45 reviews in totaal   45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

45 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 30 jan 2026

mokkaland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten geven aan dat de snelheid en betrouwbaarheid van de levering vaak positief worden ervaren. Ook wordt de prijs of prijs/kwaliteit-verhouding als gunstig gezien. Daarnaast wordt een oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. Sommige klanten melden echter negatieve ervaringen met vertraagde of niet-ontvangen bestellingen. Ook zijn er klachten over gebrekkige communicatie of trage afhandeling door de klantenservice.

Reviewsmokkaland.nl

mis communicatie is opgelost dank je wel
Niet kunnen betalen met Ideal/Weru. Als je niet in het bezit bent van een Creditcard is het onmogelijk om te kunnen bestellen. Jammer dat het niet mogelijk is met Ideal/Weru
Snel en goed
Ik heb mijn pakketje tot Op heden niet ontvangen

Antwoord van mokkaland.nl

Hoi Nicky, Waarom heb je ons niet laten weten dat je het pakket niet hebt ontvangen? Dan hadden we je natuurlijk kunnen helpen! We sturen je uiteraard een nieuw pakket toe. Ik neem vervolgens contact op met GLS over het eerste pakket, zodat jij er verder geen gedoe mee hebt. Ik heb je een e-mail gestuurd, zodat we het daar verder kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Tobias, support
snelle levering
Snelle levering en goede koffie 👍🏻
Snelle goede bezorging!
Ik heb nog steeds de koffie nog niet binnen. Week geleden besteld.

Antwoord van mokkaland.nl

Goedendag, Excuses voor mijn late reactie. Mijn naam is Tobias en ik ben verantwoordelijk voor de klantenservice van Mokkaland.nl. Je pakket heeft helaas een flinke omweg gemaakt bij GLS. Dat kunnen we alleen maar betreuren. Volgens de tracking is het pakket uiteindelijk met enkele dagen vertraging bezorgd. Ik hoop natuurlijk dat je inmiddels toch blij bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Tobias Support Mokkaland.nl
Snel en goed geregeld
De snelheid
ik heb mijn bestelling nooit gehad😡