Headsetwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Headsetwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Headsetwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Headsetwinkel.nl

209 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.547 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

6 okt. 2022
Dit is de tweede keer dat ik bestel bij headsetwinkel.nl. Ik vind het advies uitgebreid; er wordt goed meegedacht en de tijd genomen.

de meest kritische beoordeling

26 okt. 2022
Op de website stond een levertijd van 1-3 werkdagen, heb zelf na een week moeten bellen waar het bleef. Zou nog weekje extra duren. Ruim na die week maar weer gebeld, levertijd verschoof weer 3 weken op. Na wat gemopper van mijn kant beloofde de medewerker bij inkoop navraag te gaan doen. netjes even later telefoontje dat het toch leverbaar was en dag later in huis.

Beoordelingen voor Headsetwinkel.nl

6 mrt. 2023
Eerst advies gevraagd over het product en ben daarbij goed geholpen. Daarna heb ik het product besteld. Het werd zeer snel en netjes verstuurd.
Op afstand een goede headset kopen gaat bij hen goed. Ze meten de binnenkant zelfs de binnenkant voor je op zodat je zeker weet dat ie past.
Normale levering, niet zo'n idiote " vandaag besteld, morgen geleverd". Alsof je leven van een headset afhangt.
Het product werkt goed en was snel geleverd.
28 feb. 2023
Gisteren besteld, vandaag in huis! Top!
Snel en goed
10 mrt. 2023
8 mrt. 2023
5 mrt. 2023
3 mrt. 2023
helaas kan ik nog geen goede beoordeling geven, er is nog niets geleverd. bij het bestellen ( product op voorraad ) was er 3 dagen levertijd , na 4 dagen een bericht dat het nog een aantal dagen gaat duren.
24 feb. 2023
Bestelling geplaats werden netjes telefonisch geïnformeerd dat zij de levertijd niet aan konden houden en of het een probleem was dat dit later geleverd werd. super service
22 feb. 2023
Snelle duidelijke communicatie bij het beantwoorden van mijn vraag. Oplossing was daarbij geweldig. Ik kende ze nog niet maar ga hier zeker vaker bestellen.
31 jan. 2023
Zeer snelle levering van de bestelde artikelen. Alles was in orde. Ook op de website was alles goed te vinden
23 feb. 2023
Uiteindelijk is de bestelling naar alle tevredenheid goed gegaan! Dank voor de service
9 feb. 2023
Goede communicatie over artikel dat niet meer leverbaar was, goed alternatief aangeboden
1 feb. 2023
Gewoon doen wat je zegt tegen een erg goede prijs en netjes verpakt. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
16 feb. 2023
Headsetwinkel doet wat zij beloofd.