bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.061 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.794 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Mooi product geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delightful note about our product! It's wonderful to hear that you are pleased with your purchase. Offering quality items is what we strive for, and knowing it meets your expectations is incredibly rewarding. Your kind words are appreciated and serve as motivation for us to continue delivering enjoyable experiences. Thank you for sharing your happiness with us; we are thrilled to have contributed positively to your day. We hope your product continues to bring satisfaction for a long time to come.
De meeste dingen zijn heel duidelijk en spreken voor zich.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de helderheid van onze dienst bevalt. Het is geweldig dat onze informatie zo duidelijk wordt gevonden en vanzelfsprekend is. Het is ons doel om een ervaring te bieden waar onze klanten moeiteloos kunnen navigeren en gebruikmaken van wat we bieden. Jouw positieve ervaring is een bevestiging van ons streven naar eenvoud en toegankelijkheid. We zijn blij dat het goed werkt voor je, en we hopen dat je in de toekomst nog meer zult genieten van onze diensten. Bedankt voor je fantastische beoordeling en het delen van je ervaring met ons!
Prachtige producten, veilig verzonden.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een plezier om te horen dat de producten hun reis veilig hebben afgelegd en prachtig zijn aangekomen. Het is fijn dat je tevreden bent met de verzending. Ons team streeft ernaar om de kwaliteit van onze service en producten hoog te houden. We hopen dat je geniet van je aankoop en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. Veel dank voor je positieve feedback, het betekent veel voor ons en motiveert ons om continu de best mogelijke ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Erg mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delightful comment. Your appreciation for the beauty of our offering is truly heartwarming. It's wonderful to know that the experience met your expectations and left a positive impression. Your feedback is invaluable and motivates us to continue providing a service that resonates with you. We sincerely hope that your experience continues to be as enjoyable in future visits. Receiving such kind words makes our efforts feel worthwhile, and we are grateful for your insights. We look forward to welcoming you back and hope to maintain the wonderful impression we've made. Thank you for sharing your thoughts.
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is altijd fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Het is duidelijk dat onze inspanningen om te voorzien in een efficiënte service en hoogwaardige producten vruchten hebben afgeworpen. We hopen dat je nog lang zult genieten van je aankoop en dat we je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en het is een genoegen om te weten dat we je goed hebben kunnen bedienen.

Mooi portret heel blij mee

Mooi portret heelijk mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Zeer net en perfect product en zeer netjes in korte tijd geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat het snel geleverd is. We streven er altijd naar om een uitstekende ervaring te bieden en het is fijn te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelheid van onze service. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn en hopen dat je lang plezier hebt van je aankoop.