Laptop Centrum B.V

113 reviews in totaal   43 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering en waarderen de scherpe prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en snel ervaren bij vragen of problemen. Daarnaast worden de staat en prestaties van de laptops regelmatig geprezen. Aan de andere kant geven sommige klanten aan dat de bezorging en retourafhandeling soms niet vlekkeloos verlopen. Ook zijn er klachten over ontvangen laptops die niet overeenkomen met de beloofde specificaties of die bij aankomst beschadigd zijn, wat tot teleurstelling leidt.

ReviewsLaptop Centrum B.V

Mooie refurbished laptop, nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Scherpe prijs, echt waar voor mijn geld. Snel verstuurd en afgeleverd. Ben zeer tevreden.
Ondanks verkeerde levering netjes en correct behandeld. Product perfect verpakt en ziet er heel netjes uit. Net nieuw👍

Zeer prettig bedrijf.

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Computer ziet er prima uit en was met 2 dagen binnen. Toen de installatie mij problemen gaf, kon ik met mijn vragen bij hen terecht. Vaak kreeg ik binnen een half uur het juiste advies gemaild. Zeer tevreden dus!!!!

Lage beoordeling in de reviews

Ik keek pas na de opdracht tot bestellen naar de Reviews en schrok toch wel een beetje. Echter keurig binnen de opgegeven tijd en laptop functioneert goed en is niet beschadigd. Ben blij dat het goed is afgelopen.
J B
JCF B.
Rotterdam
Laptop was snel geleverd. Laptop is lekker snel ik heb 16 gb bij gezet nu 32 bg . Goede laptop va n het merk Lenovo.

Laptop bevalt prima, klacht over GLS NL

Laptop bevalt prima. Maar een klacht over de bezorging van GLS NL: ik was onverhoopt even niet thuis en ze hebben het pakket (een doos met daarop vermeld Laptopcentrum) bij mij op de deurmat buiten neergezet. Dus gewoon op straat, iedereen kon zien dat in de doos een laptop zat. Gelukkig heeft mijn buurman de doos zien staan en 'm zelf naar binnen gehaald
Snelle levering, goed product, deed volledig aan de verwachting! Klopt exact volgens specificaties in de advertentie.
Alles doet het en ik heb gekregen wat op de site stond
Super computer aan een goede prijs. Enkel vind ik het jammer dat ik geb aangeduid dat ik een azerty toetsenbord wilde en ze hebben gewoon een qwerty toetsenbord aangepast naar azerty. Hierdoor zijn een heleboel toetsen overplakt met stickers en niet leesbaar door de toetsenbordverlichting.
Snelle levering en je krijgt wat je koopt. Dit is een fijne shop en voor mij de 3e keer dat ik hier een laptop bestel
Een hele goede klantenservice. Je wordt perfect geholpen. De levering was snel en over de laptop zijn heel erg tevreden.
Ik heb al vaker hardware gekocht en altijd naar volle tevredenheid. Ook als er een probleem is. Nu kreeg ik een melding bij het opstarten van de laptop die niet wegging. Mail gestuurd en binnen een dag reactie met oplossing!

Netjes geholpen en goede producten

Netjes geholpen. Mooi product. Al mijn tweede refurbished laptop via hen. De eerste zes jaar mee gedaan...
Snelle levering. Prima laptops. De eerste had teveel zichtbare schade aan scherm. Prima opgelost dus compliment.
De snelle levering goed verpakt. Keurige laptop en installatie zonder problemen.