Lucardi Juwelier Amsterdam

222 reviews in totaal

222 reviews since 30 sep 2020

Klanten prijzen consequent de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel. De service wordt als snel, adequaat en behulpzaam ervaren, waarbij medewerkers goed assisteren bij aankopen. Veel klanten waarderen het ontvangen van goed advies bij het maken van hun keuze. Klanten zijn positief over de prijs-kwaliteitverhouding en de mogelijkheid tot kortingen of aanbiedingen. Klanten ervaren het personeel als deskundig en professioneel, wat vertrouwen geeft tijdens het aankoopproces.

ReviewsLucardi Juwelier Amsterdam

Vriendelijk behulpzaam personeel; kreeg als Member tien procent voordeel op de aankoop van mijn armband.
Uitstekende service in de winkel in Amsterdam de Pijp. Aardig en behulpzaam.

Heel goed geholpen

Uitstekende prijs/kwaliteit. En super aardig personeel.
Vlot en adequaat geholpen
I was today to buy some earrings from Amsterdam Ferdinand Bolstraat and the lady from there helped a lot with my choice.
Vriendelijke winkelmedewerker heeft goed en snel geholpen.
Nice service and good options

Zeer prettig

Zeer vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen

Magnifiek

Geweldige ervaring! Vriendelijk, snel en goed geholpen. Ik zou niets veranderen

Antwoord van Lucardi Juwelier Amsterdam

Beste Antien, Bedankt voor je beoordeling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons een 3-sterrenbeoordeling te geven. We horen graag wat er goed ging, maar ook wat we volgens jou kunnen verbeteren. Jouw feedback helpt ons om onze service en klantbeleving verder te optimaliseren. Mocht je je ervaring met ons willen delen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Lucardi
Ik werd heel klantvriendelijk geholpen, heel behulpzaam.
De medewerker stond door ziekte alleen in de winkel. Ze was heel vriendelijk en bleef enorm klantvriendelijk. We zijn heel goed door haar geholpen. Zelfs zonder pauze en drukte in de winkel verdient ze alle credits!

De hoofdstad van Nederland, met de grachten, mooie panden, de Dam, veel geschiedenis en gewoon een heerlijke uitstraling. Een stad waar het bruist van het leven, waar veel te doen is en waar je je noo...