dochorse.nl

7.462 reviews in totaal   983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, scherpe prijzen en regelmatige kortingsacties. Ook de productkwaliteit wordt over het algemeen als goed beoordeeld, met lof voor het ruime assortiment, de duurzaamheid en de beschikbaarheid van producten. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast worden duidelijke communicatie en een soepel retourproces gewaardeerd. Toch zijn er enkele punten van verbetering. Sommige klanten melden vertragingen bij de levering en niet nagekomen beloften. Er zijn klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en trage reacties. Ook wordt het gebrek aan updates bij vertragingen of voorraadproblemen genoemd. Verder ervaren sommige klanten onduidelijkheid of striktheid bij het retourproces en zijn er soms producten niet op voorraad.

Reviewsdochorse.nl

Fantastisch bedrijf! Ze hebben goeie artikelen en het fijnste van alles: het wordt echt super snel bezorgd!! Uitermate tevreden!

Antwoord van dochorse.nl

Hallo Misha, dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten én de snelle levering. Daar doen we het voor. We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, DocHorse Team
J B
Jan B.
duidelijk en betrouwbaar we kunnen er op rekenen en dat is tegenwoordig best lastig
Bestelling was vanuit hun netjes op tijd alleen jammer dat post nl er dan langer over doen. Maar daar kan doctors niets aan doen

Antwoord van dochorse.nl

Hoi Claudia, Fijn dat de bestelling bij ons netjes op tijd is verzonden. Jammer dat het daarna bij PostNL wat langer heeft geduurd, dat is altijd even vervelend als je op je pakket wacht. Met vriendelijke groet, Team DocHorse
Goed bedrijf, genoeg artikelen beschikbaar. Je merkt dat het bedrijf flink gegroeid is waardoor minder persoonlijk.
Even een mail of berichtje sturen als iets niet voorradig. Klant op de hoogte houden over de bestelling.
Snelle levering, scherpe prijzen en volgens mij alles wel op voorraad
telefonisch contact met Dochorse over het product is prima. De belofte van vandaag voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden, klopt niet helemaal.

Antwoord van dochorse.nl

Beste Claudette, Dank voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat het telefonische contact goed is verlopen. We begrijpen je opmerking over de levertijd en excuses als dit niet volledig aan de verwachting heeft voldaan. In de meeste gevallen lukt verzending dezelfde dag, maar in enkele situaties (zoals drukte of voorraadcontrole) kan dit afwijken. We nemen je feedback mee om dit verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, DocHorse
M D
Monique D.
Snelle levering. Ruime keuze aan producten. Ook fijn dat je over het tijdstip van de levering op de hoogte wordt gehouden.
E W
Ellen W.
Snelle verzending en bij vragen een snel, goed en duidelijk antwoord!

Goede verzending.

Dankzij een leuke actie heb ik een onderdeken besteld van hetzelfde merk van alle andere dekens die ik al heb voor mijn paard. Net als de vorige bestellingen is ook deze netjes op tijd verstuurd en kreeg ik alle informatie over de bestelling via de mail.

Antwoord van dochorse.nl

Dank je wel voor je beoordeling en je bezoek.
WE BLIJVEN AL JAREN LANG HEEL TROUW AAN DOC HORSE !! ALTIJD HEEL TEVREDEN OVER GANS DE LIJN ! ONS ADOPTIEPAARD HEEL GELUKKIG EN STRAALT VAN ALLES WAT IK VOOR HEM KOOP !!! TOT DE VOLGENDE BESTELLINGEN !!!

Goede en snelle levering

Snelle levering, slim verpakt, en goede prijs. Wat wil een paardenmens nog meer.
Goede omschrijving van de artikelen, producten met aandacht voor een gezond en blij paard! Scherpe prijzen, snelle levering leuke acties en kortingen.
Dochorse is een fijn bedrijf dat altijd up to date is met de voorraad, snel levert en duidelijk communiceert.

Antwoord van dochorse.nl

Beste Coby van der Wijk, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze voorraad, snelle levering en duidelijke communicatie zo waardeert. We zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, DocHorse Team
Het advies en de kortingen , persoonlijk zou ik deelverzendingen helemaal top vinden daar ik soms voor verschillende mensen bestel

Klantenservice

Jullie klantenservice is super! Heel tevreden over het contact met jullie.

Positief!

Tot nu toe altijd alle bestellingen snel en compleet ontvangen, bij problemen adequate oplossingen geboden en door de acties tegen leuke prijzen aankopen kunnen doen.

Antwoord van dochorse.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat uw bestellingen steeds snel en compleet worden geleverd en dat eventuele problemen naar tevredenheid zijn opgelost. Ook goed om te lezen dat u profiteert van onze acties. Wij helpen u in de toekomst graag weer verder.
Fijn geholpen met de juiste maat. Snel geleverd, mooie korting
Snelle afhandeling van de bestelling. De volgende dag al geleverd.
Fijne webwinkel, altijd snelle verzending. Vind het alleen jammer dat je sinds kort moet bijbetalen om thuis te laten bezorgen

Antwoord van dochorse.nl

Hoi, Bedankt voor je review en je terugkoppeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. We begrijpen je opmerking over de bezorgkosten en nemen dit mee in onze evaluatie. Met vriendelijke groet, Team DocHorse