De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Onduidelijk dat het een poster betrof tijdens bestellen en lange levertijd. Wel mooie afdruk.
Antwoord van bestecanvas.nl
We'll email je binnenkort over de onduidelijkheid bij het bestelproces en de lange levertijd.
8 dagen van bestelling tot ontvangst is vrij lang.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's always important to consider the time it takes for an order to reach its destination. While waiting can feel extended, each step in the process works towards ensuring a smooth delivery. We appreciate your patience during this period and hope that the product meets your expectations upon arrival. Timely delivery is a goal we strive towards, and your feedback is invaluable in understanding how the experience unfolded. Hopefully, the outcome of your order will bring satisfaction that compensates for the wait. Thank you for sharing your thoughts and being part of our journey in refining the service experience for everyone.
Goede kwaliteit posters
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de kwaliteit van de posters aan uw verwachtingen voldoet. Het is geweldig te weten dat ons product zijn doel heeft bereikt en aan uw wensen voldoet. We streven ernaar producten te leveren die aan uw behoeften voldoen en uw tevredenheid met ons aanbod is betekenisvol. Uw positieve feedback motiveert ons om onze hoge standaarden te handhaven. Bedankt voor het delen van uw ervaring en het kiezen van onze posters. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we waarderen uw steun en vertrouwen in ons product.
Prima kwaliteit
De kwaliteit van het kussen met fotoopdruk is dik in orde!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit van het kussen met fotoopdruk aan je verwachtingen voldoet. Het lijkt erop dat de aandacht voor detail en het vakmanschap goed tot hun recht zijn gekomen. Het doet ons plezier dat je tevreden bent met het resultaat. Het streven naar uitstekende kwaliteit bij elk product is van groot belang en we zijn blij dat het kussen aan je wensen voldoet. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Super mooi geworden , en snel geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delight to hear such wonderful feedback! It's fantastic that you found the product super mooi and appreciated the speedy delivery. It's always a pleasure to know when things align perfectly with expectations, and your satisfaction is valued greatly. Thank you for sharing your positive experience with us, and for choosing our service. Your encouraging words motivate us to continue providing high-quality experiences. Looking forward to serving you again in the future!
Is erg mooi geworden
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. We zijn blij dat het aan je verwachtingen voldoet en dat het mooi is geworden. Het is altijd ons doel om kwaliteit en aandacht voor detail te bieden, en het lijkt erop dat dit goed heeft uitgepakt. Deze feedback is erg waardevol voor ons en motiveert ons om het beste voor onze klanten te blijven bieden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Als er ooit iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we klaar om je bij te staan. Je positieve woorden worden zeer gewaardeerd.
mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
The appreciation for the quality truly shines through, and it's wonderful to hear your satisfaction. It's always our aim to ensure that what we provide meets such high standards. We are delighted that our efforts to maintain quality have been positively received. Your feedback is invaluable and motivates us to continue delivering at this level. Thank you for taking the time to share your thoughts.
Prima
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Ondanks dat de fotolijst goed was verpakt kwam het product kapot aan. De fotolijst was op de hoek kapot en gebarsten. Ik vond de kwaliteit van het materiaal van de lijst tegenvallen. Het was een soort plastic met een laagje.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het spijt ons dat de fotolijst beschadigd aankwam en de materiaaluitvoering niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen contact met je op via e-mail om dit op te lossen.
Het is geweldig om te horen dat de service naar wens is geweest. We zijn dankbaar voor jouw positieve feedback en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Jouw tevredenheid is belangrijk en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Het motiveert ons om door te gaan en ervoor te zorgen dat je iedere keer weer tevreden bent. Dank voor je steun en enthousiasme; het is van grote waarde voor ons. We kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn en je een prettige ervaring te bieden.
Mooie kwaliteit op tyd geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
RESPONSE: It's wonderful to hear about your satisfaction with the quality and timely delivery. Your feedback is truly appreciated and motivates us to maintain high standards in service and product offerings. It's rewarding to know that our efforts have contributed positively to your experience. Thank you for taking the time to share your thoughts.
Mooi product. Echt een aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product! Het is fijn dat je het als een aanrader beschouwt. We zijn blij dat het aan je verwachtingen voldoet en dat je er positieve ervaringen mee hebt. Het is belangrijk voor ons dat we producten aanbieden die gebruikers waarderen. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld, dat wordt echt gewaardeerd. Mocht je in de toekomst meer producten nodig hebben, dan hopen we dat je weer aan ons denkt. Veel plezier gewenst met je aankoop!
Mooie kwaliteit en een blikvanger aan de muur.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtig stuk kan echt een verschil maken in elke ruimte. Het doet ons plezier te horen dat de kwaliteit en esthetiek van het product aan jouw verwachtingen voldoet en een blikvanger aan de muur is. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om stijl en karakter toe te voegen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te geven en hopen dat het stuk blijvend plezier en schoonheid brengt in jouw omgeving.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Snelle levering, foto op canvas is exact geworden zoals ik gehoopt had 👌
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle levering en de kwaliteit van de foto op canvas vormen een combinatie waar veel mensen blij van worden. Het is geweldig te horen dat het resultaat precies is zoals je had gehoopt. We zijn verheugd dat je tevreden bent met je aankoop en dat alles naar wens is verlopen. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten blij zijn met hun producten. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Mooie heldere afdruk! Snelle levering!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de afdruk zo helder is en de levering vlot verliep! Het doet ons goed te weten dat de kwaliteit en snelheid van onze service je bevallen. Je positieve ervaring motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven bieden. We hopen dat je geniet van het product en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn. Je feedback is zeer gewaardeerd!
Vergrotingen op acrylglas
Goede communicatie m.b.t. productie en levering.
2 vergrotingen besteld op acryl glas. Levering was ietsjes eerder dan verwacht. Prachtig eindresultaat voor een goede prijs. Heel erg blij mee.
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het is geweldig om te horen dat de communicatie omtrent de productie en levering naar wens was. Het ontvangen van uw acryl glas vergrotingen eerder dan verwacht is een fijne verrassing. Uw enthousiasme over het prachtige eindresultaat en de goede prijs zorgt voor een glimlach. Het is fijn te weten dat u blij bent met uw aankoop. Uw tevredenheid is een waardevolle terugkoppeling die inspireert. Geniet van uw prachtige vergrotingen en weet dat uw ervaring een belangrijk onderdeel is van ons streven naar kwaliteit.
Wat ik besteld zag er top uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat wat je besteld hebt er top uitzag! Het is altijd ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en het is geweldig dat het product aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je positieve feedback enorm. We hopen dat je nog meer plezier zult beleven aan wat je hebt besteld. Als er vragen zijn of verdere hulp nodig is, staan we altijd klaar. We zien ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen en je opnieuw van dienst te zijn.
Goede prijzen en mooi product
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je tevreden bent met de prijzen en het product. Het is altijd ons doel om kwaliteitsproducten aan te bieden die goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. We zijn blij dat je ervaring positief is en dat onze producten aan je verwachtingen voldoen. Het is geweldig om te horen dat je het product mooi vindt en de prijzen een goede keuze waren. Wij hopen dat je nog lang kunt genieten van je aankoop en dat je in de toekomst weer voor ons zult kiezen. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen.