Budgettrophy

3.310 reviews in totaal   3.204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 jun 2025

budgettrophy.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle en zorgvuldige levering, de hoge of verwachte kwaliteit van de producten, de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook worden de mogelijkheden tot personalisatie gewaardeerd en wordt het bestelproces meestal als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. De producten zijn volgens de meeste klanten goed en veilig verpakt, en de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, snel en oplossingsgericht omschreven. Toch zijn er enkele punten voor verbetering: zo wordt soms vertraging of een probleem met de bezorgdienst gemeld en zijn er klachten over beschadigingen of mindere afwerking van producten. De verzendkosten worden af en toe als (te) hoog ervaren en sommigen vinden het personalisatieproces onduidelijk. Daarnaast zijn er meldingen van trage of onbereikbare communicatie bij de klantenservice en noemen enkele klanten onduidelijkheden of beperkte opties in het bestelproces.

ReviewsBudgettrophy

Great service and trophies

The trophies look great! Above all, I made a mistake and you were extremely flexible and helpful, making sure they arrive on time! Thank you!

De “trophy’s” zijn helemaal goed, bezorging DHL klote

De “trophy’s” zijn helemaal goed! Mijn advies aan zou zijn dat jullie zsm afstappen van bezorging door DHL. Op eerste aflevermoment kwamen ze niet opdagen (met melding dat er niet opengedaan werd ver na het aangekondigde moment van bezorging). Daardoor kan ik de trophy niet op vaderdag kado doen, helaas.
Geheel volgens de bestelling, met de juiste graveringen, zeer snel zorgvuldig ingepakt en bezorgd. De afhandeling van de bestelling kan niet beter uitgevoerd worden. Heel goed verpakt. Hebben het over 2 weken nodig, dus goed op tijd. Top !!!
Makkelijk te ontwerpen, verschillende ontwerpen binnen 1 bestelling en snel verstuurd. En dat allemaal voor een goede prijs kwaliteit.

Custom prijs, ietwat plastic gevoel

Fijn dat je zelf een afbeelding en een eigen tekst kunt laten plaatsen. De kwaliteit is wel wat minder dan verwacht om eerlijk te zijn, het voelt echt als goedkoop plastic
The quality of the trophies and medals was excellent, and they looked even better than expected. The delivery was fast, and everything was securely packed, so all items arrived in perfect condition.
De bezorging door DHL was ronduit slecht. Bezorger was hier 20 minuten in zijn auto aan het zoeken en kon het niet vinden. Is toen weer weg gereden en daarna heb ik niets meer gehoord. Ook geen berichten meer gekregen. Toen heb ik Budgettrophy maar weer gebeld. Daar werd verteld dat de bezorger aangegeven had dat het onbestelbaar was omdat de ontvanger het niet aan wilde nemen. Ronduit een vette leugen. Bovendien was het een eenvoudig brievenbuspakketje.
De perfecte communicatie, de stiptheid van levering, zowel door jullie als de bezorger (B-post) waarvoor uiteraard, hartelijk dank. Volgende bestelling staat al op stapel! Raymond Fonteyn, Secretaris/Penningmeester Provinciaal Verbond Antwerpen Handboogschieten
Wij komen regelmatig onze medailles en bekers. Alles verloopt prima. 1x beschadigde beker ontvangen, hij werd onmiddellijk opgestuurd nog dezelfde dag.
Vlotte bestelling en verzending. Snel ontvangst (binnen de 2à3 werkdagen). De trofeeën waren zoals verwacht en vielen in smaak bij de winnaars.

Supersnelle service, precies wat je nodig hebt!

Omdat je vaak pas op het laatste moment weet of je kampioen wordt, moet alles snel geregeld worden. Daarom was ik extra blij met de snelheid van Budgettrophy. Zondag besteld en dinsdag al in huis – echt top! Snelle levering, duidelijke communicatie en precies wat je nodig hebt op zo’n moment. Zeker een aanrader!
Prima en snelle service. Ook oplossen bij een defect. Top. Verzendkosten aan de hoge kant. Daarom had ik wel wat coulance en flexibiliteit verwacht toen bleek dat ik iets net niet genoeg besteld had. Zelfs niet als er sowieso nog iets extra’s nagestuurd moest worden onder garantie. Dan denk ik stuur tegen wat betaling even mee.
Het team contacteerde me nog om feedback op te volgen. De prijzen kwamen uiteindelijk te laat. Maar dat lag eerder aan mezelf.
Ik vond bestellen best eng. Ik had er nog nooit van gehoord en dan geef je best wat (gemeenschaps)geld uit. Maar heel tevreden met wat we kregen! Echt leuk en ze hebben gedaan wat ze beloofden.
Fijne prijzen, goede opties. Jammere is alleen dat ik een medaille had gekozen die de volgende dag bezorgd zou worden. Ook aangevinkt dat ik ze zelf samen zou stellen. Helaas kreeg ik ze pas twee dagen later. Gelukkig net op tijd, maar wel jammer dat het niet de volgende dag was zoals beloofd.

Te kleine medailles

Ik had medailles besteld en ik vond ze wel erg klein. Ik had ook bekers besteld, en daarbij moest ik eerst aanklikken dat ik de 13 cm hoogte wilde (er was maar 1 optie, maar daarmee was ik me wel bewust hoe groot het was). Verder heb ik dus nu piepkleine medailletjes gekocht. Ik geneerde me dood bij de andere teams en heb dus zelf alles maar betaald, want ik vond niet dat ik hier geld van mocht vragen bij mijn andere collega's.
Heel tof dat je niet alleen kunt personaliseren met tekst, maar ook met een foto. Een blikvanger in de interieurs van échte winnaars!

Teamtroffees

Voor de teamleden duplicaten besteld van de gewonnen troffees. Wat zijn ze mooi!!!! Nu heeft elk teamlid er eentje om op z'n kast te zetten.
Fantastische service ! Bestelling in 2 delen (met 1 dag verschil) gedaan en allés binnen de aangekondigde termijn geleverd (5 werkdagen : gegarandeerd verstuurd zoals aangekondigd en -verrassend genoeg gezien eerdere ervaringen- geleverd binnen de 5 werkdagen !
het enige wat jamer is dat als je net voor het weekend een bestelling plaatst en je komt er achter dat je wat vergeten bent en wil na bestellen dat er dan ook weer verzendkosten door berekend worden