bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.075 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.778 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Ik heb mijn lieve vriend gemist sinds ik 8 of 9 was. Jullie hebben hem een stukje teruggegeven. Ik ben nu 61 en eindelijk kan ik eens terug naar hem kijken. Hij heette Midas. Bedankt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige reis door de tijd en herinneringen. Het is bijzonder om te horen dat Midas een dierbare plek heeft in uw hart en dat u nu de kans heeft om opnieuw naar hem te kijken. De momenten die ons raken, blijven ons een leven lang bij en het is geweldig dat deze herinnering weer tot leven is gekomen. Uw dankbaarheid en emotie spreken boekdelen en zijn waardevol. Nogmaals, het doet ons goed om te weten dat Midas opnieuw een glimlach op uw gezicht heeft gebracht.
Makkelijk te bestellen, goede prijs kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
De eenvoud en waarde die je hebt ervaren zijn precies wat we nastreven. Het is fijn te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de prijs-kwaliteitverhouding aan je verwachtingen voldoet. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn. Mocht je nog meer ervaringen willen delen, we staan altijd open om te horen hoe we jouw verwachtingen kunnen blijven overtreffen. Bedankt voor je review en vertrouwen.
Scherpe foto's Scherpe prijzen!
Antwoord van bestecanvas.nl
It's delightful to hear that our commitment to quality and value resonates with your experience. Offering sharp images at competitive prices is something we continuously strive for, and your feedback reinforces our efforts to maintain these standards. Thank you for sharing your positive experience and for recognizing the balance we aim to achieve. Your satisfaction is important to us, and it's rewarding to know our offerings meet your expectations. We look forward to continuing to provide you with products that bring both clarity and value.

Gewoon goed voor mekaar.

Duidelijke site, goede communicatie, vlotte levering en goede kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor uw positieve feedback over onze site! Het is fijn te horen dat de communicatie soepel verliep en dat u tevreden bent met de snelheid van levering en de kwaliteit van het product. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden en uw opmerkingen dragen daar zeker aan bij. Uw tevredenheid is belangrijk en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen dat u in de toekomst opnieuw voor ons kiest.
Mooi resultaat, snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat het resultaat je bevalt en dat de levering snel was. Het ervaren van een vlotte samenwerking is altijd een belangrijk aspect van een positieve ervaring. We streven ernaar om onze service soepel en efficiënt te maken, en het is fijn om te weten dat dit voor jou zo heeft uitgepakt. Jouw tevredenheid is van groot belang, en het is fijn te merken dat onze inspanningen bijdragen aan positieve ervaringen. Bedankt voor het delen van je positieve feedback.
Mooi gedaan, mooie kleuren.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige beschrijving van uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat de kleuren naar wens zijn. Het is altijd een plezier om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Uw positieve feedback biedt ons veel inspiratie en motivatie. We zijn altijd blij als onze klanten de kwaliteit en esthetiek waarderen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Geniet van uw aankoop!
Correct en goed !
Antwoord van bestecanvas.nl
Snel en correct ontvangen en met het verwachte resultaat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de levering snel en correct was, precies zoals verwacht. We zijn blij dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet en hopen dat uw ervaring even bevredigend was als het product zelf. Het is onze bedoeling om elk aspect van uw aankoop soepel en aangenaam te laten verlopen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor uw waardering. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn en hopen dat elk moment net zo goed is als deze keer. Uw tevredenheid is uiterst belangrijk voor ons.
Hele toegangelijke site. Wel morilijk kiezen door veel keus
Antwoord van bestecanvas.nl
Navigating through numerous options can indeed be a delightful challenge. It's great to hear that you found the site accessible and had a wide array to choose from. We always strive to offer a diverse selection to cater to various preferences and needs. Your feedback is invaluable in helping us maintain a user-friendly experience. Thank you for sharing your thoughts, and we hope you continue to enjoy exploring the offerings.

Aanrader

Mooie producten, fijne communicatie en uitstekende service.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is een genot om te horen dat de producten, communicatie en service naar wens zijn. Het doet ons deugd dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met je ervaring. We zetten ons in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Jouw positieve feedback geeft ons veel voldoening en bevestigt dat we op de goede weg zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te mogen zijn en hopen je binnenkort weer te zien.
NV
Niesje V.
Prachtige poster ontvangen, zijn er erg blij mee.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de poster zo goed bevalt! Het is altijd een plezier om te weten dat ons product een mooie toevoeging is. De kwaliteit en het ontwerp zijn belangrijke aspecten die we hoog in het vaandel hebben staan, en het is geweldig te lezen dat jullie tevreden zijn. Veel plezier met de poster en bedankt voor je positieve feedback. Mocht je nog een mooie poster willen, dan staan we klaar om je weer te verrassen. Geniet van deze prachtige aanwinst!