Headsetwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Headsetwinkel.nlReviews

: 1.470Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Headsetwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Headsetwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Headsetwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Headsetwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Headsetwinkel.nl

182 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.470 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 okt. 2022
Dit is de tweede keer dat ik bestel bij headsetwinkel.nl. Ik vind het advies uitgebreid; er wordt goed meegedacht en de tijd genomen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 okt. 2022
Op de website stond een levertijd van 1-3 werkdagen, heb zelf na een week moeten bellen waar het bleef. Zou nog weekje extra duren. Ruim na die week maar weer gebeld, levertijd verschoof weer 3 weken op. Na wat gemopper van mijn kant beloofde de medewerker bij inkoop navraag te gaan doen. netjes even later telefoontje dat het toch leverbaar was en dag later in huis.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Headsetwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
Duidelijke website, uitgebreide keuze, makkelijk bestellen, snelle levering (volgens afspraak) en in een deugdelijke verpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Foutje bij levering 1 product besteld 3 producten ontvangen :-) 2 terug gestuurd ik wacht nog op de tegemoetkoming… 😉
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Juiste product, goede omschrijving, snel geleverd, goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snelle levering, correct contact, gemakkelijke website/webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
de juiste accu voor wat oudere headset, goed gedaan dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
het enige is.... sneller leveren..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Jullie zijn snel met bezorgen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Was allemaal snel geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden