Lucardi Juwelier Ridderkerk

333 reviews in totaal   49 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de vriendelijke en hartelijke houding van het personeel, evenals de bereidheid van medewerkers om extra moeite te doen bij het oplossen van vragen of problemen. De snelheid van de service wordt vaak als positief ervaren en de deskundigheid en kennis van de medewerkers worden gewaardeerd. Ook wordt het op prijs gesteld dat medewerkers tijd nemen voor de klant, wat bijdraagt aan een hoge algemene tevredenheid over de service. Problemen worden effectief opgelost, zelfs bij ingewikkelde vragen of situaties. Toch wordt de deskundigheid van medewerkers soms genoemd als een verbeterpunt en kan het voorkomen dat bij drukte niet altijd voldoende tijd aan iedere klant besteed wordt. Daarnaast zijn er in enkele gevallen teleurstellingen als problemen niet naar verwachting worden opgelost.

ReviewsLucardi Juwelier Ridderkerk

Blij met aankoop, maar wel een tip voor de winkel

Ik ben blij met de zilveren oorbellen voor mijn dochtertje. De verkoopster zei dat ze wel vrij moeilijk ingingen (want ringetjes zonder klep sluitinkje) en daar had ze gelijk in. Het voordeel is dat ze waarschijnlijk wel goed blijven zitten en niet zo snel uit zullen gaan, wat bij eerdere oorbellen vaker gebeurde. De verkoopster stond alleen in de winkel en er waren best wat klanten, waardoor ze niet echt de tijd had om echt te helpen. Dat vond ze zelf ook jammer, maar in de middag kwam pas een andere collega. We zijn dus blij met de aankoop, maar denken dat de winkel nog beter kan inzetten op persoonlijk contact door in ieder geval 2 personeelsleden in te zetten.

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

Bedankt voor je uitgebreide en fijne feedback. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de zilveren oorbellen voor je dochtertje en dat de verkoopster goed heeft meegedacht over de keuze. Jammer dat het door de drukte wat lastiger was om uitgebreid geholpen te worden; we begrijpen hoe belangrijk persoonlijke aandacht is bij het uitzoeken van een sieraad. We nemen je opmerking over de bezetting in de winkel mee en hopen jullie in de toekomst weer met alle aandacht te mogen helpen. Team Lucardi
De winkel is al heel mooi netjes en verleidelijk en de kwalititeiten van de sierades zijn goed altijd blij met het resultaat verder word je ook heel vriendelijk door de winkel medewerkers geholpen. Het is raadzaam voor een ieder.
Goede service, mijn kleindochter haar gaatjes in haar oren waren dicht gegaan. We dachten dat we nieuwe gaatjes moesten schieten maar de dames van Lucardi Ridderkerk hebben ze voorzichtig doorgeprikt, nieuwe oorbellen er in en klaar. Bedankt dames. Kleindochter weer helemaal happy.
De service van de dames was top! Ze namen de tijd voor mij en dat voelde heel fijn. Ook vind ik de winkel overzichtelijk, van duurdere sieraden tot sieraden die ik als kadootje kan geven.
Prima service door medewerksters van Lucardi in Ridderkerk al is het maar voor het vervangen van een horlogebatterij. Vriendelijke omgang met klant !
Mooi horloge gekocht vandaag, en vriendelijk geholpen door de verkoopster!

Voelen ons welkom

We werden heel hartelijk en open ontvangen , we werden ook gelijk geholpen , hele vriendelijke service. Een praatje gemaakt voor de gezelligheid . komen zeker graag terug
Het is super fijn om als member bij elke aankoop een leuke korting te krijgen!
Een ongeïnteresseerde verkoopster, ging niet van zelf.

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

Dank je wel voor je feedback, en jammer om te lezen dat je de service als ongeïnteresseerd hebt ervaren. Dat is niet de beleving die we willen bieden in onze winkels. We nemen je reactie serieus en geven dit intern door zodat we hier aandacht aan kunnen besteden. Mocht je dit verder willen toelichten, dan kun je ons bereiken via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl). Team Lucardi
Het voorkomen mag professioneler, kennis mag opgekrikt. Wel erg aardige dames die je echt willen helpen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je de dames als erg vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Tegelijk nemen we je opmerking over de professionaliteit en productkennis serieus en geven we dit intern door om onze service verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in de winkel helpen en een nog betere ervaring bieden. Team Lucardi
Vriendelijk personeel
Goed geholpen
Vriendelijke dames en heel fijn geholpen!

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

Beste Channa, Bedankt voor je beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om ons 3 sterren te geven. We horen graag wat we kunnen doen om je ervaring verder te verbeteren, zodat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Team Lucardi.