosje.
onderdeel bestel en betaald en dan te horen krijgen dat t niet op voorraad is en ook voorlopig niet meer komt. En ook geen vervanging aangeboden gekregen.

Antwoord van Headsetwinkel.nl

Bedankt voor je review Conny. Jammer om te horen dat je bestelling uiteindelijk is geannuleerd vanwege de levertijd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. We nemen je feedback mee om onze voorraadcommunicatie en informatie over levertijden verder te verbeteren.

Goede communicatie

Netje bezorgt en kon de headset direct gebruiken.
geen voorraad slecht oplossing medewerker luisterd niet naar mijn behoeft maar laat mijn meer betalen waar ik niet om gevraagd heb.

Antwoord van Headsetwinkel.nl

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hebben je bestelling inmiddels geannuleerd zoals verzocht en nemen je feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.
prima service, snelle levering