De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Mooi gedaan op canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Een canvas kan een bijzondere ervaring vastleggen, en we zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat. Het doet ons goed te horen dat de kwaliteit en uitstraling van het canvas aan je verwachtingen voldoet. Elk project is een kans om iets moois en unieks te creëren, en we zijn blij dat dit voor jou het geval is geweest. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van producten waar mensen blij van worden. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je canvas.
Onze vakantiefoto op canvas, zeer goede kwaliteit van materiaal, kwam netjes verpakt in goede staat aan op afgesproken tijd. Ik werd goed geïnformeerd. Kleuren zijn exact als op de foto en zeer helder.
Voor herhaling vatbaar.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een mooi verhaal over uw ervaring met onze canvasdruk! Het is fantastisch om te lezen dat de kwaliteit van het materiaal en de levendige kleuren precies overeenkomen met uw verwachtingen. Het feit dat het canvas netjes verpakt en op tijd arriveerde, is precies wat we altijd nastreven. Uw opmerkingen over de informatievoorziening zijn zeer waardevol en motiverend. We zijn blij dat u overweegt dit opnieuw te doen. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en we hopen dat uw canvas een speciale plek krijgt.
Foto af laten drukken op canvas 120 cm bij 80 cm. Prachtig geworden !
Ben heel erg tevreden!
Een aanrader 👌🏻
Antwoord van bestecanvas.nl
Transforming a cherished photo into a stunning canvas is a joy to hear! Thank you for sharing your satisfaction with the 120 cm by 80 cm canvas. It’s wonderful to know that the end result met your expectations. Such positive feedback is invaluable and reinforces the dedication towards quality craftsmanship. Hearing that it’s considered a recommendation is truly rewarding. Should there be future projects or ideas you'd like to explore, the enthusiasm for creating beautiful pieces remains ever-present. Your appreciation and support are genuinely valued. Enjoy every moment with your splendid canvas!
Snel geleverd mooi foto alleen jammer dat er voor dat bedrag geen ophanghaakje bij zat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de snelle levering en de schoonheid van de foto in de smaak vallen. We waarderen uw feedback over het ophanghaakje. Het is waardevolle informatie die ons helpt om onze service verder te verbeteren. Uw tevredenheid met de foto zelf is een belangrijk aspect en we zijn blij dat het aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd klaar om u te ondersteunen. Dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring.
Heel goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig om te horen dat alles veilig aankwam! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Foto op canvas is gewoon prachtig. Ben er heel tevreden mee en ook nog eens snelle levering.
Mijn complimenten
Antwoord van bestecanvas.nl
What a wonderful description of your experience with the canvas photo! It's great to hear that you're very satisfied and that the delivery was swift. Thank you for sharing your positive feedback and kind words. We strive to provide high-quality products and efficient service, and it's rewarding to know you are pleased with your purchase. Your compliments are greatly appreciated, and we look forward to serving you again in the future. Enjoy your beautiful canvas!
Altijd goed en snel
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service. We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad en dat we aan je verwachtingen konden voldoen. We streven ernaar om iedere klant op dezelfde manier te bedienen en het is fijn om te weten dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen.
Canvas
Heel mooi eindresultaat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtig eindresultaat is altijd een plezier om te horen. Het doet ons deugd dat het aan de verwachtingen heeft voldaan. Het team streeft ernaar om telkens weer een product van kwaliteit te leveren. De positieve feedback wordt zeer gewaardeerd en motiveert ons om ons werk met dezelfde toewijding voort te zetten. Dank voor het delen van uw ervaring. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we hopen dat we u in de toekomst opnieuw kunnen verwelkomen.