Knivesandtools.nl

2.150 reviews in totaal   876 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, vaak al de volgende dag na bestelling. De kwaliteit van de producten wordt hoog gewaardeerd en voldoet aan de verwachtingen. Ook de service wordt als uitmuntend ervaren, dankzij behulpzame medewerkers en een correcte afhandeling van vragen en problemen. Klanten vinden de website overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te gebruiken, met uitgebreide productinformatie. De betrouwbaarheid van het bedrijf wordt vaak genoemd, met klanten die aangeven altijd goed en volgens afspraak geholpen te worden. Daarnaast worden de scherpe, marktconforme prijzen en het brede en veelzijdige assortiment met veel keuze en topmerken zeer op prijs gesteld. Hoewel retourneren en het oplossen van problemen meestal soepel verloopt, zijn er enkele opmerkingen over traagheid bij terugbetaling.

ReviewsKnivesandtools.nl

Prima kunnen bestellen.

Knives & Tools heeft sowieso (vind ik) een fijne website met duidelijke omschrijvingen bij de producten. Maar ook verschillende video's met goede uitleg. Bestelling verliep soepel en werd de dag erna keurig bezorgd. Heel tevreden.

Prima bedrijf met goede producten

Een duidelijke website met goede informatie. Snelle verzending. Precies het zakmes wat ik nodig heb. Een mooi en handzaam zakmes

Kizer Wharning

Beste web shop en service!! Altijd gaat alles volgens afspraak en goede communicatie. Absoluut een grote aanrader voor iedereen. Bedankt mensen voor de snelle levering!!

Snel geleverd, goed product

Snel geleverd. Verkeerde bestelling retour gestuurd en razendsnel terugbetaald. Juiste product ook weer snel geleverd. Betrouwbaar.
Snelle levering ook omdat het nog voorzien moest worden van een gravering. Alleen jammer omdat ik 2 verschillende namen heb laten graveren dat ik daardoor ook 2 aparte leveringen had.

Knives and Tools helemaal TOP

Knives and Tools, top site klaar! Duidelijk en overzichtelijk en super snelle levering. Goed verpakt en ook daar is over nagedacht, verpakking is aangepast aan het voormaat wat ze moeten versturen!
A D
Andre D.
Prachtige compacte Nitecore EDC9 gekocht. Makkelijk op te laden en licht in gewicht. Gaat mee op mijn Camino de Compostela. Gaat aan draagband van rugzak met de gemonteerde stevige haak.
Ik bestel al meer dan tien jaar bij dit bedrijf. Uitstekende kwaliteit of het nu een mes is of een verrekijker. Goede service duidelijke uitleg, gewoon een goede site. Freddy
My first Buck 112 Ranger it looks great and feel fantastic in hand and superb sharp blade! Highly recommended!
Snelle levering - goede prijs. Nette service en goed bereikbaar (zowel met AI als persoonlijk)
In al die jaren is de service van K&T me nog nooit tegen gevallen. Altijd snel, altijd correct met concurrerende prijzen. Eén ding wil ik als messenliefhebber wel zeggen: ze beginnen een beetje achter te lopen met het aanbieden van nieuwe messenmerken. Ik mis bijvoorbeeld de merken Miguron en Vosteed, die al een hele tijd vele goede modellen uitbrengen. Ik heb dit aangegeven, maar ze doen er helaas niets mee. Ik zal blijven kopen bij dit bedrijf vanwege de betrouwbaarheid en snelheid. Deze keer had ik een Civivi mini Praxis voor mijn vader gekocht en hem laten graveren. Helemaal top.
Goede klantenservice. Postnl had een fout gemaakt en daar kan Knives & Tools natuurlijk niks aan doen, maar er werd vlot gereageerd op mijn mail en ze hebben mijn pakket boven water gekregen:) Fijne snijplanken ook! Geen plastic en wel in de vaatwasser! Ivm glutenintolerantie partner was ik op kunststof over gegaan, maar dat hoeft niet meer. Blij mee.
Correcte levering volgens afspraak. Ik kan hier geen verbeterpunt noemen. Perfecte service!

Zeer goede kwaliteit

Duidelijke webshop, goede kwaliteitsmerken en snelle accurate levering. Dat geeft vertrouwen voor volgende keren.
Goed bedrijf en betrouwbaar. Levering door post.nl niet altijd betrouwbaar.
Beter lezen wat reden vant retour is en communiceer over annulering bestelling. De wens was een deugdelijk vervangend exemplaar te ontvangen. Ik krijg alleen een bericht dat de bestelling is geannuleerd en niets over en terugbetaling of waarom er geen vervangend exemplaar verstuurd wordt.

Goeie webwinkel

Gedetailleerde beschrijving van het Zakmes, met goeie fotos en een filmpje. Het uiteindelijke product was exact wat ik verwachtte. Levering was snel (2 dagen) en verpakking was netjes. Ik zou niet weten wat ik nog meer kon verwachten.

Betrouwbaar

KATO. Goede producten, redelijke prijzen. Bezorging en service tot nu toe altijd goed geweest. Ga zo door.
Snelle levering, goed verpakt en waar voor je geld. Kwaliteit is perfect. Omschrijving is ook zeer goed. Deze lamp hou ik, ik heb 10+ Fenix Lampen gekocht bij KT maar gaf ze altijd weg omdat iedereen het een mooi zaklamp vindt... Hier alsjeblieft.
R F
Renato F.
Den Haag

Gelieve ietwat scherper op verzoek van de klant letten.

Ik heb 2 Mora Companion's HD Black omgeruild. De ruggen van de lemmeten waren niet 3,2mm breed en vlak, want door polijsten bij de fabrikant waren de ruggen van beide lemmeten veel smaller. Nadat ik er 2 retour kreeg zag ik dat bij 1 van de 2 Mora's de smalle rug nog steeds aanwezig was. Dit is normaliter niet het geval , gezien ik er vele heb besteld van dit model. Bij Morakniv in Zweden werd mij ook bevestigd dat dit niet normaal is met dit model. Verder een topzaak Knivesandtools. Geen klachten verder.