Prenatal.nl

8.611 reviews in totaal

8.611 reviews since 21 dec 2018

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de mooie en duurzame productkwaliteit en de vriendelijke, behulpzame service van het personeel. Ook het ruime en overzichtelijke assortiment valt in de smaak en de prijzen worden doorgaans als goed en betaalbaar ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren problemen met deelleveringen en vertraagde bezorging. Daarnaast zijn er klachten over beperkte beschikbaarheid van maten en winkels. Verder wordt er regelmatig melding gemaakt van onduidelijkheden, technische problemen en het gebruiksgemak van de website en webshop. Ook zijn er opmerkingen over prijsdalingen na aankoop en kortingsacties.

ReviewsPrenatal.nl

Tevreden !!

Alles wat je besteld wordt keurig verpakt en snel verzonden, als er vertraging bij de leverancier is volgt er al snel een mailtje, zeer correct!!

Antwoord van Prenatal.nl

Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
Goeie degelijke babyphone

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
Goede uitleg

Mooi dik pak.

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
Snelle levering. Mooie kwalitatief goede producten

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

Altijd blij!

De winkel zag er erg netjes uit! Alles wat ik nodig had was op voorraad. Geen lange rij bij de kassa.

Antwoord van Prenatal.nl

Wat fijn om te horen dat je bent geslaagd in één van onze fysieke winkels. Veel plezier gewenst met de aankopen! Liefs, Prénatal

Naar verwachting

werd geleverd volgens verwachting. artikelen zijn altijd goed en van goede kwaliteit. het kost soms wat meer, maar gaat ook goed mee.

Goede prijs snelle levering

Antwoord van Prenatal.nl

Uiterst vriendelijke medewerkster die mee dacht en mee hielp

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat onze collega met je heeft meegedacht.
J R
J R.
Gewoon heel goede kwaliteit.

Antwoord van Prenatal.nl

Makkelijk besteld en snel geleverd! Alle kleding goed voor mn kleinzoon

Antwoord van Prenatal.nl

Fijn dat artikelen snel zijn uitgeleverd, wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs Prenatal

Antwoord van Prenatal.nl

Ruime collectie baby- en kinderkleding vanaf maat 44 t/m 116. Modieuze zwangerschapskleding en accessoires. Van kinderwagens, autostoelen en draagzakken tot en met beddengoed en speelgoed. Meer dan 10...