Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de behulpzame en deskundige klantenservice, het duidelijke advies en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen gemeld, waaronder vertragingen bij de levering, niet ontvangen pakketten, gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice en teleurstelling over specifieke productonderdelen zoals de microfoon.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHeadsetwinkel.nl
Het verzenden van 2 oorhoesjes voor een headset had ook gewoon in een envelop verzonden kunnen worden ipv een doosje.
Netje bezorgt en kon de headset direct gebruiken.
snel en behul;pzaam, topservice!!
Correcte en snelle levering
prima service, snelle levering
snel te vinden als je zoekt naar oorschuimpjes en snel geleverd
Vooruitbetalen beter meegeven indien je op rekening zou kunnen kopen als bedrijf
Juiste headset voor cabriorijders!!
Marnix heeft mij de juiste headset aangeboden (EPOS Impact 1061T ANC) om tijdens mijn autoritten in een cabrio ook zakelijke telefoontjes en of meetings in Teams goed en professioneel te kunnen houden. Mijn collega's en klanten ervaren het geluid alsof ik nu gewoon achter een bureau zit te bellen i.p.v. dat ze een hoop irritante windruis en omgevingsgeluid horen. Dankjewel!
Meer informatie wat betreft de levering
Beoordeling jabra headset
Duidelijke website, juiste product geleverd en een snelle levering. Werken al jaren met deze headset. Nu één extra gekocht voor een nieuwe werkplek