Lucardi Juwelier Ridderkerk

333 reviews in totaal   49 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de vriendelijke en hartelijke houding van het personeel, evenals de bereidheid van medewerkers om extra moeite te doen bij het oplossen van vragen of problemen. De snelheid van de service wordt vaak als positief ervaren en de deskundigheid en kennis van de medewerkers worden gewaardeerd. Ook wordt het op prijs gesteld dat medewerkers tijd nemen voor de klant, wat bijdraagt aan een hoge algemene tevredenheid over de service. Problemen worden effectief opgelost, zelfs bij ingewikkelde vragen of situaties. Toch wordt de deskundigheid van medewerkers soms genoemd als een verbeterpunt en kan het voorkomen dat bij drukte niet altijd voldoende tijd aan iedere klant besteed wordt. Daarnaast zijn er in enkele gevallen teleurstellingen als problemen niet naar verwachting worden opgelost.

ReviewsLucardi Juwelier Ridderkerk

Geldige cadeaubon geweigerd

Ik had een cadeaubon voor moederdag gehad van wonderboxgiftcards waarop duidelijk stond dat hij geldig is bij Lucardi. Hij was door mijn kinderen ook speciaal gegeven omdat ik oorbellen had gezien bij jullie. Nog extra gecheckt op de site van de bon en Lucardi staat er duidelijk bij. Hij werd tot mijn verbazing nu dus geweigerd bij jullie. Heel frustrerend.

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je cadeaubon in onze winkel niet geaccepteerd werd, terwijl Lucardi wel als deelnemende winkel vermeld staat. We begrijpen goed dat dit extra teleurstellend is, zeker omdat het een Moederdagcadeau van je kinderen was en je speciaal oorbellen bij ons had uitgezocht. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl) en hierbij eventueel een foto van de cadeaubon mee te sturen, zodat we dit verder voor je kunnen uitzoeken en je zo goed mogelijk kunnen helpen. Team Lucardi.

Vriendelijk en erg behulpzaam

Vroeg om hulp en errd gelijk geholpen! Super vriendelijk en snel geholpen!

Tijd voor mij genomen.

Ik kwam met een ietwat ingewikkelde vraag. Mijn beurt afgewacht en toen werd ik goed geholpen en deed de verkoopster wat ik vroeg.
Fijn geholpen door super vriendelijke medewerkster ,die alleen in de winkel was en het best druk was in de winkel . Maar zij naam toch de tijd om ons te helpen
Personeel vriendelijke en behulpzaam

Gaatjes schieten

Wij hebben gaatje laten schieten voor mijn dochter en wat waren de verkoopsters geduldig en aardig. We zijn super snel en netjes geholpen

Netjes geholpen.

Er was niemand in de winkel toen ik op zoek was naar een sieraad. Later kwam er iemand en die heeft mij keurig geholpen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Ridderkerk

💜
Goed advies en persoonlijke aandacht gehad bij het uitzoeken van een horloge voor onze dochter. Heel fijn geholpen.
Medewerkers zijn niet vriendelijk en doen zijn best niet om de cliënten te helpen
Aanbod wat beperkt maar verder de bedinging was prettig. netjes geholpen. Een mooie set sierraden kunnen kopen.
Ik ben vriendelijk en snel geholpen.
Snelle en efficiënte afhandeling van vervanging van de batterij van mijn telefoon.
Heel klantvriendelijk begrijpend en netjes
D V
Don v.
Gaatjes schieten, professioneel en zonder gedoe!
Ik ben heel goed geholpen. Ze staan voor je klaar
Vriendelijk geholpen ,en passend gemaakt
Leuke medewerkers en erg behulpzaam