De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Zeer tevreden over het resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Het is altijd ons doel om een positieve ervaring te bieden. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en inspireert ons om consequent onze beste diensten te leveren. Het doet ons deugd dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat het geleverde werk blijft voldoen aan uw verwachtingen, en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de levering snel verliep en dat de kwaliteit naar wens is. Het is ons doel om een efficiënte en bevredigende ervaring te bieden. Uw positieve feedback is van grote waarde en we zijn verheugd dat alles soepel is gegaan. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen om kwaliteit en snelheid te leveren worden gewaardeerd. We hopen dat uw ervaring met ons product voortzet zoals verwacht, en we zijn er om verder te helpen indien nodig. Dank voor het delen van uw ervaringen met ons.
Prima mail begeleiding.
De tijd vanaf de bestelling tot het produkt in huis krijgen vond ik erg lang.
Ongeveer 8 sept besteld en 15 sept produkt in huis
Antwoord van bestecanvas.nl
Receiving thoughtful feedback is invaluable, and it's wonderful to hear that the email guidance met expectations. The timeline from order to delivery is an important aspect of the process and understanding the experience regarding the wait is helpful. It's great that the product arrived and was received well. Balancing prompt delivery with quality service is always the goal, and insights like this contribute to maintaining a smooth experience. Thank you for sharing these observations; they provide a valuable perspective.
Goede kwaliteit, Alleen duurde wel iets langer dan gedacht
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. De tijdsduur kan soms variëren door verschillende omstandigheden, maar we waarderen uw geduld en begrip. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaring en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
geweldig
De kwaliteit van de afdrukken op acrylglas is geweldig
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear your appreciation for the quality of our acrylic glass prints. Our team is dedicated to ensuring that every product meets high standards, and it’s gratifying to know that you are satisfied with the results. We value the opportunity to contribute to your experience, and your feedback is greatly encouraging. Thank you for sharing your positive thoughts, and we hope the prints continue to bring enjoyment and enhance your space with their clarity and vibrancy.
Supermooi gedaan en heel snel in huis. Heel blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtig compliment! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het resultaat. We streven er altijd naar om een uitstekende ervaring te bieden aan onze klanten, en het is fijn om te weten dat we je blij hebben kunnen maken. Hopelijk geniet je volop van je aankoop. Als er ooit vragen zijn, staan we natuurlijk klaar om te helpen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Altijd mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
The wonderful mention of "altijd mooie kwaliteit" paints a picture of consistent excellence. It's a pleasure to know that our offerings have met your expectations time and again. Quality is a cornerstone of what we aim to deliver, and it's delightful to see it appreciated in such glowing terms. Your feedback serves as a testament to our ongoing efforts to provide products that stand out and resonate with our customers. Thank you for sharing your experience; it motivates us to continue on this path.
Ziet er prima uit!!
Antwoord van bestecanvas.nl
A fresh perspective is always appreciated. We’re delighted to hear that everything meets your expectations. Our team works diligently to maintain high standards, and it's rewarding to see it reflected in your feedback. Your positive experience is a testament to our commitment to quality and excellence. Thank you for sharing your thoughts; it inspires us to continue providing great service. We hope to have the opportunity to serve you again and offer even more satisfying experiences. Your review is an encouragement for everyone involved.
Is altijd goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Goede service
Antwoord van bestecanvas.nl
Een uitstekende ervaring verdient een passende reactie. Het is geweldig om te horen dat de service aan uw verwachtingen voldeed. Het team streeft er altijd naar om een positieve ervaring te bieden. Uw feedback betekent veel en helpt ons verder te groeien en ontwikkelen. Uw tevredenheid is een fantastische motivatie. Het doet ons deugd dat de service zo goed bevallen is. We hopen dat u deze positieve ervaring in de toekomst blijft hebben. Het is een genoegen om zulke waardevolle opmerkingen te ontvangen, en we kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Mooie kwaliteit!
Snel geleverd. Mooie kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je aanspreekt! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Foto is heel mooi geworden
Product zoals beschreven
Antwoord van bestecanvas.nl
A true delight to hear that the product met your expectations! Receiving feedback that appreciates our commitment to quality is incredibly rewarding. It's wonderful to know that the product matched its description, providing the experience you anticipated. Such positive words inspire us to continually offer items that satisfy our customers’ needs effectively. We are grateful for your generous star rating and your support. Thank you for taking the time to share your satisfaction with others. Your feedback is invaluable and greatly appreciated. Looking forward to serving you again in the future with the same level of excellence.
Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit naar wens is! We zijn blij dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen en uw ervaring positief is. Het is onze bedoeling om blijvende indrukken te maken door zorg en aandacht aan wat we leveren. Uw positieve feedback inspireert ons om op dezelfde weg verder te gaan. Bedankt voor het delen van uw ervaring en vertrouwen. We hopen dat uw tevredenheid blijft groeien met toekomstige aankopen.
Netjes
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof de snelle levering en de kwaliteit van ons product je ervaring positief hebben beïnvloed. Het is geweldig om te horen dat de service aan je verwachtingen heeft voldaan. We streven ernaar om een consistente ervaring te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoet. Dank voor het delen van je review. Het betekent veel voor ons om te weten dat we bijdragen aan een positieve ervaring. Het is ons doel om te blijven voldoen aan de kwaliteitsnormen die je van ons verwacht. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst aan je verwachtingen te voldoen.
Altijd perfecte afdrukken op aluminium. Qua prijs is BestCanvas ook gunstig, zeker als je de aanbiedingen even afwacht.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback! Het is geweldig om te horen dat de afdrukken op aluminium aan je verwachtingen blijven voldoen. Het doet ons plezier dat je onze prijzen en aanbiedingen als gunstig ervaart. We zijn altijd blij als klanten de kwaliteit en waarde herkennen die we proberen te leveren. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we hopen dat je nog lang plezier zult hebben van onze producten. Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen dat je in ons stelt.
Super mooi en goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit! Jouw positieve feedback is zeer waardevol en inspireert ons om onze producten en diensten op een hoog niveau te houden. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat je de schoonheid ervan hebt ervaren. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop en bedanken je voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst meer nodig hebben, staan we klaar om je te helpen.
Het is kei mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat het eindresultaat zo goed bevalt! Het is altijd ons doel om hoogwaardige resultaten te leveren die aan de verwachtingen voldoen. We hopen dat je er nog lang van blijft genieten en dat het precies is wat je voor ogen had. Het doet ons deugd dat je tevreden bent met het werk. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar om verder te helpen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!