De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Privéprofiel
Antwoord van bestecanvas.nl
Super mooie kwaliteit van mijn bestelde canvas. En goed verpakt om te versturen
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtig compliment over de kwaliteit en verpakking van de canvas. Het is fijn te horen dat de zorgvuldigheid in het versturen en de kwaliteit van het product gewaardeerd wordt. De aandacht voor detail draagt bij aan een positieve ervaring, en het is geweldig dat dat voor u het geval is. Bedankt voor het delen van uw tevredenheid, en geniet van uw canvas.
Precies wat ik verwacht had kwa kwaliteit top!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit precies aan jouw verwachtingen voldoet. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met producten die aan hun verwachtingen voldoen. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit die wij bieden. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van je aankoop. Dank voor het delen van je positieve ervaring met ons.
Topkwaliteit
Snelle verzending
Antwoord van bestecanvas.nl
Your feedback beautifully highlights the quality and efficiency we aim to deliver. The swift shipping and top-notch quality that you've experienced are aspects we strive to maintain consistently. It's wonderful to hear that these elements met your expectations and contributed positively to your experience. Your kind words are truly appreciated and serve as motivation for us to continue providing excellent service. Thank you for taking the time to share your thoughts, as it is invaluable to us. We look forward to the opportunity to serve you again and hope to continue meeting your expectations with the same level of excellence in the future.
Kwaliteit heel erg goed en goedkoper dan in Nederland !!
Antwoord van bestecanvas.nl
Indrukwekkend om te horen dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de prijs. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten blij zijn met hun ervaring. Uw positieve feedback over de prijs-kwaliteitverhouding is erg waardevol. We blijven ons inspannen om de best mogelijke service en producten te bieden. Het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten; we staan altijd klaar om te helpen. Dank u voor het delen van uw ervaring en voor uw vertrouwen.
Mooi, snel en gauw geregeld
Antwoord van bestecanvas.nl
Uw tevredenheid met onze service is geweldig om te horen. Het doet ons plezier dat u uw ervaring als mooi en snel geregeld beschrijft. We zijn blij dat u van onze efficiënte aanpak heeft kunnen profiteren. We zijn toegewijd aan het bieden van een soepele en aangename ervaring voor iedereen. Uw positieve feedback motiveert ons om te blijven streven naar uitmuntendheid. Het is fantastisch om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Dank u voor het delen van uw ervaring.
👍
netjes en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de levering naar tevredenheid was. Het is onze bedoeling om elke keer een efficiënte en vlekkeloze ervaring te bieden. Uw positieve feedback is waardevol en motiveert ons om ons best te blijven doen. Bedankt voor het delen van uw ervaring. We kijken er naar uit om u opnieuw van dienst te mogen zijn.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.