De reviews voor Ana Alcazar® Nederland zijn constant positief. Klanten zijn overwegend positief over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en als mooi of degelijk ervaren. Ook de verpakking wordt doorgaans als positief beoordeeld. De service wordt ervaren als prima, vriendelijk en volgens afspraak. Er zijn enkele negatieve opmerkingen over het retourproces en er is een opvallende negatieve ervaring met de verpakking.
Reviews voor a-n-a.com/nl
Slecht bericht van de retouren en geenmooie winterjurken van dikkere stof en dan nooit retourlabel HEEEEL VERVELEND
Antwoord van Ana Alcazar® Nederland
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over uw ervaring – dat betreuren wij uiteraard.
Wij lichten dit graag kort toe: bij elke retourzending ontvangt u automatisch e-mailupdates over alle stappen, waaronder de ontvangst van de retour en de terugbetaling. Een retourlabel wordt beschikbaar gesteld zodra de retour via ons retourportaal wordt aangemeld; daar kan het label direct worden gedownload.
Uw opmerking over het assortiment nemen wij serieus. Onze collecties wisselen per seizoen, maar uw feedback over winterjurken van dikkere stoffen geven wij graag door aan ons productteam.
Mocht er in uw geval iets onduidelijk zijn geweest of niet naar wens zijn verlopen, dan helpt onze klantenservice u uiteraard graag verder. Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven.
Prima service, prachtige jurken!
Love it
Goede communicatie rondom verzending. Mooie kwaliteit jurkjes. Love it
Snel geleverd en mooie kwaliteit jurkjes
Snelle levering en altijd mooi kwaliteit en gewoon mooie jurken